Népmesébe illő válasszal élt Tállai András NAV-vezér és országgyűlési képviselő, miután több kollégája is arról érdeklődött, hogy is sikerült csökkentenie a benzin árát Mezőkövesden.

Mint ismert, Tállai András fideszes országgyűlési képviselő és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője október végén sikeresen el tudta intézni, hogy választókörzete központjában, Mezőkövesden a MOL kútján csökkentsék a benzin árát. 

Tállai András elárulta, hogyan csökkentette a benzin árát

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ez szemet szúrt az országgyűlési képviselők ellenzéki részének (a kormánypárti képviselők dicsérték Tállait), és többen is megkérdezték a NAV-vezért, mégis, hogy sikerült ezt elintéznie a MOL-nál.

Mesterházy Attila MSZP-s képviselő is ezt tette, Tállai András pedig el is árulta a nagy titkot, amit a 444 idézett a Parlament honlapjára felkerült iromány alapján:

Amennyiben azt tapasztalja, hogy az adott településen indokolatlanul magas a benzin ára, azt javaslom, hogy mint a választópolgárokat képviselő felelős országgyűlési képviselő, járjon utána, mi ennek az oka.

(444)

(Címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Ez nem válasz, főmatyó úr. Nem tanácsot kért Mesterházy Jacko, se nem javaslatot.
cs.n.
Hogy mi volt a kérdés? Ez:
www.parlament.hu/irom40/18362/18362.pdf
Tállai nem erre válaszolt, mellébeszélt. De kormányoldalról ez már megszokott, Orbán sem válaszol soha érdemben, helyette szemöldökcsipeszezik, meg miegymás.
nezelodo
Nem kell ragozni tokásmester, tudjuk mivel, a hatalommal való visszaéléssel érte el, mint ahogy apáik tettek ilyesmit a kommunista uralom idején. Voltak akik az 56-os forradalom vezetőre kértek az életfogytiglannál súlyosabb ítéletet, írásban, és mit ad a párt, akkor is meghallgatta Tucsek vérpapa a kérést...
namihami
Én a mi országunkban saját adómat soknak és a mészárosok (stb.) adóját pedig kevésnek tartom.
Akkor most kell a helyi ogy. képviselőnek szólnom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.