A szocialisták budapesti elnöke igen vehemensen érvelt az ellenzék összefogása mellett. A Hír Tv-ben Kunhalmi Ágnes irrelevánsnak nevezte, milyen lista szivárgott ki az atv.hu-hoz, mert nincs végleges megállapodás a 106 egyéni jelöltről az MSZP és a DK között. A szocialisták budapesti elnöke szerint a Fidesz érdeke, hogy az ilyen zavarkeltésekkel megossza az ellenzéket, hátráltassa a megállapodást. Azt mondta, a megegyezés a 106 egyéni körzetről kevés, mert nem mozgósítja eléggé a szavazókat. Közös lista, közös miniszterelnök-jelölt kell Orbán Viktor leváltásához, és ezt minden ellenzéki párt tudja. Minden párt vezetőjének végre fel kellene fognia, hogy ezt várják a választók is. Közös lista és valódi összefogás nélkül Orbánnak újra meglesz a kétharmad – tette hozzá. Kunhalmi Ágnes felindultan, szinte kiabálva, érvelt az összefogás mellett. Szerinte ugyanis már rég

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@division: Azt hiszem, ha Gyurcsany osszes tamogatoja adna neked egy maflast, valoszinu azt nem elned tul...:o)))) A 100 utan tegyel hozza meg nehany nullat, csak a nagysagrend kedveert...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erdemes megnezni a videot, es ezutan mindenkinek melyen gondolkodoba esni.
Botka hulye es makacs volt - mennie kellett...
Erdekes volt hallani - illetve NEM hallani - , hogy errol a palettarol (egyseges baloldal) az lmp-t csak egyszer emlitette meg Kunfalvi Agi, meg a Momentumot es Fekete - Gyort is elobb emlitette, mint Szelike kisasszonyt...
A problema valos, ennyi mszp-s nem tevedhet egyszerre...:o)))
Hat hajra,... Mindenesetre Olga arca megert volna egy tanulmanyt Agi "kirohanasakor" ...:o))) Meg Olga sem gondolta volna, hogy az mszp-ben ilyen emberek es ennyi ero van... Kar meg oket leirni, - ugyanugy a legnagyobb hiba nem szamolni Gyurcsannyal...
Gyurcsany azt jelenti orbannak, mint a szenteltviz az ordognek...
Hasznaljak ezt ki - maskepp nem megy...
division
@karma1: Ez tény és való, kár is leírni már azt a szót hogy MSZP:-)
Mondjuk komoly önbizalomra vall ha még Gyurcsányban is látsz bármit, mondjuk támogatják úgy százan talán:-)
karma1
@division: Azt hiszem, ha Gyurcsany osszes tamogatoja adna neked egy maflast, valoszinu azt nem elned tul...:o)))) A 100 utan tegyel hozza meg nehany nullat, csak a nagysagrend kedveert...:o))
lampa laz
Érdekes volt látni, h van olyan ellenzéki politikus aki ennyire a szívén viseli az összefogás fontosságát, ezen még Kálmán Olga ledöbbent. Kár, h nem vesz részt az összefogósdi tárgyaláson, mert szerintem akik ott vannak azok a túlélésért a helyeket osztják egymásközt.
adrenalink
@division: 01:14-re Ha jól kagylóztam, Ágnes már csak abban bízik, hogy a fityisznek nem lesz megint 2/3-a. Sebaj, majd megy beszélőre nagypofájú Vadai, oszt megint elmantrázza, hogy természetesen leváltják a mostani bandát.
Igaza van Kunhalminak, már régen kampányolni kellene a jelölteknek, de lassan 1 éve még mindig ott tartanak, hogy 6-7 /most már 2 bukott Maszopos párttitkárrai megerősített/ nagyokos azon sakkozik, hogy kit, hol lehet letolni a választók torkán. És ők akarnak kormányozni!? Igaza van Gajdics Ottónak, amikor minden héten elmondja, hogy ezekre a tyúkólat sem bízná.:-)
Nálunk 4 éve egy no name, azt hiszem jogászt tolt a Maszop? Dk? /egyhülyeség/, a fityiszes legalább ismerős volt. Nyert is, még a független is több szavazatot kapott, mint az ellenségi csávó.
Én már csak abban reménykedek, hogy olyan 10-20 év alatt kinevelődik egy új, normális, ütőképes csapat Mo. élére. És ez olyan lehangoló...
quadrocopter
@durbincs: Mi a lókakit akartál kinyögni, debil?

Romániából bevándorolt alföldi prosztó vagy, debil,"mán" meg "he" meg "lakhéj"?

Mi az a "lakhéjú" he, gyökér?
Nem menni magyar ennyi idő után sem?
Mit akartál kinyögni?
Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító!
Vagy egy tolmács!
Vagy egy értelmes ember a környékeden!
Vagy pszichiátriai konzílium!
Vagy becsókolhatsz a "betlehembe"!
Még mindig nincs betegségtudatod, debil?
Jozefina
Kunhalminak teljesen igaza van. Már régen kampányolni kellene az egyéni választókörzetekben és a közös listával, melyet szerintem, Sem Molnár, sem Gyurcsány nem vezethet!!! Ha nem lesz normális egyéni jelölt mind a 106 egyéni körzetben és nem lesz sürgősen közös lista, akkor a választóknak Molnár Gyulát és Gyucsány Ferencet örökre el kellene felejteni, mitöbb a párttagságnak mindkettőt leváltani!!!
wagabund
Nagyon ügyes..olyan kedves, szerethető figurát alakít nap, mint nap...főleg ez az elérzékenyülés..ez mindent vitt...A meghatóra sikerült jelenetet a szinművészetin már oktatják is..-így kell ezt csinálni gyerekek!.
Madácsi Pali
Teljes mértékben igaza van! A kétségbesése is teljesen jogos. Ha ismét a fideSS győz minden NER-en kívüli értelmes még nem nyugdíjasnak el kell hagyni Magyarországot ha boldogulni akar. Mikrovállakozóként nem látom azt a magyar jövőt amit Orbán alatt el tudnék viselni. Az LMP és a Momentum teljes melszélességgel tolja Orbán szekerét, nekik az izzadság szagu ősszefogás büdos. Viszont elviselik Orbán fasisztoid rendszerének minden mocskát !
Madácsi Pali
@Shikari: remélem soha nem sajátitja el a hablaty művek stilusát. Bernadett viszont eminens tanuló. Remekül tud az alap probléma mellett másról, huszadrendü dolgokról úgy beszélni mintha azzal a világot váltaná meg, miközben a lényegről terel.
division
@Madácsi Pali: Az bizony baj ha valaki a kormányoktól függ anyagilag, akkor valószínűleg soha nem jut egyről a kettőre.
division
@adrenalink: Annyi idő biztosan kell egy olyan ütőképes párt megalakulásához amelyik képes lenne akár csak megszorongatni is a Fideszt.
division
@karma1: Hozzágondoltam még néhány nullát a 100 - hoz, bár az a száz is mind nulla:-))
Madácsi Pali
@division: soha nem függtem egyetlen kormánytól sem. Általában uniós megbízóknak fuvarozom. Túladóztatva kell versenyeznem más tiszteséges adórendszer alatt dolgozó vállalkozásokkal.
Ez minden magyar vállalkozó problémája amig dolgozhatunk az EU-ban. Kívülről nem fog menni, még így sem. De sajna nem vagyok disznószerelő, sem sógor, koma, jóbarát.
karma1
@division: Es igy nezett ki a dolog? 1 000 000 000 000 ?? Mert a manyup penz ennyi volt:
3 000 000 000 000 ... Es ezt mind-mind szegeny magyar emberek szenvedte'k ki a fizujukbol, hogy legyen nyugdijkiegeszitesuk...
Hol is van most kiflicsucsok kuszafog kisasszony? Mert o vigyazott oroszlankent erre a penzre - mig el nem lopta a fonoke...:o(
division
@Madácsi Pali: Ahogyan én sem, éppen ezért nincs is bajom a jelenlegi kormánnyal sem.
Madácsi Pali
@division: hurrá! Ezek szerint nem próbálsz vállakozni kishazánkban. A bajok akkor kerdődnek ha egy picit többet szeretnél, és már láttad a világot saját szemeddel.
division
@Madácsi Pali: Én nem szeretnék annál többet amim van, elég nekem a hét számjegyű kereset havonta, a világot meg már láttam, legalábbis elég sokat belőle. Tudom jól hogy a vállalkozók lételeme a sírás, miközben adócsalás terén a mai napig az élen jár a magyar vállalkozó.
division
@karma1: Vigyáztál volna rá jobban:-)
bencemacska
@adrenalink: ma, 08:36
Elfelejtetted megemlíteni, hogy ki vett el Kunhalmi és az MSZP életéből közel egy évet!?
adrenalink
@division: 12:05-re Meg ahhoz is, hogy Orbán egy vén, fogatlan oroszlán legyen. :-)
bencemacska
Ezt a "kirohanást" nem most, hanem 2017. május 17-én.
Akkor még lett volna értelme.
De figyelmeztethette volna Botkát akkor is, amikor félrelökte őt a budapesti egyéni képviselő jelöltek kiválasztásánál!
"Késő bánat, utánad a vízözön..."
CsipkeRózsa
@Madácsi Pali: Nézd meg Róna Pétert az ATV Egyenesen c. műsorában, érdemes:

hirtv.hu/video/195413
Madácsi Pali
@division:mint mondtam eu- megbízóknak dolgozom mindent tisztán számlázva! Ha pár napot késik a bevétel a bankszámlán a havi kötelező fizetnivalóra akkor a NAV lefoglaja a számlát, nincs pénz enni sem, nem hogy dolgozni. A fizud akapján prominens vagy a NER-ben, igy már értek mindent. Ne fárassz a válasszal!
quadrocopter
@durbincs: Romániából kiutált gyökér vagy, debil,"mán" meg "he"!

Mi az a "lakhéjú" he, gyökér?
Nem menni magyar ennyi idő után sem?
Mit akartál kinyögni?
Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító!
Vagy egy tolmács!
Vagy egy értelmes ember a környékeden!
Vagy pszichiátriai konzílium!
Vagy becsókolhatsz a "betlehembe" debil!
bencemacska
@Madácsi Pali: ma, 15:11
Ismered a torpedó játékot?
Talált, süllyed.
Mézike
@adrenalink: :-) Szia szépem! Azt hiszem a mai gárdából nincs aki 10 - 20 év alatt kinevelődne. Mert mit lát aki nevelődni akar?
quadrocopter
@durbincs: Romániából kiutált gyökér vagy, debil,"mán" meg "he"!

Mi az a "lakhéjú" he, gyökér?
Nem menni magyar ennyi idő után sem?
Mit akartál kinyögni?
Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító!
Vagy egy tolmács!
Vagy egy értelmes ember a környékeden!
Vagy pszichiátriai konzílium!
Vagy becsókolhatsz a "betlehembe" debil!
division
@Madácsi Pali: Nem barátom, nagyot tévedsz, mindössze vezetek egy céget meg társtulajdonos is vagyok benne. Most mit szólsz, sógornőm is hasonlóan keres pedig csak simán rákkutató és immunológus...
Madácsi Pali
@division: ez nem zárja ki, hogy Ön a NER részese. Sőt adót csalni ma magyarországon rajtuk kívül más nem tud! Orbán rendszerének tratédiája azzal vádolni másokat amit ő csinál. A NAV a mikrovállalkozásoknak 1 havi járulék kését nem tür el. Hozzám nem járnak zárt boritékokkal az ügyfelek, ezért kikérem a magam és a többi tiszességes vállakozó nevében is, az adócsaló vádat!
Madácsi Pali
@Shikari: tényleg fiatal, de máŕ most tobbet ér a teljes LMP vezérkarnál. Talán az MSZP-énél is.
division
@Madácsi Pali: Nem zárja ki, de nem is bizonyítja. Egyébként meg nem kell magadra venni ha nem tartozol közéjük. Ennyire egyszerű. Én sem vagyok adócsaló.
Madácsi Pali
@division: ezt elhiszem, hisz csak jövedelemadó mérséklésből többet kap Orbán rendszerétől havonta mint egy átlag magyar ember 2 havi fizetése.
adrenalink
@Mézike: 15:35-re Szia Te kis torzonborz! :-) Ritkán jársz itt mostanában. Nem is erre a félresiklott garnitúrára /mindkét oldalt beleértve/ gondoltam. Én látok biztató jeleket. Ismerek pl. egy 2 tannyelvű gimiben most érő srácot. Értelmes, szorgalmas, szerény, csupaszív fiú. Dobtam egy hátast, amikor megtudtam, hogy ki az apja / a fityisz felsőbb köréhez tartozik, gyakran mantrázza a Tv-ben is a szokásos hülyeségeket/. Szegény kapja is rendesen, hogy na a hülye apád már megint miket pofázott. Én bízok /mert a pohár nálam félig tele van/ a hozzá hasonló fiatalokban, hogyha nem is egy Bibó kollégiumi szobában, de valahol egymásra talál egy értelmes, tettre kész csoport, és valami beindul. Egyszer minden rossznak vége kell, hogy legyen...
division
@Madácsi Pali: Kétségtelen, de ahhoz jól is kell eleve keresni, ezt ne felejtsd el. Ahhoz viszont dolgozni kell meg alkotni, a pénz nem magától hullik az ember ölébe. Próbálkozhatsz napestig azzal hogy vádolni próbálsz, ha ettől jobban alszol annak csak örülök.
Mézike
@adrenalink: Lehet hogy vannak , sőt biztos, a mostani gimisek közt akik sarkaiból forgatnák ki a rendszert. Tegyék meg! :-)
Csak hagyják őket szóhoz jutni a mai "nemesek" .
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
RonaGyuri
Bárány, könyörgöm bárány s nem birka

Ahogy szoktam: csak a rend kedvéért! =))

Természetesen azoknak a vakhitű ismerőseimnek ajánlom a b es kevésbé b figyelmébe akik mindenfele pártok színeiben es/vagy mentén jobban hiszek kedvenceiknek mint a saját szeműknek.
Az agnus dei egyértelműen Isten báránykáiról szól es nem BIRKÁK -ról. S főleg nem Isten barmairól! =))

youtu.be/HPBmFwBSGb0
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
Csizmás Kond
...tényleg csak egy közös ellenségük van...saját maguk.
Midnen elromlik a kezeik között...és még nem szégyellik arrogánsan azt mondani, hogy az a jó...
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
Sziszifusz
@durbincs: :
Rohadtul idegesítő vagy ! Ha ez a célod, akkor teljesült. Visszakapcsolhatnál alapjáratra.
Talán akkor enyhébb lenne irántad a közutálat. Vagy neked jól esik amit általában nem szoktak élvezni az emberek.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil? Keress egy értelmesebbet, mint te - nem lesz nehéz! -
addig csak szenvedsz!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál nyöszörögni, debil? Rajzold le!
szep napot
Tiszta Lendvai Botox Ildiko, mintha a lanya lenne.
Rockxy
Ha jól hámozom a lényeget, akkor Kunhalmi szerint a fidesz osztja meg az ellenzéket.
Ezek szerint az ellenzék egy ereje felér egy lepkef#nggal.
Vagy azzal se.
karma1
@Sziszifusz: Az olyanokat, mint a budos halfarok, regen a modi gy kibaszta volna az oldalrol, mint a macskat piszkitani...
Amiota tulajvaltas volt ezen a kozossegi oldalon, azota az uj tulaj rakja be a trollokat, es mindent megenged nekik.
Ok betehetnek egy oran belul 74 cikket is, mig az atlagos kommentelo, mint mi, orankent kettot.
Hagyd a fenebe, agya nincs, az oldal valoszinu beirasonkent fizeti.
Szart sem er a pali, nem lehet vele ertelmesen meg egy szot sem valtani, mert roman ... Rossz a forditoprogramja is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.