Mivel a rendőrség azt állapította meg, hogy Soros György és "terve" nem veszélyes az országra, ezért Mirkóczki Ádám feljelenti rémhírterjesztés miatt azokat a fideszes kormánytagokat, akik ennek ellenkezőjét terjesztették.

Rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője azon kormánytagok és fideszes politikusok ellen, akik megfogalmazása szerint aktív résztvevői a Soros-tervvel kapcsolatos "társadalmi agymosásnak".

Jobbikos feljelentés sorosozás miatt

Fotó: Facebook/Magyarország Kormánya

Az ellenzéki politikus budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a korábbi feljelentésére a Nemzeti Nyomozó Irodától (NNI) hétfőn kapott, Soros György elleni feljelentését elutasító határozat után

Orbán Viktornak és a kormánynak egy hivatalos pecsétes papírja van arról, hogy hazudik

egy sokmilliárd forintnyi közpénzt felemésztő, hónapok óta tartó kampány során.

Tízmillió ember agymosása zajlik, és ennek egyszer s mindenkorra véget kell vetni

- jelentette ki a Jobbik szóvivője, aki riasztónak nevezte, hogy mintha visszafordíthatatlan társadalmi folyamatok indultak volna el, eddig ismeretlen fokú, emberek közötti gyűlölettel.

Mirkóczki Ádám szerint szerencsés történelmi fejlődésű országban egy ilyen eset után a kormány bocsánatot kérne, adott esetben szerinte a kampány kitalálóinak és lebonyolítóinak a politikai státusza is megszűnne. Hozzátette, egy ilyen államban az volna a minimum, hogy bocsánatot kérnek a társadalomtól "az egész hecckampányért".

Közölte, várhatóan még ezen a héten megérkezik a hatóságokhoz, várhatóan az Országos Rendőr-főkapitánysághoz a beadvány. Kérdésre válaszolva elmondta: ha az NNI nyomozást rendelt volna el korábbi beadványa ügyében, akkor kötelezettség elmulasztása miatt tett volna újabb feljelentést.

Az ellenzéki párt szóvivője megjegyezte, a rémhírterjesztés a Büntető törvénykönyv szerint csak közveszély helyszínén valósítható meg, de szerinte ennek a kitételnek megfelel a migrációs válság.

Egy másik kérdésre válaszolva, Simicska Lajos újabb plakátfirkálásáról Mirkóczki Ádám annyit mondott: szerinte az belefér a véleménynyilvánítás szabadságába.

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/Magyarország Kormánya)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hajra, Mirkoczki, tedd meg a feljelentest, le sem tudja tagadni a sorosozas tenyet, hiszen a "konzultacios" leve'len is az o alairasa van!
Most mar nem tudsz mellenyulni: ha a magyar hatosagok elmismasoljak az ugyet, menj tovabb nemzetkozi birosagra, mert 10 millio embert nyomorit meg ezzel a viselkedesevel orban.
quadrocopter
Helyes! Ezt kell tenni! A mocskos köpésük alá kell zavarni őket!
Clavigo
Természetesen,,,Orbán elvtársat sem szabad kihagyni...
tudode
Orbán tartozik a FÉLREVEZETETT TÁRSADALOMNAK azzal a 2014-es programjával, amely miatt SIMICSKÁVAL összeakasztotta a bajszát.(Folytatjuk! Ennyi!)
.
Valójában egyre VILÁGOSABB, hogy nem csak az ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTT népet, szirénhangjával MÉG A CSALÁDJÁT "is" megszédíti mérhetetlen HATALOM, ÉS PÉNZÉHSÉGÉVEL.
.
Nézzük csak:
- a felesége nevén, és a Simicskát felváltó Lőrinc nevén gyűjtögeti a szajrét, de
.
- ami elképesztő, MÉG A SAJÁT FIÁT "is" elbűvölte HITVALLÁSÁVAL, aki ma már kézrátétellel RÁKOS BETEGEKET gyógyít a XXI. században.
.
Az olaszok is túl lettek a lövöldöző "COSA NOSTRÁN", akik talán KEVESEBB KÁRT OKOZTAK az országuknak NÁLA, mert ő az EMBEREK LELKÉT PUSZTÍTJA az aktuális RÉMKÉPEIVEL, hol Gyurgyányozással, hol Sorosozással, mindenkivel, akit NEM HAJLANDÓ kórusban az Ő ellenségnek vélt MÉDIUMAIT szidni.
.
Azért büntetése az, hogy RETTEG, FÉL Gyurcsánytól, Sorostól, Simicskától, mi közben játssza a MASZATOST a keleti, déli NYITOGATÁSSAL, CSUKOGATÁSSAL.
.
Az északi NYITÁS MÉG HÁTRA VAN! Szerencsétlen flótás, KÉPTELEN BÉKESSÉGBEN ÉLNI!!!
.
Vannak FÖLDI HALANDÓK, akiknek a kezében a HATALOM FEGYVER. Az ő kezében hatlövetű Gorbán gépágyú!!!
PUMPED
Egyik kutya, másik eb! Mind komcsi ivadék...
karma1
Hajra, Mirkoczki, tedd meg a feljelentest, le sem tudja tagadni a sorosozas tenyet, hiszen a "konzultacios" leve'len is az o alairasa van!
Most mar nem tudsz mellenyulni: ha a magyar hatosagok elmismasoljak az ugyet, menj tovabb nemzetkozi birosagra, mert 10 millio embert nyomorit meg ezzel a viselkedesevel orban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.