Egy orvosi ügyeleten dolgozó olvasónk esete jól mutatja, mi a baj a 112-es segélyhívó új rendszerével. Ő inkább beszerzett közvetlen telefonszámokat a mentésirányításhoz. A tűzoltók szerint is életveszélyes a rendszer.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A pintérségnél is hasonló a helyzet!

- milyen ügyben?
- milyen számról hív?

és elmesélteti veled életed történetét, majd kapcsolja a területileg illetékes kapitányságot, ahol szintén elmeséled életed történetét, majd kapsz egy bizonytalan választ, vagy azt, hogy " várni kell, mert intézkednek a kollégák!"
Nem úgy tűnik, mintha összesen csak 1.db. járőrkocsi lenne a kapitányságon!
magyarbakancs
Egy szer egy kutya megtámadott egy háznak az udvaráról rohant ki közterületre.
Felhívtam a 112 és kérdezte meg harapott a kutya?Mondtam nem akkor nem jönnek ki mert nemtörténetsemmi ,de hát az utcán támadott meg.
Mondtam.
Meg egykét igen szaftos kerek mondatokat.Képesek voltak vissza hívni,hogy miért káromkodtam.
Megint fel ajánlottam hogy kinyalhatja .
papa.49
Miért is csodálkoznánk amihez a fiúk hozzányúlnak az menten SZARRÁ VÁLTOZIK, HASZNÁLHATATLAN LESZ, NEM TUDJA A FELADATÁT ELLÁTNI, de gondolom ez volt a cél is !!!
eszegfu
Nyáron a déli órákban (kb. 35 fokos tüző nap volt) egy férfi feküdt a betonon a biciklije mellett...láthatóan ittas volt. Nem akartam otthagyni -- pedig utálom a részegeket -- igy hivtam a 112-t. Az rendben volt: kérték az adataimat, a helyszint... aztán "felszólitottak" menjek oda hozzá és kérdezzem meg: "kell segitség"?! Ugy, de ugy elküldött melegebb éghajlatra!Egyébként ha erre tudott volna válaszolni, biztos nem az utcán pihen! Végül jött egy rendőrautó, nem mentő! Nem lehet csodálkozni ezek után, hogy az ember "immunis" lesz, ha lát valakit az utcán "elterülve"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.