Nagyjából egy hete bejárta az internetet az a kép, amin egy rendőrpáros kisegít egy kerekesszékes hajléktalant egy kabáttal. Most kiderült, hogy miért volt még egy vastag ruhadarab a rendőröknél. 

A Zsaru Magazin kereste meg a rendőröket abból az alkalomból, hogy Csintalan Pál kapitány gratulált nekik, mert a hajléktalannak a páros odaajándékozott egy kabátot. November 22-én éjszaka egy rendőrpáros hívást kapott a dermesztő hidegben: a Damjanich utcában egy hajléktalan férfi mozdulatlanul ül a kerekesszékében.

Ezért tudtak még egy kabátot adni a Damjanich utcai hajléktalannak a rendőrök

Fotó: Zsaru Humor

Amikor riasztották őket, a hontalan férfi először azt hitte, valakit zavar, és ezért jelentek meg a semmiből a rendőrök, de aztán hogy a félreértést tisztázták, megilletődött és meghatódott a felajánlástól. Megkérdezték tőle, jól van-e, hívjanak-e mentőt, vagy éjjeli melegedőbe menne-e, de mondta, nincs baja és inkább maradna.

Kabát pedig azért volt a rendőröknél, mert egyikük testvére vásárolt magának egy újat, de a régi kabátja is jó állapotban volt, úgyhogy inkább magával hordozta a rendőrtestvér, mert tudta, hogy előbb-utóbb valakinek szüksége lesz rá.

via Index.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Majd az új milliárdosaink, földesuraink komoly összeget adnak a hajléktalanok megsegítésére, karácsonyi ebédjére!
Én is a múlt héten adtam a régi dzsekimet egy hajléktalan nőnek. Becsülettel ki is mostam. A "köszönöm" mindennél jobban esett!
silber13
@Cicamama55: @Nessy: De van akinek ilyenkor is az alpári szövegek idekaparása a lételeme!
quadrocopter
Mészáros-Analfa Béláét nem fogadta el a hajléktalan, úgy tűnik...egyébként jó érzés, hogy vannak normális pintérek is - csak kevesen!
Cicamama55
@silber13: Nagy divat lett hirdetni a mérhetetlen hazaszeretetet, a vallásosságot, erkölcsösséget, meg minden csupa "hű" meg "há"! Valójában viszont megette a fene, mert belül embertelenség, érzéketlenség, hazudozás lett úrrá sok-sok emberen! Az önös érdekekért minden erkölcsi normának hátat fordítanak, s egyszerű érzelmi megnyilvánulásokra képtelenné válnak.
silber13
@Cicamama55: Erre csak egyet mondthatok Cicamama: mérhetetln a te igazságod...
desiro
@durbincs: te vadbarom a Gyurcsány a ME-i fizetését egyszer sem vette fel, hanem jótékonyságra fordította. A geciorbán mikor csinált így? Csak 1 esetet karaj ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.