Az MSZP elnöke hétfőn az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hogy hamarosan új kampánytanácsadó segíti a pártot: egyes források szerint a berlini Heiko Kretschmer lesz az MSZP kampánytanácsadója.

A szakember az elmúlt időszakban már itt volt Budapesten, egyeztetett Molnár Gyulával, s hamarosan meg is állapodnak. Az 1967 júliusában született, igen megnyerő modorú, magas, divatosan őszes hajú, angolul is kiválóan társalgó Heiko Kretschmer könnyen áttekinthető weboldalán szolgálatait ugyanúgy felkínálja politikusok, pártok, mint kormányoktól független szervezetek számára.

Mit kell tudni róla? 

Az egyre inkább terjedő lobbizás átláthatóságának egyik zászlóvivőjeként a német törvényhozás választási ellenőrző és ügyrendi bizottsága előtt határozottan síkra szállt az új foglalkozási ágban tevékenykedők regisztrálása mellett. Erre Heiko Kretschmer szerint azért van égető szükség, mert az emberek kezdik elveszteni bizalmukat a parlamenti döntések tisztaságában, tehát nyilvánosságra kell hozni, hogy érdekvédő csoportok megbízásából kik és milyen témában keresnek meg politikusokat, valamint képviselőket, és erre a médiát tartja a legalkalmasabb eszköznek.

Az MSZP egy német kampányguruval erősít be a választásokra

Heiko Kretshmer. Fotó: Johanssen+Kretschmer

Kretschmer nemrég hosszabb fejtegetésben elemezte a Szociáldemokrata Párt gyászos szereplését a szeptemberi választáson, és úgy vélte, hogy a kampány során igencsak felhígított célokkal próbálta megnyerni a szavazópolgárok támogatását.

(Inforádió)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aztakurva! Jól átvertek, pedig én jelentkeztem előbb!!!Én akartam a tanácsadójuk lenni!!!
karma1
Nahat, nem is olyan luke ez a Molnar Gyuszi!...??? Vajon o volt Merkel tanacsadoja is? Mindenesetre szimpibb, mint werber...:o))))
Nessy
Attól függ minden esetben, hogy egyrészt mennyit tud a betonfejekbe beleverni, másrészt a delikvensnek mennyit és mit ígérnek "máshol"!
dr. prédikátor
Aztakurva! Jól átvertek, pedig én jelentkeztem előbb!!!Én akartam a tanácsadójuk lenni!!!
human
Már nem azért, de ehhez mintha már késő lenne. Szanyi amúgy hatalmas kampányfogát alkotott a napokban. Valami lila vagy milyen sálat mutogatott ami valami új mszp-s akciónak a szimbóluma és hogy hát ez most jó. Orbánnak már csak egy kávét kell kérnie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.