A nem kormánypárti sajtó mellett az ítélkezők lettek a fő Fidesz-célpontok a választáshoz közeledve. „Erről nem nyilatkozom” – így „állt ki” Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke a bírói karért. Arról kérdezték, hogy mit szól Budai Gyulának, az Országgyűlés igazságügyi bizottsága fideszes alelnökének ahhoz a kijelentéséhez – amit egy bekapcsolva felejtett mikrofon révén hallhatott az ország –, hogy minden bíró „komcsi”. Más kérdés, hogy Handótól már nem is vették igazán zokon a cserbenhagyást. „Azon már régen túl vagyunk, hogy tőle várjuk, hogy megvédjen minket” – mondta a HVG-nek egy fővárosi bíró. Lázár János kancelláriaminiszter már név szerint ment neki Baka Andrásnak, az egykori Legfelsőbb Bíróság elnökének, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága korábbi bírájának. A miniszter Baka sértettségének tudta be azt a kúriai döntést, amely kimondja, hogy a tao is közpénz, így például Mészáros Lőrinc sem titkolhatja tovább, mire mentek el a felcsúti...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Handó mozdonyról nincsenek pozitív megállapítások és elismerések, szervilis "vérbíró" lenne, ha ítélkezhetne!
A bírói függetlenség "újra értelmezése" azaz amelyik bíró nem a hordaérdekek mentén ítélkezik, az már nyilvántartásban van!
Koszos, szutyok egy büdös banda!
Nessy
Mi van Nertársak? Tapasztalat csere volt a kínai, azerbajdzsán, török, orosz vezetőkkel??? Ja, nálatok ez a "jogállam"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.