Az MTI szemlézte a Lungo Drom elnökének a Magyar Hírlapnak adott interjúját, amit a hitelesség kedvéért címestül közlünk. „Nem távoli földrészekről idehurcolt, idegen kultúrájú, nemzetbiztonsági szempontból is kockázatos egyénekkel kell megoldani a munkaerőhiányt. Akik tehát az úgynevezett Soros-tervet támogatják, úgyszólván ellenségei a hazai romák ügyének is.” „Azzal, hogy engem, illetve az Országos Roma Önkormányzat korábbi vezetését támadják, valójában a társadalmi felzárkózás ügyét akarják lejáratni.” „Éppen ezért a cigányság csak a Fideszre hajlandó szavazni, hiszen a Fidesz az a párt, amelyik vállalta az ügyünket. Ezért sem akarják egyesek, hogy a romák az urnákhoz járuljanak jövőre.” Az viszont nem került elő, hogy Farkas Flórián ellen valóban nyomozás folyik.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ezt a cigányság is tudja?
Kegyelemben részesített, visszaeső pártbűnöző!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ezt a cigányság is tudja?
Kegyelemben részesített, visszaeső pártbűnöző!
bencemacska
@quadrocopter: Hát ezt elnézte Göncz Árpád is!!!
Nem kicsit, nagyon!
Nessy
na, tisztelt cigányság! Ha éhesek vagytok, ha fáztok, ha bármi gondotok van, ha a gyerekeiteknek korrepetálásra van szüksége, ezentúl forduljatok a fideszhez, meg a Farkas Flórihoz!
Nehogy már valamelyik "Soros bérenc" civilszervezet segítségét elfogadjátok!
csipetke
Ezt nem értem.A cigányok utálják ezt a brazilt,miért hallgatnának rá?mindegyik tudja,hogy az 1.7 milliárd ft-ot,elfagyizta ez a díszcigány.Igen kevés pénz ment arra ebből az összegből,amire adták.Lett belőle luxuskocsi,drága iroda a belvárosban,stb.
nezelodo
dr flóri, hányat sikerült iskola padba ültetni, hányat sikerült meggyőzni, közülük, hogy a gyereke végezze el legalább az általánost, és hányan rohantak lakatosnak hegesztőnek, kőművesnek burkolónak, asztalosnak, vagy Isten bocsássa meg nekem a sanda kérdést, hány új jelentkező volt a szavazóbázisodból csatornaépítő munkásnak, aszfaltozónak, és hányan mentek egyéb szaktudást nem igénylő munkakörbe dolgozni? Ja és mennyivel gyarapodott a néped börtönben lévő hányada?
vadnarancs
Árpi bácsi legnagyobb bűne, hogy erre a szarházi cigányra nem rohadt rá a műanyag lakat a böriben! A rácsok mögül meg ugathatná a hazugságait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.