Schmidt Mária leült beszélgetni Anne Applebaummal, majd lehozta a beszélgetést a blogján - úgy, hogy ezt az amerikai sztárújságíró nem tudta. A ebszélgetés tele van gyöngyszemekkel: kultúrharc folyik, nincs olyan, hogy független újságírás, Obama megparancsolta Székesfehérvárnak, hogy ne állítson Hóman-szobrot, Brüsszelből pedig oligarcharendszer irányít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@bencemacska: ezzel az ábrázattal? (Ha belegebedne akkor sem tudna jó képet festeni magáról.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@bencemacska: ezzel az ábrázattal? (Ha belegebedne akkor sem tudna jó képet festeni magáról.)
Clavigo
A Fitymasz Mariskája,,,kissé gyagyás,,szerintem.
cs.n.
Azért Applebaum nem csak újságíró, neves történész is. Valamikor még fideszék is lájkolták, ki is tüntették, mostanában már kevésbé csípik, mert nem szokása 180 fokos fordulatokat venni, mint nekik.
RonaGyuri
Pedig tolmáccsal bájcsevegett

Kancsi mancsi ismét hozta a szokásos formáját, sőt történész szemléletét

Első olvasatra azt írtam a dologról, hogy „karakteres és jellemző! =))”. Igen a dologban benne van minden ami ezt a némbert jellemzi. Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy Őfenesége női kiadásban. Azt a tulajdonságot, hogy családi környezete hatására ragadt némi műveltség is rá, jól kompenzálja az arrogancia, a pofátlanság és az erőszakosság nőies túltolásával.
Mint tudjuk; a neves amcsi történész Anne Applebaum egy nagyobb cikkhez, esetleg könyvhöz való kutatás részeként interjúzott a Terror Háza Múzeum főigazgatójával, Schmidt Máriával. A derék terror-lady minden előzetes egyeztetés és megállapodás nélkül nyilvánosságra hozta a beszélgetést. Már magában ez sem lett volna piskóta, de – ahogy az tőle elvárható volt – ráadásul ennek általa átértelmezett változatban. Mondhatnánk az MTI-s fordítás magyar PISA szintű szövegértéssel! =))
A csúcs, hogy a királyi TV-nek nyilatkozva értetlenségét fejezte ki, hogy már miért is lenne ez probléma. Közben elárulta: ő is felvette a beszélgetést, amit egyébként is – most fijjej Wazze – TOLMÁCCSAK FOLYTATTAK LE! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.