A nyugdíjasokat Gyurcsány és a baloldal verte át, amikor elvettek a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, azt ígérték nekik, hogy “nem lesz gázáremelés”, aztán háromszorosára emelték a gáz árát. Gyurcsány Ferenc még most is átveri a nyugdíjasokat: az általa pénzelt Czeglédy-bűnszervezet többek között nyugdíjasok átverésével nyúlt le pénzeket, a DK elnöke mégsem a …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ne Gyurcsányozzon az aki 8 éve hatalmon van! A 28500 forintos nyugdíjakat a 30 ezer forintos rokkant nyugdíjakat a Fidesz 7 év 7 hónap alatt képtelen volt emelni havi 1 kg kenyér felett amikor a tüzelő ára 100%-ot emelkedett csak azért mert a fa üzlet külföldi kézbe kerülhetett Orbánnak köszönhetően!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
A jó édes anyátokat!
Lassan 8 éve ti vagytok hatalmon!
tudode
@CsipkeRózsa: .
Igaza van Róna Gyurinak, hogy rövid az emlékezet!
.
Felelevenítette ezt a történetet "is", én is kárvallottja voltam. Ha jól emlékszem ezzel is rátett ez a POLITIKAI KALANDOR nálam egy lapáttal a NEMZETI SZÍNHÁZ "gödörré" való silányításával, amelyben sokunknak benne volt az un. TÉGLAJEGYÜNK!!!.
.
---- A nyugdíjasok Júdás-pénze
mno.hu/migr_1834/a-nyugdijasok-judaspenze-762293
.
Aztán amikor Medgyessy pofára ejtette, akkor 19.000 Ft-os kárpótlásban részesítette azokat a nyugdíjasokat, akiket megszabadított jó pár % nyugdíjemeléstől.
.
Sok van a rovásán ennek a Simicska megfogalmazásában "IS" "MAFIÓZONAK"!
simmering73
Ez a gázár jó téma. 2013 decemberében, a háború kitörése előtt 5175.-ft volt a palackos gáz ára. Rezsicsöki Balambér levitte egészen 3790ft-ig, ma 4600.-ft-nál tartunk. Ha nem lesz újabb háború rövidesen elérjük a négy évvel ezelőtti szintet.
mariaberta
Van még valami amit nem Gyurcsány csinált? 8 éve ez a banda uralkodik, még mindíg mással takaróznak?
Nessy
Az a gonosz baloldal a svájci indexálást használta, ami pl. az idei emelést illeti ebben az esetben minimum 5,5% lenne, nem az agyon reklámozott 3 %. Ha úgy hasít a gazdaság, eszükbe jutott visszaadni a 13. havi nyugdíjat? Egy frászt!
mariaberta
Ja,,, és Gyurcsány vette el a magánnyugdíj megtakarításokat,, azt a pénzt, amit az ő kormányzása és az elődök alatt gyűjtöttek össze. Ez volt Fideszék első ténykedése. Ja,,, hát szükség volt pénzre, kellett egy-két dolgot vásárolni, mint pld. Tokaj hegyalján egykét kisebb szőlőt. Ezek azt hiszik, mindenki hülye, és semmire nem emlékszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.