Felmerült az MSZP-n belül, hogy elmaradhat a párt december 9-ére, azaz jövő szombatra tervezett kongresszusa. A partelnök azt mondja, lesz kongresszus, és bemutatják a programjukat.

A Magyar Nemzet értesülései szerint ugyanis a párt országos vezetésében többen is vannak, akik szerint nem lenne értelme most megtartani a nagyszabású rendezvényt, hiszen

lényegében semmilyen személyi kérdésről nem tudnának döntést hozni.

Nincs még megállapodás a 106 egyéni jelöltről, és – mint már kiderült – országos listát sem akarnak addig állítani, amíg nem jutnak valahogyan dűlőre a Demokratikus Koalícióval.

Elmarad az MSZP kongresszusa, mert nincs érdemi mondanivalójuk?

Mindemellett borítékolható lenne a komoly vita, a kongresszusi küldöttek ugyanis joggal várhatnák, hogy néhány hónappal a választások előtt tisztán lássanak: az MSZP egyáltalán milyen konstrukcióban indul el a választásokon, kikkel és hogyan működik együtt.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke mindenesetre tegnap este a Hír TV Egyenesen című műsorában arról beszélt, hogy lesz kongresszus, mégpedig egy programbemutató esemény lesz.

(Magyar Nemzet)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Soós Lajos, archív

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@justhpeter: Viszont a jelenlegi választási törvényükkel, + a levelezőtagozatosokkal ez is elég lesz Orbánéknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@karma1: Botka ebben a 8 napos macska volt. Aztán kinyílt a szeme és ment. A többiek együtt pedig egy bakafingot sem érnek.
Orbánnak már csak annyi híve lesz, amennyi még elhiszi, hogy a következő négy év lopásaiból ő is részesülni fog.
Nessy
@justhpeter: Viszont a jelenlegi választási törvényükkel, + a levelezőtagozatosokkal ez is elég lesz Orbánéknak.
maci0427
Az egész MSZP - DK és a többi alakulat elmarad - lemarad ! Nevetségesek !
szep napot
Az Mszp fogadjon be hajlektalanokat epuleteibe, latogassanak meg oreg maganyos oregeket, jotekonykodjanak es NE szolaljanak meg (de foleg ne politizaljanak) a valasztasokig es talan elerik a 10%-ot.
Szerintem az MSZP mar reg lehuzta a hatterben a redonyt; most probaljak a vagyont szetosztani egymas kozt. Errol folyik a vita.
kissé felnőttem
persze mert három magyar vagy száz az mindeg,y mert mind mást akar leginkább csak önmaguknak tetszelegni a tőbbire meg magyarán sza... k ez jellemző hát se eszme se ész se oly szent akarat akkor föjjetek a kondérba fütti vik még 100 évég tán arra észbekaptok ja arra itt már kinai kánság lessz a sárkány évével
Eladott Ország
Előttem van Simon Gábor, amint az Éhségmenet élén gyalogol, és a minden jóból kirekesztettek nevében fellépő multimilliárdos Gyurcsány Ferenc, "én is cigány vagyok" táblával a nyakában, vagy az internacionálét éneklő Bajnai Gordon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.