A havazás miatt a kapaszkodósávban elakadt kamionok állnak Nógrád megyében. A jelenlegi adatok szerint 2017. november 30-án a kora reggeli órákban a 2-es számú főút Szendehely és Katalinpuszta közötti szakaszán – a kapaszkodósávba lehúzódva – több kamion akadt el a havazás miatt csúszóssá vált úttesten. Az úttest síkosság mentesítése megkezdődött. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha elkezd intenzíven havazni, na akkor kell megkezdeni a hóeltakarítást,
a csúszásmentesítést.
hirtv.hu/ahirtvhirei/a-katasztrofavedelem-mar-felkeszult-a-telre-2429426
Felkészültek... persze a nagy humbug duma mint mindig.
desiro
Sintér küldi az sms-t, vagy üljetek át másik kamionba.
nezelodo
Ha a szakemberekre és nem pártkatonákra lenne bízva a síkosság mentesítés, tudnák hogy ilyen esetben az alásózás a hatékony módszer. Nem, mi megvárjuk, míg leesik a hó, tapossák csak rá, aztán majd tündököl a cég, hogy megoldották, amikor tavasszal elolvad.
Ha csak feleannyira lennének a szóróanyag biztosításával bőkezűek, mint a Soros elleni plakátok finanszírozásával, nem hallanánk lezárt utakról egy lepkefingnyi havazás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.