A Megasztár második szériájának győztese szerint a tehetségkutatók teljesen hiteltelenek, és egy hamis jövőképet próbálnak elhitetni a fiatal gyerekekkel.

A Story magazin legfrissebb számában megjelent interjúban Molnár Ferenc Caramel elmondja, hogy szerinte miért problémásak a mai tehetségkutató műsorok. A Megasztárban felfedezett énekes azt nyilatkozta:

„Nagyon magasra emelik ezeket a gyerekeket, futtatják őket, elhitetik velük, hogy biztos jövő előtt állnak, aztán jön a zuhanás. Volt olyan tehetségkutatóban szerepelt fiatal, aki a műsor után felkeresett, mert elhitették vele, hogy nagy énekes lesz belőle, és öngyilkos akart lenni, akkorát csalódott. Sok telefonba és levélbe került megnyugtatnom és lebeszélnem róla…”

Forrás: Story Magazin

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vagyonokat keresnek az X-faktor új mentorai, a többi meg le van szarva, kedves réti néger, fele barátom. Bár az adások szeptembertől- decemberig tartanak, ezért a mentorok ezt az összeget közel 4 hónap alatt keresik meg, ez akkor is nagyon jó fizetésnek számít. Hazánkban ugyanis jelenleg az információ és kommunikáció gazdasági ágban a legmagasabbak az átlagkeresetek - havonta bruttó 489 800 forint. Még ezzel a keresettel is több, mint 20 hónap alatt lehet megkeresni 10 millió forintot.
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vagyonokat-keresnek-az-x-faktor-uj-mentorai/0knq4de

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.