Brüsszel folyamatosan erőlteti a Soros-terv végrehajtását, ami ellen a magyar kormánynak fel kell lépni – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 műsorában.

Az államtitkár szerint csak akkor lehet sikeresen fellépni ez ellen, ha a magyar emberek "összekapaszkodnak" és együtt lépnek előre.

Egy kormány akkor tud sikerre vinni egy ilyen kérdést, ha mögötte állnak az emberek, ezért van nagy jelentősége most a nemzeti konzultációnak

- hangsúlyozta.

Azt is mondta, hogy Európa – például demográfiai – problémáit nem külső segítséggel kell megoldani, erre jó példa Magyarország, ahol a felelős családpolitikának köszönhetően egyre több gyermek születik.

A határvédelmet sem lehet külső szereplőre bízni, Európának magának kell megvédenie a saját határait

- fogalmazott az államtitkár.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI/Kovács Attila

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Ez a BENCE GYEREK nem a Chatevalloni polgárok c. filmben szerepelt?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Hát lépjetek fel ,de csakkk egy sámlira...aztán egyenesen a jeges DUNÁBA,MERT A VEZÉRETEK,bizonyos G...ORBÁN MINDENT ALÁÍRT,MEGSZAVAZOTT csakkk itthon cigánykodik SOROS ORBÁN TERVÉVEL!!!-nem szép dolog az uszítás.Nemzetbiztonság 00
Durozsolhatsz te kis végbél,de csakkk a fityiSS TAGGYŰLÉSEN.a MAGYAR PARLAMENT PADSORAIT IDEJE KITAKARÍTANI "KÉRLEK ALÁSAN"már eleget piszkítottatok a NEMZET NEVÉBEN MAGATOK ALÁ!!!
cikicakk55
Jó sokan vannak már megint a háta mögött.Hóakadály miatt nem mennek be a munkahelyükre? Mi lenne ha a dolgozó nép is így gondolkodna?
quadrocopter
Húúúúúúúú...de szaporodnak a horda-hülyék!
lusta
@cikicakk55: A hóakadály is a Soros-trerv része.
r2d2
Ez a BENCE GYEREK nem a Chatevalloni polgárok c. filmben szerepelt?!
Aki Én
Én úgy látom, hogy egyedül a fidesz erőlteti a soros-tervet.
CsipkeRózsa
A sok Orbán-szóvivő úgy tudja mondani ezeket a hazugságokat, mintha valóban hinnék azt, amit mondanak.
szép új világ
Hülye vagy Bence fiam! Küld be holnap anyádat!
Equus
@szép új világ: 13.48
Egyszer volt egy kemence,
Belebújt a kis Bence.
Kormos volt a kemence,
Fekete lett kis Bence.
Odament a mamája,
Nem ismert a fiára.
Becsukta a kemencét,
Jól elverte kis Bencét.

Isten áldásával...
Equus
a népesedési politika jegyében ezentúl nem a ministránsfiúkat kell a papoknak bevezetni a szexuális élet rejtelmeibe, hanem az anyjukat. Az a pap, aki igazoltan 10 gyermek apja lett, püspöki elismerésben részesül és a hercegi prímás kezét fél órán keresztül csókdoshatja.

isten áldásával...
kokopelli
Ez a féleszű orbánánuszféreg nem szokott lapozni?Van még
restanciája a Soros-harcból?
Ványa bá' kiporoszkál a tajgában a bozótból és kérdezi a pionírokat:
-Gyerekek.Messze vannak még a németek?
-Tyatya!Már 40 éve vége a honvédő háborúnak!
-Japf tvoje maty! Én meg még mindig robbantgatom a vonatokat!
Bence aszittem,hogy te az úttörő voltál,és nem a "Ványa partizán" et.!!! ;-)
picike1
hanincsen soros terv nincsen fidesz győzelem értem már teljesen értem mint a nóta mondja bárhogy lesz ugy lesz !!
Hellcat
Ennek nem szóltak, hogy már a rendőrség is megmondta, hogy a Soros nem jelent veszélyt?
Macskanő
Időnként próbálom elképzelni, mikor Soros, a 86 éves dollármilliárdos, akinek a világ több mint száz országában van üzleti érdekeltsége, ül a felhőkarcolójában és napi sok órán át azon töri a fejét, hogy miképp tudná Magyarországot tönkretenni.
"Ma küldök a Kétfarkú Kutya Pártnak 1 millió forintot. Hú de kemény kibaszás ez Orbánnal. Holnap veszek egy új cipőt valamelyik csóróbb Momentumosnak. Holnapután meg kifizetem valamelyik civil szervezet telefonszámláját..."
Hadviselés a nemzet ellen...
Biztos kurva sokáig tartana neki kinyírni az országot, ha ez lenne a célja... Kíváncsi lennék, hány magyar civil szervezetről és politikai tömörülésről tudja, hogy egyáltalán létezik...
Tuzsony!Gyártott a vajda egy mumust, ti meg a hívőitek be vannak szarva tőle, ahogy azt elvárja a mester. Féljetek, gyűlöljetek, addig se azzal vagytok elfoglalva, hogy miért is lett a hazánk Európa trágyadombja!
advocat
A Fidesz tegye már közé az igazi Soros tervet. Mi abban a borzasztó? Mert amiről beszélének az azért nem az igazai. Valaki hazudik!
advocat
Tudja valaki, hogy Soros még magyar állampolgár? Is. Mert akkor nyugodtan adhat annyit amennyit akar. Azt nem kell bejelenteni. Van annyi pénze, mint az MVM-nek? Vagy több is. És az az övé, nem tőled nyúlták le a villanyszámlával.
bakegya
Ezt a SOROS TERVET ELŐHÚZHATTA volna ez az orbán korábban is mert akkor kispekulálhattunk volna egy ütős ORBÁN TERVET A TENGERNYI tao-és eu pénzekből.Vagy mondjuk abból a summából amit a lajosra,aztán meg a lölőre már elvert.A BÁNYÁIK,KASTÉLYAIK,UDVARHÁZAIKBÓL ,SZŐLLEIKBŐL ,FOCI-AKADÉMIKUSSOLÁSAIBÓL MEKKORA HADSEREGÜNK LEHETNE MÁR?!!!
Akkor még el is hinném hogy meg fog védeni bárkit is ez a többkulacsos -hamis orbán!
Bence bácsi töröld már ki a szemeidből azt a sok fideSS kormot.
kakaósbögre
összekapaszkodni?ezekkel?akkor sem ha megfizetik
RonaGyuri
A köz TV-ben hallottam

Az egyik szájtépő a konzultációról

„Az európaiak már nem csak egyszerűen Soros kottájából játszanak, de pontról pontra végrehajtják ami konzultációs kérdőívben van!” Kérdés, hogy akkor nem az ő terveiket hajtják-e végre, esetleg az ő kottájukból?
„A legtöbb európai vezető nem is tudja, hogy mit szeretnének az emberek”. Kérdés és hogy állunk ezzel Őfenesége kedvenc barátaival: Putyinnal, a kínai vezetőkkel, meg az azeri diktátorral?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.