Mintegy 60-70 milliárd forint uniós bírság fenyegeti Magyarországot a 4-es metró MSZP-hez és SZDSZ-hez köthető szabálytalanságai miatt – közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormány megállapította, hogy a szabálytalanság megcáfolhatatlan, de igyekszik tárgyalásos úton csökkenteni az összeget

- mondta.

Lázár János azt is közölte:

felkérték Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, hogy különítse el a bírság fedezetét a 2018-as költségvetésben, azzal a megkötéssel, hogy az egészségügyet, a szociális szférát és az oktatást nem érintheti elvonás.

Ismertette: a 452 milliárd forintos metróberuházásban 272 milliárd forint esetében lehet szó a volt szocialista, szabad demokrata kormány korrupciós ügyéről, ebből 166 milliárdot valószínűleg elloptak. Utóbbi összegből 76 milliárd forint érkezett az uniótól, a többi a magyar adófizetők hozzájárulása volt – fejtette ki.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Te szarházi Lázár tótumfaktum, ti hányszázmiliárdot loptatok el, gennyláda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
a klucsszó: "valószínüleg"... ja... és a mohácsi csatavesztés is az MSZP meg az SZDSZ miatt volt. Nyilvánvaló, h Szapolyai már akkor összejátszott Sorossal.
CsipkeRózsa
Talán hallgassuk meg, ill. olvassuk el Demszky és az akkori kormány véleményét is. Adjon lehetőséget a kormány, hogy együtt megvitassák az eseményeket.
Pálinkás Pál
A MANYUP ellopása ennek kb a 42 -szerese.../a bírságnak/ azért mennyit fogtok fizetni narancsok???
quadrocopter
Tehát közel a fele a szociké Lézer-Piszkos-Hazug szerint, de a másik fele kié?
Eladott Ország
Te szarházi Lázár tótumfaktum, ti hányszázmiliárdot loptatok el, gennyláda!
Hellcat
Bár a saját lopásaikra is ilyen bőszen hívná fel a figyelmet...arról nem is beszélve, hogy az utolsó négy évben már a fitymasz lopta ki belőle a cuccot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.