A kormány megtárgyalta a Soros-aktát, de hogy mi van benne, az államtitok. Legutóbb a Nemzetbiztonsági bizottság előtt beszélhetett volna Pintér Sándor belügyminiszter a Soros-tervről, de ellenzéki politikusok elmondása szerint ott nem ő hozta szóba, hanem Molnár Zsolt bizottsági elnök. Molnár az ülés után azt mondta, a "roppant veszélyes" Soros-terv "nem került megerősítésre nemzetbiztonsági szempontból". Azt nem mondhatta el, Pintér Sándor belügyminiszter mit mondott, annyit elárult, ő azt kérdezte, a nemzetbiztonsági szolgálatoknak van-e ezzel kapcsolatos feladatuk, van-e nemzetbiztonsági kockázata a tervnek, és az egyáltalán létezik-e. "Semmi olyan megerősítés nem történt, ami veszélyt vagy nemzetbiztonsági kockázatot sorolt volna föl, akár a civil szervezetek, akár Soros György személyével kapcsolatban. " Szél Bernadett bizottsági tag is azt mondta, a Soros-tervnek nem kell a nemzetbiztonsági bizottság napirendjén szerepelni, mert nincs ilyen terv. Németh Szilárd...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha! Ami nem úgy sikerül, ahogyan azt eltervezte a rezsim, jön a titkosítás!
Különben már teleóbégatták volna a világot az eget rengető terhelő adatokkal!
Sunyi trógerek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Ha annyira titkos, akkor mi az ördögfüliről "konzultáltak"?
Kéretik ezt a legközelebbi demens otthonba előadni!
Qqberci
Engem nem köt a titoktartás, ezért megmondhatom, mi van a jelentésben: Soros-terv nincs...
papa.49
Soros terv NINCS van viszont egy velejéig romlott szemét aljas tolvaj banda aki az ország teljes kirablásán ,,munkálkodik SZORGALMASAN ,, !!!
RonaGyuri
@Nessy: ők azt hiszik, hogy nem tudjuk! =))
Nessy
Megmondták, hogy a jó nép ostoba, és nem érti meg Soros ellen véleményét!
Azért kormányzati szinten elég régen neveztek ostobának egy egész országot! Kivéve, akik visszaküldték a szerelmetes levelét a kormánynak, mert ők a "magyarok"! Tehát ostoba vagyok, nem is vagyok magyar. Ezek után engedtessék meg, hogy nekem is lehessen ország - világ előtt véleményem a kormányról és a miniszterelnökről.
nezelodo
Hát van egy két Háry János a kormányzatban és a fidióták között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.