Mirkóczki Ádám szerint van még idő, hogy mindenki visszaküldje a „kamukonzultációt. A Jobbik szóvivője szerint az utóbbi napokban hatalmas kitöltési lázban ég az ország, ugyanis – ha hihetünk a Fidesz kommunikációjának – naponta százezrek küldik vissza a Nemzeti Konzultációs kérdőívet. A legutóbbi adatok szerint már 2,2 milliónál jár ez a szám – emlékeztetett Mirkóczki Ádám.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, na, orban a bukas arnyekaban minden ellophato penzt ellop...
Ezert aztan szamitsunk arra, hogy legalabb 20 millio helyeslo konzultacio erkezik be az agyatlan kerdeseire...

Figyelj, vitya, ha te megmutatod a beerkezett konzultacioidat, en megmutatom neked a szobeli dicseretemet, amit az erettsegimre kaptam, jo?
Es akkor kvittek vagyunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Ha így haladunk, lesz az még 15 millió is + a határon kívüliek :-)))
mackoka46
Mi lett a kamu konzultáció konklúziója eddig ? 2,2 miilió kamu * kamu = 2,2 millió kamu a négyzeten ?
tudode
Szerencséje ennek a POLITIKAI KALANDORNAK, hogy az ELLENZÉKÉNEK/ELLENSÉGEINEK volt gyermekszobája.
.
Rengeteg MAGAS LABDÁT nem ütnek le a SPECIÁLIS ÉSZJÁRÁSÚHOZ HASONLÓAN, de erre, amiről SEMMITMONDÓAN OLVASGAT ez a KATYUSHA SOROZATVETŐNEK "is" beillő pofakaratéjával, utánozhatatlan a SAJÁT ELŐADÁSÁBAN, mint egy földönkívüli:
.
----- 2006. 11. 16. Orbán Viktor az ellenségképről
www.youtube.com/watch?v=X3M-IbUPF34
.
Az ország bele fog "dögleni" ebbe a duma, duma hátán, SEHOVA NEM VEZETŐ illiberális izébe, amelyet NEM VOLT BÁTORSÁGA konzultációra bocsájtani, Tusványosról ÜZENT HAZA, hogy RENDSZERT VÁLT, hasonlóan amikor KICSŐDÍTETTE a Kossuth térre a Gyurcsány ellen felheccelt állampolgárokat, de NEM VOLT BÁTORSÁGA "kijelző helyett, ki tudja honnan", személyesen elprüntyögni, hogy MEGGONDOLTA MAGÁT, amely miatt a KOSSUTH TÉRIEK SZERVEZŐJE (a videó vége felé) pipás is volt rá (a videót a Youtube-ról letörölték, de ami felkerül a világhálóra, az valahonnan előbukkan,)
.
----- Kossuth tériek és a FIDESZ - 2006. október 6.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
És az óta is AZT JÁTSSZUK "adj szállást a felcsútinak, kiver a hazádból"!!!
.
Hozzájuk HASONLÓ SÓDERT nem képes senki hányni a POLITIKAI KALANDOR száza íze szerint!
tudode
@tudode: .
Folyt. ... szája, íze szerint!
quadrocopter
Pénteken lejár a vicc - hosszabbítás után - és tuti, hogy mind a 22 millió fél-ázsiai magyar, valamint az onlájn netes kitöltést egyáltalán semmivel sem védő, hamis neveket és mail címeket is befogadó módon, még 8 millió magyar is csont nélkül, azt akarja, amit a rezsim!

Kedden Rezsi Hájtaréj, vagy Lökött Bence szófosó könnyek között bejelenti - miközben lekarmolja magát - hogy Brüsszel meghátrált ekkora embertömegű közös akarat előtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.