Az RTL Klub híradójának adott interjút Simicska Lajos, és többek között azt is elárulta, mi volt az a pont, amikor már neki is sok volt Orbánból.

"Normális ez?" – Simicska elmondta, mikor ábrándult ki végleg Orbán Viktorból

Simicska Lajos az RTL Klub híradójának úgy fogalmazott, 

„azt gondolom, hogy Orbánék számára, a rendszerük számára az a legoptimálisabb, ha most ér véget egy egyszerű választással”.

Mindenkit szavazásra buzdít, és mint elmondta, „az ország túlélte a tatárokat, a törököket, a Habsburgokat és Orbán Viktort is túl fogja élni, ez egy erős nemzet”.

Simicska beszélt arról is, hogyan lett vége Orbán Viktorral a több évtizedes szövetségének és barátságának. Felidézte, hogy a választások után beszélgettek, amikor a miniszterelnök felvázolta a diktatúrát, amit kiépít.

Én meg néztem rá nagy kerek szemekkel, hogy biztos, hogy normális-e az, aki velem szemben ül

– mondta az üzletember, az utolsó pontnak azt nevezve, amikor a kormányfő arról beszélt, hogy az RTL-t majd megveszi neki a Roszatom. Ez ugyanis Simicska Lajos szerint már hazaárulás, ő pedig abban nem partner. A Soros-ellenes kampányt szerinte maga a miniszterelnök sem hiszi el.

A vállalkozó úgy vélekedett, a Jobbik nyeri majd meg a választást, mert ez az egyetlen párt, amit nem vettek meg.

(MNO)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Normálisabb, okosabb a g. Viktornál, de ami a gazemberséget illeti,
nos ebben egyformák !
De ugye a holló a hollónak ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Eriksson: Botka azért nem adná oda:-)
Eriksson
@division: Biztos, hogy nem. Még amije van azt is letagadja, holott nem is kérte tőle senki. :))
(legfeljebb a NAV).
Desischado
Szerintem is köthetne vádalkut, nem bánnám, ha megússza a börtönbüntetést, - mondjuk, szivesebben látnám ott - ha segítene orbán ellen. De ha valaha is beszélne, max, csak külföldön. Miatta tart itt orbán, neki köszönhetjük a rezsimet. Nagyon kiváncsi vagyok, kipakol e. Mondjuk, biztosan bosszút akar állni orbánon, de persze úgy, hogy ő maga ne faragjon rá. Mondjuk, bőven lenne mit jóvátennie.
Eladott Ország
@Eriksson: Úgy látom a közös nevező nem jön össze, csak a vádlottak padján!
kereső
@szaboria1: és akkor orbán saját különbejáratú bosszújaként !leállitotta az M4-es autópálya épitést/ 29km.Abony-Fegyvernek/,ami akkorra 60 mrd.Ft-ba került nekünk, és azóta is a G-nap emlékeként a Tiszába és a Zagyvába ott meredeznek a soha napján megépülő hidak leállitott pillérei.Hútlen kezelés?Hatalommal való visszaélés? Schiffer András hol vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.