Őrizetbe vett egy férfit a rendőrség, aki a gyanú szerint szerdán este elgázolt Kőbányán egy gyalogátkelőhelyen egy idős nőt, és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe.

Őrizetbe vették azt férfit, aki a gyanú szerint Kőbányán, egy gyalogátkelőhelyen elgázolt egy idős nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott – közölte honlapján pénteken reggel a rendőrség, jelezve, a 70 éves áldozat a kórházban belehalt sérüléseibe.

Őrizetbe vették a kőbányai halálos gázolás gyanúsítottját

Fotó: police.hu

Szerda este fél nyolc körül, a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződésében gázolta el az autó a nőt – írták.

A budapesti férfi ellen segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétsége miatt indult eljárás.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
-tisztelt nyomozó úr, én nem hagytam cserben senkit, mert nem is gázoltam...azt állítják elütöttem valakit... nem tudom ez hol történhetett, mert nem vettem észre semmit, senkit, csak jöttek a rendőrök, oszt ide vezettek..

-ki érti ezt, nem is tudom? ártatlan vagyok.
simmering73
Az ilyen mocsokra kellene kérdezés nélkül ráhúzni 10 év fegyházat gyilkosságért. Mert borítékolom, hogy nem 50-nel ment és piás vagy drogos volt, azért menekült el.
maci0427
Jellemtelen emberek, nincs a pucájukban annyi vér, hogy vállalják a cselekedeteik után a felelősséget !!! Ez mindenkire érvényes !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.