Ismét 100 embernek kell mennie. További 100 embert kell elküldeni az Opel szentgotthárdi gyárából. Az elbocsátásnak az az oka, hogy a 2018-as évre kevesebb megrendelés érkezett a szentgotthárdi üzembe, így a dolgozók létszámát a csökkentett termelési darabszámhoz igazítják – áll a cég közleményében. További részletek a www.closer.hu oldalon!

Forrás: closer.hu
Feltöltő: closer.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Magyarországon mindenki jobban teljesít !
karma1
Meg is fog dolni a GDP, legalabb masfel szazalekkal,...:o))
Egyebkent nagyon sajnalom az elbocsajtottakat, de talan nekik lesz mashol lehetoseg, csak eppen oda kell koltozniuk. Gondolom, nem az osszes takaritonoi allast szuntetik meg, hanem sajnos szakemberek is aldozatul esnek a leepitesnek...
Ennek a keves megrendelesnek lehet a hozadeka, hogy Ausztraliaban is bezartak az Opel licence-bol dolgozo Holden autogyarat vegleg. Pedig kivalo minoseguk volt azoknak az autoknak, az egyik legdragabb es legjobb volt a piacon.
Valtoznak az idok, tornek elore a koreaiak, meg az indiaiak a Mahindraval, Ssangyong-gal,... (vagy hogy is irjak helyesen a nevuket...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.