Orbán maffiaállamot épít, az emberek jobban el vannak nyomva most, mint az orosz megszállás alatt - durva üzenetet küldött Magyarországra Soros György. A felvételek Amerikában készültek, a milliárdos magyarul nyilatkozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Sorosnak tökéletesen igaza van. Elég szomorú, hogy az ellenzéki pártok amik egyébként sokkal inkább álellenzéki pártok, akik lefeküdtek Orbánnak nem vitték még ki az utcákra az embereket. Kivihették volna főleg a legelején csak ehhez a zsebükbe kellett volna nyúlni. Ez bizony háborút jelent, mert logikus, hogy Soros nem fogja hagyni, hogy egy élet munkáját egy ilyen bumburnyák senkiházi, mint Orbán és bűnbandája a sárba taposson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Ez a vén hülye már azt sem tudja melyik bolygón él. De akik irányítják azt akarják elérni, hogy a muszlimok uralják Európát.
nezelodo
Egykor Torgyán, a hű kiszolgáló mondta, a "sas nem kapkod legyek után". A Viktor elhitte, mert nem tudta, hogy a sas türelme is véges, és ha nagyon pimasz az a légy, kivételt tesz a sas. Ezért a meglepetés.
Pálinkás Pál
@1magyar: Nincs igazad...a muszlimokra ugyanúgy semmi szükség ,mint orbánra...mind a kettő felesleges teher Európának!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy a muszlimokat nem akarjuk, de Orbánt mi tartjuk a hatalomba, ergo reménytelen eset vagyunk!
Pálinkás Pál
@Nessy: Nem mi...az a mintegy 2 millió hülye aki rá szavaz...a fennmaradó 6,5 milliónak meg nincs igazán kire!
Nessy
@Pálinkás Pál: Tökéletesen igazad van! :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.