A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság jogerős ítéletben mondta ki, hogy a kormány jogellenesen adott online szerencsejátékmonopóliumot a fideszes oligarchának, Andy Vajnának, miközben mindenki másnak megtiltotta az online szerencsejátékot. Az Orbán-kormány tehát, amely ismét törvényhozással akart ellopni egy egész iparágat, jogellenesen járt el az azóta az adófizetés alól is felmentett oligarcha érdekében. A Demokratikus Koalíció követeli a kormánytól, hogy vegye vissza az Andy Vajnának törvénytelenül adott online kaszinókoncessziót és semmisítse meg a jogellenes törvényt! Ha nem teszi, akkor a DK fogja megtenni 2018 után, de akkor a jogellenes törvény megalkotóinak és megszavazóinak is szembe kell majd nézniük az akkor már független igazságszolgáltatással. Nekünk persze ez is megfelel; nem fogunk rosszul aludni, ha pár fideszes politikus bűnszervezetben elkövetett gazdasági bűncselekmények miatt kerül majd börtönbe. Gréczy Zsolt szóvivő DK

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/av.jpg
A tehetség mindenhol kitapossa magának az utat, még lúdtalpasan, vietnami tangapapucsban is. Be is jött Vajnának a hazatántorgás, ha akarna, akkor sem tudna elugrálni a rá zúduló szerencse útjából. Lett neki nagy széfje, ahonnan finanszírozza – persze a mindenki
pénzéből – a magyar filmgyártást. Miután egy hihetetlen munkabírású, szerteágazó tehetségű
zseniről van szó, a filmipar irányítása mellett simán belefér a kaszinócézárság is. Ehhez persze
óriási szerencse kellett, de szerencsére hősünk jóban van Fortunával (biztosan az újhazában
haverkodtak össze valami hamburgerezőben), mert véletlenül a magyar kormány 2012-ben
hirtelen váratlanul betiltotta a játékgépeket, majd azzal a lendülettel betiltotta a kaszinók
működését. Mindezt persze azért tette, hogy megvédje a magyarembereket a játékszenvedély
nevű kórságtól.Egy egyszeri parókakészítő is meg tudja csinálni a szerencséjét Magyarországon, ha elég szorgalmas. A szerelem egyrészt vak, másrészt legyőz minden akadályt. A kormány mindig igazat mond, mert. Azt mondta Varga Mihály az idők balladai homályába süppedt szónoklatában, hogy azért kell a kaszinóst mindenféle adókedvezményben részesíteni, hogy aztán majd a jóságos ember a rászoruló gyermekek megélhetését és boldogulását tudja támogatni a megspórolt pénzből. És lám, vakulj magyar! Pontosan ez történik.
csipetke
A magyar kormány pontosan tudta,hogy a vén maffiózónak adni a koncessziót jogellenes.Csak valószínűleg úgy voltak vele,hogy amíg valakinek szemet szúr a dolog,addig az öreg (stróman) jól megszedhesse magát,hogy a magamutogató ribizli felesége még több dellát tudjon elszórni a nagyvilágban,és persze a tata tejelhessen azoknál is,akik ezt a bizniszt az orra elé tolták,hogy milliárdok dőljenek be az ablakon.Ez is egy a sok gyanús ügylet körül,amit a fidesz művelt.Felháborító..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.