Alig két hónapra volt szüksége a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), hogy a szervezetnél zajló elhúzódó nyomozások közt villámgyorsan pontot tegyen annak az ügynek a végére, amelyet Mikola István államtitkárt érintően folytattak – értesült a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lehet itt játszani, hogy minden rendben van, továbbra is az ő kezükben van a hatalom, azonban a valóság más. Egyre inkább csúszik ki a gyeplő a kezükből, egyre többen kérdőjelezik meg döntéseiket. Könnyen elképzelhető, hogy a jövő évi választások nem a szavazóhelyiségekben fognak eldőlni, ugyanis a rendszer belülről kezd szétrohadni. A hatalommal való visszaélésnek előbb utóbb-meglesz a következménye, mely egészében fogja
romba dönteni ezt az elnyomó rendszert. Egyre inkább nő a belső feszültség, legyen itt szó
Rogán Antal háttérbe szorításától, vagy épp Farkas Flórián visszás, egyre több embert
felháborító ügyeiről. Az ellenzék töketlensége nem biztos, hogy elég lesz a Fidesz jövő évi
választási győzelméhez. Messze még a tavasz, addig még bármi elképzelhető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
@Eladott Ország: bárcsak igazad lenne...
Eladott Ország
@mekkelek: Előbb-utóbb bekövetkezik, ha az ellenzéki pártok töketlenkednek. A népet nem lehet leváltani...'53 júniusában a baloldali Bertolt Brecht - a korabeli pártvezetők jelentős részével együtt - valóban csalódottan vette tudomásul, hogy a munkások a munkásállam ellen fordultak, és első felháborodásában szaladt ki a tolla alól, hogy a kormány talán választhatna magának másik népet.
qxy
Szerintem Magyarországon nem fog változni semmi . Nincs annyi tökös ember hogy ezt meg tegye. Kádár előtt sem volt meg utána sem aki tett volna valamit a csaló kormány ellen.Aki meg merne, mellette állnak és ha tényleg oda kell állni hogy na most el mondhatod itt van ez az az ember. Akkor szarik az egészre és nem ér rá, nem emléxik, dolga van, meg minden szar hogy ne keveredjen bele. Ha meg haza megy veri a mellét hogy mit kell tenni . Sajnos tudom. Három alkalmam volt tapasztalni.A végén egyedül maradtam. De kiharcoltam az igazam. Utána már jöttek a segg nyalók . hogy így kell ezt meg mi együtt és mi és akkor mi. Eléjük álltam és el küldtem a q anyjukba. Nem értették miért.
Klubtag
@Eladott Ország: A kapzsiság, a mértéktelen kapzsiság fogja a vesztüket okozni...minden szinten... és jó látni, ahogyan egymást adják fel, így repülnek értékes információk és dokumentumok a még valamilyen szinten tisztességes, tárgyilagos médiák postaládáiba.
Eladott Ország
@Klubtag: Mi a tetves, büdös, kurv* életnek kell még ahhoz történnie, hogy ezeket a fideszes szarháziakat pórázon elvezessék? Minek kell ahhoz történnie, hogy a gumicsizmás futballzseni ne röföghesse bele a nép pofájába a nemzeti imacsatornán, hogy minden rendben, fejlődünk erősödünk. Nem úszhatják meg, bármennyire is abban bíznak, hogy a magyarok birkák és az idők végezetéig birkák maradnak. Mennek a trágyadombra, ahova valók.
Klubtag
@Eladott Ország: A próféta szóljon belőled...Tulajdonképpen ezt az indokolatlan apátiát nem értem, hogy mindenki, aki tehetne mégsem tesz, mert úgy véli nem járhatna sikerrel. A népség felrázásában kisebb-nagyobb eredményt elérő szervezetekkel szemben meg mindenki csak finnyás undorkodással viseltetik. Ha már más választás nincs, akkor legalább dönteni kellene, melyik a kisebbik rossz: a fidesz-kdnap további regnálása, vagy bármely más párt illetve választási szövetség. Egy biztos, ha 2018-ban újra a mostani felállás lesz a befutó, innentől kezdve minden egyes szavazójuk személy szerint is viselheti ugyanazokat a minősítéseket (akár belföldi, akár külföldi), melyeket imádott "bűnszervezetük" már eddig is kiérdemelt vagy még ki fog érdemelni. Nem lehet arra hivatkozni senkinek, hogy "jaj kérem én nem is tudtam, hogy mit művelnek a favoritjaim". Ugyancsak bűntársak az indokolatlanul távolmaradók is. Az nem indok, hogy nincs kire szavazni, mert igenis van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.