Nem tagadják tovább Félelmetes dologról számolt be ma a hvg.hu. Kormányzati emberekkel folytatott háttér-beszélgetésekből kiderült, hogyan látnak minket, átlagembereket a saját kormányunk tagjai. A válasz megdöbbentő: szerintük “az emberek túl ostobák […], hogy megítéljék, igazat állít-e egyáltalán a lassan két éve tartó lejárató kampányában a kormány”. Hát ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk! Az egész botrány annak kapcsán bukott ki, hogy a HVG kíváncsi volt, mi a véleménye a Fidesznek Soros György mostanában belengetett ellen-kampányáról. Az újságírók leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy a kormányzati kommunikációt aggasztják-e a milliárdos várható válaszlépései. Mint ismert, Soros György még a múlt héten tette közzé saját honlapján a kormány “Soros-tervről” szóló állításainak tételes cáfolatát.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: szép új világ
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Azon a kétmillión(?) lehet is röhögni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Akkor most egál ? lehet pakolodni jó messzire mindegy melyik sztánba csak messzire
sokanvagyunk
Azon a kétmillión(?) lehet is röhögni...
Macskanő
Aki a faluján kívül lóf...t se lát, külföldinek maximum a cigány számít a környéken, annak bármit be lehet dumálni. Kevés iskola+kevés utazás+közmédia=egy szavazat Orbánra.
Nessy
@quadrocopter: Azokat elsősorban, aztán jönnek a többiek! Nép - nemzethy - keresztényi cukormázzal leöntve azt is "megeszik", amit normál körülmények között máshova dobnának!
cikicakk55
Sajnos azért tudnak rajtunk röhögni,mert a törvények,amiket ők alkottak lehetővé teszik,hogy 2 millió szavazóval is ők legyenek többségben.Ebben az országban 9,5 millió ember él kb. Abból kivonjuk azokat,akik még kiskorúak és a közügyektől el vannak tiltva. lett 7 millió.Ahhoz hozzá adjuka határon túli magyarokat,így megint 8 millió.Kivonjuk azokat,akik magyarok,de Külföldön dolgoznak és ellehetetlenítették,hogy választáskor szavazni tudjanak,megint csak 8 millió ember. A 8ból elvesszük a 2 milla FideSS agy-mosott embert( bár ezek nem is annyira agymosottak,inkább érdek emberek,mert a holdudvarhoz és annak rokoni,baráti köreihez tartoznak.Nagylelkű leszek,5 millió ember nem FideSS nyalonc.Az,hogy így is nerhetnek,azt annak köszönhetik,hogy legalizáltak minden csalást.zsebükben a rendőrség, a bíróság,az ügyészség, a NAV, az MNB. Az embereknek csak az ellenzék lenne a támasza,ám mint átjuk,azok egy része töketlen, a másik része meg lesz..ja a népet.Nekik jó így is,eléldegélnek ellenzékben a havi 5-600.000 forintocskáikból+ a cégikből,amit a hűségükért a FideSS nem cseszegettet a NAV-al. Na ezért tudnak rajtunk röhögni.Remélem azért előbb-utóbb a képükre fagy a vigyor.Már rosszabbak,mint a menekültek,mert azok nem akarnak a nyakunkon élősködni,csak keresztül menni az országunkon.
libellle
@cikicakk55: Azert tudtak nyerni mert megeröszakolták teljesen a vélsztási törvénye, és különösen azert mert nagyon alacsony volt a válsztási részvéte. Azok akik nem mentek el választani végeredményben a fideszt választották a választási törvény szerint. Ugyanis ök kaptak valamennyi szavazatot 22 % ez csak példa a nem szavazók le nem adott szavazatát százalékban elosztották a pàrtok között. Nos akkor nagyrészben a fidessre szavaztak. Az nem megoldás, hogy nem érdekel a téma mert késöbb már hiába szidunk bárkit is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.