A Fidesz EP-képviselője új magyarázatot talált, mi is a bajuk a nyugatiaknak a magyar kormánnyal. A Magyar Időknek írt publicisztikát Szájer József. A Fidesz európai parlamenti képviselője megtalálta a magyarázatot, miért támadják annyira sokan a magyar kormányt (azaz az ő értelmezésében Magyarországot): félnek a nemzeti konzultáció miatt. Szájer szerint lelki betegség terjed a világban: a demofóbia. Ez az ő olvasatában azt jelenti, hogy sokan félnek attól, hogy megkérdezzék a népet az igazán fontos kérdésekről – ezért is akarják megbüntetni Magyarországot, ami „a stabilitás szigete, erős kormánnyal”. Pedig valójában az, hogy a nemzeti konzultációban kiküldenek az embereknek hét kérdést, benne olyan, Soros Györgynek tulajdonított állításokkal, amelyeket ő aztán megcáfolt, Szájer szerint „a véleményük jóval részletesebb kifejtésére, nagyobb beleszólásra ad módot a polgároknaK”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aha! Mert nyugaton fogalmuk sincs, mi az a demokrácia, mi?
Inkább fésüld meg Handót és próbáld másként is "rendbe tenni" mert rendkívül frusztrált és minden baromságra kapható!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Aha! Mert nyugaton fogalmuk sincs, mi az a demokrácia, mi?
Inkább fésüld meg Handót és próbáld másként is "rendbe tenni" mert rendkívül frusztrált és minden baromságra kapható!
Yoda69
szarjer, ekkora hulyeseget is regen szolottal. Ezt is a brusszeli vonaton ootolted ki, mint az alap takolmanyt?
Jozefina
Szájer már tépkedi a szakállát! Egy elmebeteg pali, akinek fogalma sincs a demokráciáról, vagy ha igen, akkor valószínűleg a keresztényi fidesz "demokráciájáról" beszél, ami a köszönő viszonyban sincs a valódi demokráciával. Kedves főnöke miért barátkozik EU ellenes keleti diktátorokkal és kőt hatalmas üzleteket, amit mejd a (htáron belüli) magyaroknak kell kifizetni??? Már csak ezért is sürgős összefogás kell és amíg lehet mindent visszafordítani!!!??
kereső
Na ez se lesz már "okosabb"!/,és szebb sem.
papa.49
A Jozefína elmagyarázza a demokráciát azoknak akik évtizedek óta ebben élnek, na húzzál a gecibe te csira !!!
simmering73
Jól mondja ez a szájbergyerek, csak pongyolán fogalmaz. Amit mondani akart: Lelkibetegek irnyítják Magyarországot, akik félnek a demokráciától. Én mondjuk bűnözőknek nevezném őket.
RonaGyuri
Pontos diagnózis! Csak az okozóban téved! =))
tudode
A bibóista JOG-ÁSZOKNAK kellene legjobban tudniuk azt, hogy NEM EGY UTCASEPRŐVEL, függetlenül attól, ki viseli a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOT viselő, a MINISZTERELNÖKI INTÉZMÉNNYEL összefüggésben hangzottak el OLYAN VÁDAK, amelyekkel az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSNAK van feladatkörébe utalt dolga pro v kontra.
.
Pontosan Szájer KEDVES FELESÉGÉNEK IS főhet a feje, de az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSNAK teendője van a LEGDURVÁBB vádakkal, nevezetesen MAFFIAÁLLAM ÉPÍTÉSÉT megfejelve HAZAÁRULÁSSAL!
.
Azzal nincs elintézve, hogy TÁMADJÁK MAGYARORSZÁGOT akkor, amikor Orbán Viktor járatta le a MINISZTERELNÖKI intézményt!!!
dr. prédikátor
Hát bazmeg szájber gyerek ! Te se okosodni mentél Brüsszelbe!!!Egyre hüjébb leszel!!!Te meg a demokáré! Hahaha!!!
kisrigó
Lehet, hogy rászólt a fényestekint(tetű), hogy jóskám, régen hallottalak, hát most megszólalt, de ennyi telt tőle! Természetesen tudta, hogy mit kell mondani (nyalni)! Az emberek megkérdezése, na ne röhögtess! A kutya nem olvassa, amit válaszolnak -már, aki visszaküldi- nem merik elolvasni! Ezért nem engednek népszavazást, mert tudják, hogy csúfos választ kapnának!
mackoka46
Úgy látszik máris ellopták a beteg adatokat.
Macskanő
Félek, hogy már hiszi is, amit mond...
Nessy
Mondja drága Szájer úr! Mikor kérdezték meg a "népet" Paksról, kínai vasútról, stadionokról, orosz, azeri, török barátságról?
Megkérdezték lenyúlhatják e MANYUP-t?
Most már tényleg minden napra jut valami agyament nyilatkozat a kormányzat részéről!
Pártunk és kormányunk is úgy van a demokráciával, mint az öregember és a szex ! Csak beszélni tud róla!
kissé felnőttem
párttitkári rokonnak mesélj a demokráciáról, és ne feledd megemliteni hogy a diktatura a demokrácia egyik válfaja, NO meg azt sem hogy nem kérünk az ilyenből . Sopron emlékezzél zárt kisváros volt ám pártkönyves háttérrel én röstelkednék
42
szájer, Marx és Engels.
No nem agyilag, csak arcszőrileg.
Ahogy szájer arcán nő a szőr, úgy nem nő senki arcán.
Szőr szájer józsef.

Yes, szőr!
No, szőr!
Maybe, szőr!

www.youtube.com/watch?v=YoFPSOQj2cU
bencemacska
Ez miért beszél jelen időben, mikor :
A lelki betegek 2010-ben támadták meg Magyarországot - sikerrel - és legyőzték a demokráciát!!!
Csak azt nem tudom mikor fogadja OV Budapesten Kim Dzsongunt, mint barátját, és hova leszünk közben bezárva!!!
bakegya
@mackoka46: ...hát el és már ennek okán is el velük.
bakegya
Ez a mondat egy aljas ellentmondásokat hordozó és felvető kijelentés.
cikicakk55
Demokrácia hol, itt,Magyarországon? !!! Kádár idejében sokkal több demokratikus joga volt a népnek mint most. Akkor választhattunk,hogy akarunk-e a pártba belépni. Aki nem akart,azt hagyták békén élni és dolgozni. Semmivel nem ért kevesebbet mint aki nem volt párt tag. Illetve,persze a többi párt tag szemében többet ért,de a nem párttagok nem foglalkoztak velük. Miért is érdekelt volna bennünket,hisz párt nélkül is volt munkánk,stabil fizetésünk,( már akinek nem voltak luxus elvárásai,igényei),volt elég szabadságunk,megfizethető szórakozási lehetőségek még a kis városokban is. nem igényelte a nép a törődést. Most persze igényelnénk,sőt örülnénk,ha legalább annyit kapnánk mint Kádártól.Most is nyal a ruszkiknak a párt. SŐT! Most nyal az EU-nak,nyal Amerikának, és nyal Kínának. 3x többett nyalnak,mint annó,,a nép meg 100 x xarabbul él mint annó! Demokrácia, hol, itt Magyarországon? !!!
Eladott Ország
Szájer József végre újra felbukkant a magyar médiában. Mint egy falat kenyér, úgy hiányzott már nekünk az alaptörvény iPad-be vésője, aki trapézon, lovon és vonaton is tudja ezt a kunsztot.Szájer József jól jelképezi mindazt, amit évek óta képvisel a kormány együttesen, annak minden egyes tagja külön-külön és személyesen is. Szájer József lényegében azt mondja bele az arcunkba: kiskorúak vagytok, ostobák vagytok. Gyámság alá kell vonni benneteket, mert kárt tesztek önmagatokban. Mondja ezt akkor, amikor a rendeleti kormányzás alaptákolmányba vésése mellet érvel, mégpedig pofátlan, pökhendi, vérlázító módon. Azt mondja ugyanis, hogy kell a kormánynak a teljhatalom, hiszen tudnia kell gyülekezési, kijárási tilalmat elrendelni akkor, ha például egy terrorista csoport elfoglal egy iskolát, vagy egy kórházat és túszul ejti az ott lévőket, akkor a magyar kormánynak legyen módja betiltani egy akkor és ott tartandó demonstrációt, hogy a rendőrség, a túsztárgyalók, a TEK nyugodtan végezhesse a dolgát.
Nessy
A nőkre mondják: "hosszú haj, rövid ész".
A férfiakra adaptálva: "hosszú szakáll, rövid ész!"
quadrocopter
@Eladott Ország: Pöcsös Viktorból így lett Csöcsös Viktor!
kokopelli
@dr. prédikátor: ..ott nem ugat,mert a "külföldi kollegái" röhögő rohamot kapnak"!
...ami súlyos előre kitervelt testi sértésnek számít!!!
Eladott Ország
Szájer szerint migránsok nem jöhetnek az országba, csak a buzik.
kep.cdn.index.hu/1/0/1810/18100/181009/18100961_1104549_c3e826554b293409ad0ec5c620395c39_wm.jpg
kuruc.info/galeriaN/kozelet/szajer.jpg
Lehet kérdezni Jocikától
Szájer telefonja tehát: +32-473-73-84-54
magyarbakancs
Hát tényleg?
Most mit lehet ilyen baromságra írni.
magyarbakancs
isten állatkertje nagy csak a kerítés alacsony

Deus enim solus humilis magno zoos in praetendere saepem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.