Az eladósodott intézmények kénytelenek Ázsiából beszerezni többek között olyan eszközöket, mint a hasi törlőkendők, amelyek jelentős része nem steril, mikrobiológiailag. Tavaly a kórházakban 22 ezer műtéti sebfertőzést regisztráltak, amelyek 30 százaléka megelőzhető lenne, ha megfelelő minőségű eszközök állnának rendelkezésre.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 21:28
Sztrájkra készülnek a BKV dolgozói

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az ismerőseim között 3 olyan eset történt,amikor banális műtétet követöen (vakbél,és mandulakivétel) kórházi fertőzés történt.Hosszú hónapokat vett igénybe a gyógyulás,több kg antibiotikummal.Az egyiknek pedig a lábát amputálták egy nyílt törés utáni fertőzésből kifolyólag.
Siralmas,ami itt a kórházakban megy.Nagyon szomorú,hogy illetékes elvtársak,ha baj van,nem közkórházba kerülnek,hanem puccos magánklinikára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@quadrocopter: Én is úgy tudom,hogy kankótól a reumáig mindenre...
quadrocopter
@csipetke: Anno az irodák közötti kapcsolattartásra vásároltam a józsefvárosin pár ocó' telefont, a kagylóba épített gombsorral, hogy ne kelljen átüvöltözni egymásnak. A zöme egy darabig jól működött, aztán kezdtek teljesen elhalkulni, illetve volt, amelyiket ha leakasztottad a függesztőjéről, azonnal vissahívta az utolsó hívott számot!
Kivágtam az összeset!
nemfideszes
Retekvári: "A magyar egészségügy teljesítményének elismerése, hogy Budapesten rendezik Kína és a közép-, valamint kelet-európai országok egészségügyi minisztereinek harmadik fórumát"... lényeg, hogy mindig "jól" válasszuk meg, hogy kihez vagy mihez viszonyítunk... de ha így haladnak a dolgok, jövőre az afrikai országok egészségügyi minisztereit lesznek kénytelenek meghívni, csak hogy garantált legyen a "siker"...
Jozefina
Ez a keresztényi fidesz. Írtani a népet!!!???
Nessy
Azt azért el kell ismerni, ha hozzáértő csinálja, különösen ha jól kombinálja modern gyógyászattal, az akupunktúra tényleg hatásos egyes esetekben. különösen a mozgásszervi fájdalmakra. természetesen a kopást nem gyógyítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 19., 19:20
Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot
Szórakozás - 2019. March 19., 18:40
Nem mennek börtönbe a migránsverő fegyőrök