Élesen bírálja a magyar miniszterelnököt az amerikai elnök belső tanácsadói körének egyik magyar tagja. Radványi K. Miklós, aki A szabadság határai nevű alapítvány külpolitikával foglakozó alelnöke is egyben, nárcisztikusnak és megalománnak tarja Orbán Viktort, aki az európai normák, erkölcsök helyett saját „illiberális demokráciáját”, valamint romlott gazdasági eszméit hirdeti. A szakember szerint Orbán Viktor megpróbálja az Európai Unió tagállamait rasszista, etnikai vonalak mentén megosztani. Közben látványosan nyitott Vlagyimir Putyin orosz elnök felé, annak érdekében, hogy igazolja saját diktatórikus rezsimjét, teszi hozzá.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem sokára pártunk és kormányunk valamelyik "bölcs tagja" megállapítja, hogy Radványi K.Miklós egy libsibolsi, Soros kottájából játszó, frusztrált egyén, aki támadja Magyarországot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.