Már közel 2,5 millió darab Erzsébet-utalványt legyártott a 2,7 milliós megrendelésből az azokat forgalmazó társaság. Most már csak a Magyar Postán múlik a dolog.

A nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forint értékű étkezési Erzsébet-utalványok gyártási folyamata a végéhez közeledik. A szükséges 2,7 millió darab utalványból az utalványforgalmazó Zrt. eddig több mint 2,5 milliót már elkészített és azokat el is juttatta a Magyar Postához, a hiányzó mennyiség gyártása a napokban befejeződik – mondta Uhrinyi Tamás, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. logisztikai igazgatója sajtótájékoztatón vasárnap Budapesten.

Lassan végeznek a nyugdíjasoknak szánt Erzsébet-utalványok legyártásával

Fotó: erzsebetutalvany.hu

Hozzátette: 2,7 millió nyugdíjas kapja meg még karácsony előtt névre szóló borítékban az utalványokat.

Felhívta a figyelmet, hogy a borítékokat az átvételt követően óvatosan kell kinyitni a sérülések elkerülése érdekében. A borítékokban hat darab utalvány található, négy 2000 forintos és két 1000 forintos.

Az utalványokat 2018. december 31-ig lehet felhasználni élelmiszerek, valamint melegkonyhás vendéglátóhelyeken meleg étel vásárlására. A nyugdíjasok számára az országban 60 ezer elfogadó hely áll rendelkezésre.

A logisztikai igazgató az Erzsébet-utalványok gyártási folyamatáról elmondta: az utalványok gyártása után egy gép automatikusan összepárosítja azokat az érintettek címével ellátott borítékokkal, és a rendszerből a már lezárt, Erzsébet-utalványt tartalmazó borítékok kerülnek ki. Ezt követően a borítékokat egységcsomagokba rendezve adják át naponta a Magyar Postának.

(MTI)

(Címlapi kép: erzsebetutalvany.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Elgondolkodott-e már valaki azon, hogy miért nem készpénzt küldenek vagy utalnak?
Mennyibe kerül a hamisítást nehezítő utalványok legyártatása regisztrálása, elfogadtathatóvá tétele kipostázása összegyűjtése? Kik nyernek ezen? kinek az érdekét szolgálja hogy választások előtt a megrövidített emberek szemét kiszúrják annak töredékével mint amit elcsaltak tőlük?
Vajon kinek használ, ha legalább húszezer forintba kerülő tízezer forintos utalványt kap?
Szégyellje magát az aki ezzel megvehetővé válik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/13/visszakuldom-torold-ki-vele-a-segged/
Visszaküldöm, töröld ki vele a segged!
Drága Viktor!
Most kaptam meg a leveledet. Én még úgy tanultam Rózsika nénitől iskolás koromban, hogy a
levélre válaszolni illik, ha ajándékot kap az ember, azt meg kell köszönni. Mivel levelet is írtál
nekem, ajándékot is küldtél, ezért hát most tollat ragadok – vagyis hát ceruzát, mert a toll drága
dolog és kifogy mindjárt, a ceruzát jobban be tudom osztani -, az unokám meg majd belegépeli
az internetbe, mert azt mondja, hogy mostanság így szokás levelezni. Kértem, hogy mutassa meg a gépén, hol jön ki belőle a levél, de nem tudta megmutatni. Szóval nem vagyok biztos benne, hogy megkapod ezt az írást, de azért én megírom. Biztosan emlékszel rám, én vagyok Imre bácsi. Kertszomszédok voltunk, mikor te még süldő legényke voltál. Én voltam apád főnöke a bányában. Azok voltak csak a szép idők! A feleségem volt a tanítónőd – isten nyugtassa – sokat mesélt otthon rólad. Azt mondta, soha, semmi nem lesz belőled, mert lusta vagy és makacs. Soha nem olvastad el a kötelező könyveket, a leckét sem csináltad meg rendre, helyette csavarogtál, bandáztál meg fociztál. Amikor kérdezte tőled az asszony, hogy mi lesz így belőled, Viktorka, rávágtad, hogy te leszel a Szovjetunió vezetője. Tudod, akkor még volt Szovjetunió. Most meg már nincs, te meg nem lettél a vezetője...
cikicakk55
@Eladott Ország: Putyinnak egy ilyen féreg csak arra kell,hogy kihasználja.Még a Kreml takarítójának sem venné fel. Olyan a csuti mint egy kézre húzható báb.Mint Kemény Henriknél volt a Vitejsz László!. A palacsintasütő nem a kezében van,hanem a képe helyén.
namihami
@egyvandor: Gondolom, hogy az utolsó előtti sorban feltett kérdésed az az igazi költői kérdés...
Nem is azért írom, csak...
Vannak nyomdász haverok, beváltásban érdekelt cimborák, forgalmazási barátok és így tovább. Ezeknek is élni kell valamiből.
Cicamama55
Decemberben jól jön ez az állam háztartásnak! Javítja a mérleget!
quadrocopter
@egyvandor: Azért nem készpénzt küldenek, mert Mészáros Analfa Béla nem akar a trezorjaiban Böskét tartani!
papa.49
A cikkben némi zavar van, ugyanis 2.5 millióról szól, viszont a borítékban 4 db. 2000 Ft. és 2 db. 1000 Ft utalványnak kéne lennie, tehát valaki megint nem mond igazat, mert akkor ha az össz. létszámot tekintem ami 2.7 millió, azt bizony meg kell szorozni HATTAL és kijön egy horribilis szám vagyis ebben a felállásban 16.2 millió utalványt kell gyártani !!!
Most megkérdezem ebben MI A BÓT AZ ORSZÁGNAK ???
Tudom semmi, csak a fütyisznek !!!
Mennyivel egyszerűbb lenne a nyugdíjhoz hozzácsapni azt a 10 ezret jó magyar forintban !!!
Ja hogy akkor a pribékeknek nem jut belőle ami nem is lenne baj, mert a semmire dolgoztak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.