Ahogy közeledik a sütés-főzés ideje, úgy drágul az ehhez elengedhetetlenül fontos alapanyag, a tojás. Manapság egy méretesebb darabért 60 forintot kell reszkírozni, még a piacon is. Egy élelmes fideszes úgy gondolta, neki megér egy-két doboznyi/ kopf a kurrens termékből, mert egyszer – nem is olyan soká – majd kérhet cserébe valamit.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Olvastam egy kiváló cikket arról, milyen elvek alapján működik a Fidesz nevű állampárt. Hogy miként fúrják ki a leghűségesebb, legodaadóbb embereiket is, ha más, dörzsölt, minden hájjal megkent párttagokról van szó. Rónaszékiné Keresztes Mónika például, aki naponta maximális hőfokon tolja a Fidesz-propagandát, Orbánt és a Fideszt méltató propagandalapot is gründolt, de még felcsúti kirándulást is szervezett, amelyről aztán hosszasan áradozott minden felületen, mégis jól megszívta. Ő volt a Fidesz VII. kerületi választókerületi elnöke, ám lelkesedése, kritikátlan seggnyalása nem volt elegendő semmire: leváltották, helyére az Orbán-család milliárdos kormányzati megbízásokkal kitömött ügyvédje, Bajkai István kerül. Érdemes elolvasni az írást, pontosan megmutatja, kik ezek, mi ez a párt, mi tartja össze. Majd
arra leszek kíváncsi, hogy az ilyen Mónikák mikor jönnek rá arra (ha egyáltalán valaha is),
mennyire nagy senkik ők is a maffiában, és soha a büdös életben nem fognak szobrot állítani
nekik a feltétlen rajongásukért és hűségükért. Mi lesz veled, Mónika, amikor szembejön a
valóság?
hvg.hu/itthon/20170929_bulinegyed_viikerulet_fidesz_ronaszekine_keresztes_monika_bajkai_istvan
quadrocopter
" Arról fogalma sincs, hogy miként keveredhetett az elhíresült csomagokba. "

A gerinc sem volt a csomagokban! Koszos, sunyi patkány!
nezelodo
Nem olyan nagy rejtély az, hogy kerültek azokba a csomagokba, hát mert ő tojta az összeset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.