Van még olyan ellenzéki párt, amelyik nem a "Soros-birodalom" kottájából játszik?

Nem hiszi el, hogyan reagált a Fidesz az LMP listás jelöltjeire

A Fidesz szerint a Szél Bernadett által vezetett LMP a "Soros-birodalom" érdekeinek egyik leghangosabb képviselője lett Magyarországon; az ellenzéki párt a nemzeti konzultáció támadásával nyíltan szembe megy a magyar emberek akaratával is.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, vasárnapi, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Szél Bernadett, az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje bemutatta az LMP 2018-as országgyűlési választási listájának első harminc helyezettjét a nap folyamán Kecskeméten.

A Fidesz azt írta: az LMP Brüsszelben is megszavazott minden migránspárti jelentést és Szél Bernadett "sorra találkozik Soros megbízható szövetségeseivel", de szerintük ez nem meglepő, mivel "ő maga is egy migránspárti szervezetnél dolgozott".

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hát ennyire tellik a keresztényi fidesztől!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Hát ennyire tellik a keresztényi fidesztől!!!
Nessy
Azért arra a fidesz által vallott 2,3 millió zemberre nem igazán ildomos hivatkozni, a 8,5 millióból.
csipetke
Kit érdekel,hogy kinek a kottájából bazsevál az ellenzék,az a lényeg,hogy olyan nótát húzzanak,hogy a fidesz elhúzzon.
cikicakk55
Egyszerűen nem értem az egész FideSS politikát.Miért hiszik azt,hogy aki ellenük van,az mind Soros György mellett van? Én nem ismerem az öreget,,bár a videót megnéztem mind a hármat. Nem látom rajta és nekem nem is jön le a hallottakból az,hogy ez az idős ember az országnak rosszat akarna. Én sem rajongok a menekültekért,de ahogy telik az idő a nagy 2015-ös pánik óta,úgy erősödik bennem az az érzés,hogy még a menekültek sem tudnának annyi kárt okozni ennek az országnak,mint amit a FedeSS csinál lassan 8 éve. Arról nem beszélve,hogy a megélhetési,gazdasági menekültek,nem is akarnának egy ilyen hazug,lyukas szociális hálóval rendelkező országban élni.Az igazi menekültek meg örülnek ha nem lőnek rájuk,ki zárt,hogy ellenünk fordulnának. A terroristákat, a bűnözőket,a szélhámosokat meg pont Rogánék engedik be a letelepedési kötvényekkel.nem kell rá jobb példa,mint a Pharaon volt. azt állítják,hogy olyan biztonsági szűrőn mennek át,hogy kizárt a bűnöző múlt.Az az ember még is be jött,sőt Orbánnal üzletelt is.Annyi ellentmondás van a FideSS politikájában,hogy már a nyugdíjasok jó nagy része is kiábrándult belőlük.Sajnos nem mind,de aki látja a gyerekei,unokái harcát a mindennapokért,az már rájöhetett,hogy Orbánék keze erősen benne van a gyerekeik nyomorában.
nemfideszes
@cikicakk55: A fidesz politikája kizárólag arra épül, hogy a híveknek ne kelljen holmi gondolkodással vesződnie. Ezt pedig úgy a legkönnyebb elérni, ha mindent leegyszerűsítenek a számukra "fehérre" és "feketére". Kapnak még egy "ellenségképet", aztán együtt, egyfélét bégethet a nyáj...
wagabund
..."Szél Bernadett, az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje bemutatta az LMP 2018-as országgyűlési választási listájának első harminc helyezettjét "...

bátor elképzelés... és a többivel mi van? ha még bátrabbak akkor legalább hatvanat írtak volna, hogy összerezzenjenek a többiek, és futva közelítsék a fajanszot...de így? ez a lista még a vaknak is pont elég, hogy lássa, csak ennyire fussa..

méghogy kormányzás, meg átveszik, meg női miniszterelnök...sztrapacskát ettek, ami úgy megfeküdte a gyomrukat, hogy ilyen rémeseket álmodnak?
human
A fiúk úgy néz ki eldöntötték, hogy fullba nyomják a kretént, hisz ez úgyis csak az ellenzéknek tűnik fel, ott meg hat ahol ők akarják.
CsipkeRózsa
Károly Páricsi a Facebookon,

Azért, mert másoknak a véleménye nem egyezik a tieddel, nem kell durván, lekezelően beszélni vele. Orbántól és tsai-tól tanultad?
verőce21
Én nagyon remélem, hogy az 5 százalékuk azért meglesz és nem mennek a süllyesztőbe Fidesz támogatás nélkül.
mackoka46
@Nessy: Nem emlékszem, hogy valaha is valamiben igazat mondtak volna. Abszolút hiteltelenek.
Macskanő
Orbánnak és hívőinek szemében mindenki Soros bérenc, aki nem szeretné a gazdájukat királlyá koronázni...
Remélem tévedek, de nem tudom elképzelni, hogy ezt a hordát parlamentáris úton elhajtsák. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a bukást. Mi van, ha utána elszámoltatja őket valaki a disznóságaikról? Mondhatni Orbán előre menekül a diktatúra felé. Persze idővel úgyis bukik. Mikor elfogy a pénz. De nem hiszem, hogy az békés dolog lesz.
egyvandor
@cikicakk55: Gorbánéknak fontos, hogy akik akadályt képezhetnek ámokfutásuk gyakorlásában az elől hermetikusan elzárhassák még a levegőt is. Egészpályás letámadás. Mint akár minden fideszes alapító alapítótag estében aki Gorbán útjába került.
namihami
Mint a Móricka. Csak ezek, élükön a KDNP-s haverjaikkal a p..ára már nem is gondolnak.
1bitang
@Macskanő: Kinek a pénze fogy el? A MIENK? Az már nagyon elfogyóban van. De viktoréké viszont nagyon növekszik.
Macskanő
@1bitang: Az EU-s pénzek, a ruszki kínai...és nem lesz nyugdíj, közalkalmazotti bér, közmunka bér...
Yoda69
En buszke lennek ra ha lesorosoznank. Soros Gyorgy az orszag erdekeit tartja szemelott szemben a hazaarulo fideSSel
cs.n.
Ezzel akarják még áprilisig kihúzni, a migráncssoros témával? Amennyi bőrt lehet, már lehúztak róla. Kifulladt, ennyi vót. Böskejegy-osztogatás? Ezt elbaszták tavaly, idén kellett volna bevetni. Nincs már semmi ötletük, csak lerágott csontokon csámcsognak. Ami nem lenne baj, csak nincs ellene semmi ütős dolog. Illetve dehogynem, csak az jóval kevesebb emberhez jut el. Józsi néni Rügyesfütykösön valószínűleg még soha nem hallott Mészáros Lőrincről, de Soros Györgyről és a kecskeerőszakoló migráncsokról már biztosan.
JAJMÁR
Szòval az Lmp meg a listája nagyon ijesztő rànk nèzve, ezért Soros...
mellècimkèzik ès kèsz! Ez nekik a kampàny, ràkiàltjàk az ellenfèlre, hogy Soros...
azt szeretni ès tàmogatni is Soros! Az meg pfúj!

De valòjàban annyit jelent, h. az Lmp veszèlyes ràjuk nèzve... mert lehet, hogy az a soros .
verőce21
A lipsi idióták most nagyon csendesek. Mint egy őrült, két roham közben. :)
cikicakk55
@nemfideszes: Értem mit írsz! A FideSS nem számol azzal,hogy az ország nagyobb része nem színvak. Abban bíznak,hogy a " nyuggerek" és a nem idén barnultak,no meg a határon túli Magyarok+a holdudvar elég a győzelemhez.Ha nem csalnának,akkor esélytelennek tartanám őket. Sajnos pont most derült ki,hogy képesek a pofánkba is hazudni. A konzultációs ívekkel kapcsolatos hazugságuk nálam legalább is elhitette és meggyőzött,hogy már annyira biztosak magukban,hogy egy ennyire nyílvánvaló hazugságot is megmernek tenni. Abban bízom,hogy ez a túlzott önbizalom most visszanyal. Túl sok ember tudja 100%- ban az igazságot és ez most végre eljuthat oda is,ahol nincs internet,csak FideSS tv,újságok vannak. Az unokák,gyerekek talán most felnyithatnák a még színvak,vidéken,falvakban élő nagyszülők szemét. Bízom benne,hogy ez a győzelem vezet a bukásukhoz.
nezelodo
Én a fidesz helyében azért elrettentésként már előrukkolnák azzal a Soros kottával, amiből zenél az összes ellenzéki alakulat. A nemzet orvosa meg rendelhetne az egész fideszes enyveskezű bagázsnak néhány tonna aktív szenet, a vékonyfosás ellen, és a főnöknek is kijárna egy kis bogyóutánpótlás.
justhpeter
Figyelemmel a fideSS-csürhe negatív kampányára, az LMP szerintem korán nyitott, így módot ad a jelöltek "levadászására".
kukac50
Azok a Soros csicskák akik Soros könyveket vettek az adófizetők pénzén!
Béla333
@justhpeter: 08.39
Tök mindegy mikor jönnek elő a nevekkel, a Fideszes mocskolást így sem, úgy sem kerülhetik el.
Ugyani a Fidesz csinálja a negatív kampányt, amivel éppen Ron Werbert vádolja.
Ha meg van valami más is mint a Soros bérencezés, amivel le tudják őket vadászni, akkor meg nosza! (Remélem nincs!)
Klubtag
Nincs és nem is volt egy sem, kivéve az agyament vezénylő lázálmaiban.
Viszont bizonyíthatóan van olyan párt(pártszövetség) mely körbetúrnézza keletet és hol orosz, hol kínai, hol "baráti" arab zeneművekben vállal fellépéseket, akár kotta nélkül is ideológiai alapokon. A művet ugyan nem érti, de a zene csilingel, mint az aranytallér.
reseva
A kinaiak meg a ruszkik az Orbán-szövetségesek. Nézzük csak, melyik jobb?
Klubtag
@Béla333: Azért vigyázat mit javasolsz, több példa is volt már arra, hogy egy - fidesz számára - rivális politikus lejáratásához nem volt szükségük "vadászati" jogalapra.
kukac50
Mit várhatunk a Fidesztől? Uszítás gyűlölet keltés rágalmazás hazudozás, a Nép félrevezetése a Fidesz taktikája! Orbán Brüsszelbe mindent aláír itthon meg hazudozik, támadja Brüsszelt!

Aki a patás ördög könyvére 13 millió forintot kiad az adófizetők pénzéből az meg hűje!

Minden tiszteletem Soros Györgyé, aki Orbántól több jót tett Népünkért mint Orbán az elmúlt 8 évben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.