Az LMP-nél is alakul a Soros-lista. A Szél Bernadett által vezetett LMP a Soros-birodalom érdekeinek egyik leghangosabb képviselője lett Magyarországon, akik a nemzeti konzultáció támadásával nyíltan szembe mennek a magyar emberek akaratával is. Az LMP Brüsszelben is minden migránspárti jelentést megszavazott és Szél Bernadett sorra találkozik Soros megbízható szövetségeseivel, de ez nem is meglepő azok …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Holnapra szar időt mondanak! "Alakul a Soros-lista"! Beteg állatok!
quadrocopter
Holnapra szar időt mondanak! "Alakul a Soros-lista"! Beteg állatok!
quadrocopter
@Nessy: Ó, a Soros defekt lassan lanyhul, most jön a "küzdelem a nemzetrontó balkezesek ellen - mit gondol Ön erről?"
Zeta
Van egy Őreg Barátom. Soha Nem volt pártnak tagja. Becsületesen él, élt. Szidja Orbánt az eü romlása miatt! Most akkor ő is rákerül a listára, mint civil? Mind akik bízunk vele együtt egy tisztességesebb kormányban, egy jobb élet reményében? A sok hívő igazán körbe nézhetne a saját környezetében , hogy mért nem fütenek a szomszédék, hogy mért öltöznek egyre szegényesebben? A falvakban ahol még mindenki ismer mindenkit, de már ott sem figyelnek egymásra. Szét züllesztették a magyart , állítottak elé félelemmel teli életet! Egy embert , aki mindent elakar tőlük venni. Aki mindenért felelős, Soros! Közben már semmi sincs a talpuk alatt. Ezt kellene megértetni az emberekkel ,hogy nem más , a jelenlegi, de az elmúlt kormányok közreműködésével jött létre Soros! Nem lista van , szemétség, lopás, árulás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.