Orbán Viktor miniszterelnök nem mondhatja: "én az Európai Unióból kiveszem, amit akarok", aztán amikor adni kellene valamit az EU-nak, arra nem hajlandó, mert az már "nem tetszik".

A köztévében osztotta ki Orbánékat egy olasz EP-képviselő
Fotó: Youtube

Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata képviselőcsoportjának vezetője szerint nem a magyar nép, hanem a magyar kormány a felelős, amiért megbuktatott egy 160 ezer menedékkérő áthelyezésére vonatkozó tervet, pusztán azért, mert nem volt hajlandó ezer menedékkérőt befogadni. Az olasz politikus az M1 aktuális csatornának adott interjújában azt hangsúlyozta, hogy a magyar kormánynak szolidaritást kell vállalnia az Európai Unió (EU) többi tagországával.

Gianni Pittella felidézte: Olaszország több ezer bevándorlót, menekültet fogadott be anélkül, hogy bizonyos európai országok részéről a szükséges szolidaritásban részesült volna. Ezzel szemben bizonyos kormányok, mint a magyar kormány, nem voltak hajlandók ezer menekültet befogadni. Nagyon alacsony számról beszélünk, ha összevetjük azzal a több százezer bevándorlóval, menekülttel, akiket Olaszország, Franciaország és Németország befogadott – fogalmazott.

Az olasz politikus szerint külön kell kezelni a menedékkérők és a gazdasági bevándorlók helyzetét. Azokra, akik háború elől menekülnek, a befogadás elve vonatkozik – szögezte le. A gazdasági migránsok érkezését szerinte meg kell tervezni, meg kell nyitni a jogszerű csatornákat számukra, figyelembe véve, hogy milyen szakmai képesítésekre van szükség egy olyan Európában, ahol egyre kevesebb gyermek születik, ahol kedvezőtlen a demográfiai helyzetet jellemző úgynevezett korfa, ahol bizonyos szakemberekből hiány alakult ki. Úgy folytatta: a gazdasági migránsok érkezése hasznos lehet az európai társadalmaknak, de tervszerűen kell őket befogadni, hogy fenntartható legyen az országok lakosaihoz mérten, akiknek változatlanul joguk van az iskolai oktatásra, a biztonságra és a tömegközlekedésre.

Gianni Pittella feltette a kérdést:

"miért kellene megfosztanunk magunkat attól a lehetőségtől, hogy afrikai országokból érkezzenek olyan emberek, akik így tesznek egy lépést a saját problémájuk megoldására, és hozzájárulnak a mi problémánk megoldásához is?".

Szerinte ezt ideológiai okokból vagy egy "vallási természetű előítélet miatti óvintézkedésből" elutasítani irracionális gondolkodásmódra vall, amit csak a választási logika diktál, amely egyedül a szavazatgyűjtést tartja szem előtt.

Úgy értékelt: minél inkább megnyitják a legális gazdasági migráció csatornáit, annál inkább lesznek képesek szavatolni azok hazatérését, akik nem jogosultak menekültstátuszra, és vissza kell térniük az országukba.

Gazdasági migránsokat nem helyeznek át

A kötelező kvótával kapcsolatos kérdésre válaszolva jelezte: az áthelyezés a menedékkérőket érinti, nem a gazdasági migránsokat. Úgy vélte: egy menedékkérő, ha eredetileg Belgiumba vagy Németországba akart is menni, ott marad, ahol adottak számára a méltóságteljes életkörülmények. Ezért ürügynek nevezte, hogy ha ők egy meghatározott helyre akarnak menni, de köteleznék őket, hogy máshova menjenek, úgysem maradnának ott.

Kiemelte: ahogy az olaszok szolidárisak a magyarokkal, amikor a strukturális alapok megítéléséről van szó, a magyar kormánynak ugyanúgy szolidaritást kell vállalnia Olaszországgal a menedékkérők bizonyos hányadának megosztásában.

"Nem arról van szó, hogy menedékkérők százezrei kerülnének át Magyarországra"

- fogalmazott, hanem arról, hogy "kis kvótákra felosztva" kerülnének mind a 27 európai országba. "Lehetséges, hogy nem vagyunk képesek közös nevezőre jutni ebben a bölcs, ésszerű és igazságos dologban?" – tette fel a kérdést.

Mindenben helye van a vitának, kivéve, ha a parlament és a tanács megegyezésre jut valamiben, annak kötelezőnek kell lennie, különben "komolytalan az egész" – mondta a szociáldemokrata politikus.

Gianni Pittella kitért arra is: tisztában van azzal, hogy az olasz, a francia és a német hagyományok nagyon különböznek a magyar, a lengyel vagy a szlovák hagyományoktól, ezért nem mondja, hogy Magyarországnak ki kell tárnia a kapuit és be kell fogadnia százezer menedékkérőt, csupán "kis léptékű, akár szimbolikus kvótáról" beszél.

Kiemelte, bizonyítani kell, hogy nem veszítettük szem elől a szolidaritás elvét, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem mondhatja: "én az Európai Unióból kiveszem, amit akarok", aztán amikor adni kellene valamit az EU-nak, arra nem hajlandó, mert az már "nem tetszik". Megjegyezte: senki sem kéri Orbán Viktortól, hogy megnyissa a kapukat "boldog-boldogtalan előtt", ha ő ilyet állít a magyar állampolgároknak, "akkor hazugságot állít" – mondta az európai parlamenti képviselő.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Erről a szarházi csúti cigányról minden lepereg. Saját zsebre, jó pénzért beengedi az országba a migránsokat. Egy arcátlan rohadt gazember!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Van még olyan fajsúlyos politikus, aki nem olvasta' pofán az elmebeteg Genyót?
szep napot
Ez az egyetlen egy elonye Orbannak, hogy nemet mond a haszontalan menekultekre. A digo, inkabb az olasz parti orseget basztassa, amelyik migrans utazai irodakent mukodik.
sziralisa
"Azt mondják, hogy uniós pénzekből él az ország, ugyanis ez nem igaz! A nyugati országok alkotta unió csak azért engedte be az unióba Magyarországot és a többi kelet-európai országot, hogy ne az oroszok gazdasági érdekkörébe tartozzunk, és hogy így az ő kizsigerelhető, fejős tehén gyarmatuk legyünk. A "rendszerváltáskor" egyből széthordták az országot, leépítették az összes könnyűipart hogy a konkurenciát megsemmisítsék, az unióba való belépés után meg előírják, hogy a mezőgazdaságban mit termelhetünk mit meg nem.
Az EU továbbá papol a demokráciáról, hogy itt Mo-on mennyire nincs, sőt itt már diktatúra van (ezzel az indokkal készítik elő a háborút azon országok ellen, akik nem úgy táncolnak, ahogy ők akarják), viszont az szerintük már demokratikus, hogy ők mondják meg legyen ide betelepítés, holott az itteniek nem akarnak betelepítést. Mi ebben a demokrácia?? Mai napig nem értem, hogy mi történt az agyakban, hogy pl. 30 éve még egyik német képes volt a saját fajtájához, vallásához, kultúrköréhez tartozó másik német civil embert lelőni, mikor az megpróbált átjutni a berlini falon, most meg idegen kultúrájú, vallású embereket kötelesek vagyunk beengedni??? Hogy van ez??? "
gulyasgyula
@sziralisa: ..Minden szavad igaz ..Ezeknél Hitler is különb volt mert az legalább a Németeket akarta világhatalommá tenni nem az Arab --Néger fajt keverni a sajátjával ..
gulyasgyula
Ez az OLasz majom törődjön a csőd szélén táncoló saját országával ..Lassan a Görögök szintjén lesznek ..
Pálinkás Pál
"figyelembe véve, hogy milyen szakmai képesítésekre van szükség egy olyan Európában, ahol egyre kevesebb gyermek születik"
Értem..és akkor szerintetek libsik,mivel kevesebb gyerek születik,ezért selejttel kell feltölteni Európát? mellesleg hiába akartok válogatni...a többi ugyanúgy nekiindul ,és azokat erőszak nélkül nem lehet megállítani..és akkor már vissza is érkeztünk az alaphelyzethez..Nos pont ezért bírom amikor egy ilyen libsi majom próbálja megmagyarázni azt ,amit nem lehet!
wagabund
érdekes...ez a sunyi talján mélyen hallgat az afrikai gyarmatosításról, népírtásról, amit a nagy olaszország álom vezérelt..

..".Az olasz Italia irredenta mozgalom Korzika, Nizza, Dalmácia, Málta mellett a Földközi-tenger térségében minden olyan területet Olaszországhoz akart csatolni, ahol olasz bevándorlók éltek vagy csak az olasz érdekszférához tartozónak tekintették (mint pl. Albánia, Montenegró, Tunézia és Líbia északi része). Az irredenták célja egy olyan gyarmatbirodalom megteremtése volt, ahol a társadalom nem olasz származású tagjait beolvasztották volna az olaszok közé, a végső cél pedig a Földközi-tenger medencéje feletti olasz dominancia visszaszerzése volt, amelyet utoljára a római császárok élvezhettek."...
(wikipédiából)

seggfej talján, itt az alkalom:... "Az irredenták célja egy olyan gyarmatbirodalom megteremtése volt, ahol a társadalom nem olasz származású tagjait beolvasztották volna az olaszok közé"...

nekünk ehhez semmi közünk
Macskanő
Oszt mi van, ha az a köcsög menekült egy másik (tényleg) európai országba jut be és onnét menekül ide? Ez nem fordulhat elő? Mert ha igen, akkor az uniós határainkon is illene kerítést alkotni, nem? Aztán máris a ketrecben találtuk magunkat...
Na jó, gondolom fideszes barikáink is egyetértenek abban, hogy nem túl esélyes, hogy egy Ausztriába bejutott menekült ide menekül tovább, nem igaz? Ha viszont ez stimmel, akkor miért is maradna itt, aki ide menekült? Bocsássuk (egy napos) társadalmi vitára a menekültek körében azt a kérdést, hogy ki szeretne közülük itt maradni! Aki nem akar, azt elengedni, hadd menjen, a maradék 2-3 főt meg elhelyezni a megfelelő elmeosztályon. Orbán legújabb gumicsontja az összes közül az eddigi legsikeresebb. Kajálja a nép, mintha fizetnének érte. Jobb, mint a vasárnapi boltbezárás. A kutyát sem érdekli a NAV, meg a napi 10 új mutyi, ameddig lehet attól rettegni hogy Ali Babának a mi közmunkánkra fáj a foga!
1magyar
Az az olasz képviselő csahol aki a saját népét még 67 éves koráig akarja dolgoztatni,hogy a migránsokat eltartsák???
Eladott Ország
Erről a szarházi csúti cigányról minden lepereg. Saját zsebre, jó pénzért beengedi az országba a migránsokat. Egy arcátlan rohadt gazember!
justhpeter
@Eladott Ország: Én is úgy gondolom, hogy az orbáni okoskodás a pénzért ellenőrizetlenül beengedett ázsiai és más hordák Európára szabadítása miatt bukott meg. Ennél fogva nincs semmi alapja a tiltakozásnak, mert kiderült, hogy aki tejel nekik, az jöhet, a többi nem.
quadrocopter
@durbincs: Te meg megtanulhattad volna megkülönböztetni az írásjeleket - te buta spermaszökevény!
Sámannus
@Pálinkás Pál: A selejt magyarok között is selejt. Csak nekünk nem tűnik fel. A túlfűtött gyűlölettől még te sem lehetsz osztályozható.
A bűnözéstől féltitek az országot, holott a mai vezetéstől nem lehet többet lopni. Az ügyek rendezése helyett a felfordulást szítja a kormány.
Az a kérdés is felesleges, hogy ki tartja el őket, mert a kvóta támogatást is jelent, amivel fedezhető az ellátásuk, és a körülmények rendezése.
Orbán bukását egészen biztos hogy előidézheti a bejövetelük, mert a nyomorban tartott cigányság azonnal lázadásban törne ki. E miatt nem tud orbán lépni, mert ez a rendszer bedöntését jelentené. A hazudozása ezért sok számjegyű kiadásokkal dugható le a hívek torkán.
quadrocopter
@durbincs: Ez micsoda és mihez viszonyítva, te primitív barom? "Ha van 15% bűnűzés itthon nálunk jelenleg ?"
Te vagy a Gallaktika legostobább vegetációja!
Te ugatsz matekról, te sötét? A magyar nyelv se megy, de most már a matek sem!
Nem muszáj neked szerepelned, látod mekkora ótvar-ökör vagy!
quadrocopter
@durbincs: Ez micsoda és mihez viszonyítva, te primitív barom? "Ha van 15% bűnűzés itthon nálunk jelenleg ?"
Te vagy a Gallaktika legostobább vegetációja!
Talán nem ártana, ha tanulnád a matekot ( általános isi a % számítás!) és a magyar nyelv rejtelmeit, mert ótvar hülye vagy mind a kettőhöz!
Sámannus
@durbincs: Megszólalt a zsugorított agyú észkombájn, mint bűnözési szakértő. Csak azé hogy a gazdasági bűnözést törvényesítették az még bűnözés okostojás. Az agyaddal fel sem éred, hogy amit a cigányok lopnak a milliomod része sincs amit a vezetők lopnak. Kivéve a Flóri gyerekét, de az övé is csak apró pénz, amit az árleszállítások során is visszanyerünk.
A migránsok viszont tőled is törvénytisztelőbbek. Nagyokos mára már nem kell szólnod, le telt a műszakod.
Nessy
Szép Orbán "harca", csak némileg hiteltelen! Pénzért, - amit természetesen a plebs fizet vissza, csak a nyereség az övék - bárki jöhet / jöhetett, eddig kb. 20 ezren.
Viszont ezer menedékkérő már megszüntetné a kereszténységet, a magyar nyelvet.
Ezért hiteltelen egy hangyafülnyit az az egész vihar a biliben!
Eladott Ország
@gulyasgyula: Azért egy főre eső GDP tekintve, az olaszok és a görögök is előttünk vannak. www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html
De a ha így haladunk, a románok is beelőznek és csak a nagypofánk marad, a csúti cigány és bandájával együtt.
www.google.hu/search?q=gdp+magyarorsz%C3%A1g&oq=gdp+&aqs=chrome.1.69i59l4j69i57j69i61.5255j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Pálinkás Pál
@Sámannus: Nos magad adtad meg a választ...van nálunk épp elég cigány,akik deficit az országnak,nem csak gazdaságilag,akkor nem kell több..és hiába adnak velük pénzt is...a cigónak is bármennyit adhatsz,attól vidáman el fogja lopni a többit ,ha módjában áll!!!
magyarbakancs
1297 menekült státuszát keltet volna letárgyalni,hogy jogos - e a menedék kérelme.
Ezt megtagadtuk.
Közben meg 300 ezer euróért letelepedési kötvénnyel beengedtünk az Európai Unió területére 5000 ezer embert.
Kinek a kiléte igen csak kétes lehet.
Kitudja menyi Orosz, Török, Azeri, Pakisztáni, Afganisztáni bűnöző lehet a soraikban.
Persze pénz van belőle.
Összemossa a kormány a gazdasági, és a ténylegesen háborús területről érkezőket.
A Gazdasági menekültek meg köszönhetik, hogy az életük tönkrement, mert az ott megtelepedet Multik tönkreették az ökológiát.
Nem tudsz olyan rózsát venni, ami mondjuk, ne Kenyából érkezne.
Vagy olyan ruhát,cipőt amit mondjuk Kínában csinálnak ott cserzik a bőrt ami káros anyagokat tartalmaz.
Rengeteg a bőr, és a nyirokrendszeri daganatos.
Na, most meg a Kínai áruknak még jobban teret adunk azzal,hogy megépítik a vasút vonalat.
A hazai iparunkat önként megint tönkreteszek és kitudja milyen vegyszerekkel kezelt ruhát, cipőt fogsz hordani.
Jozefina
Feltételezem, hogy az EP képviselő nyilatkozatát az agymosottak is el tudják olvasni! Az persze nem remélhető, hogy el is gondolkodnak rajta.
quadrocopter
@durbincs: Mássz vissza a fára, te szellemi nyomor, nincs olyan összeszenvedett mondatod, amelyben ne lenne hiba! Osonj vissza az általánosba, bár inkább a kisegítőbe!
Nem szégyelled a csicska-pofádat, ilyen nulla helyesírással?
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ezért van nekünk más bűnünk is mint amit ezek magukra sem akarnak vállalni.
A társadalom kettészakadt, és szenvtelenné vált. Aki segíthetne azt is kiosztják. ebben az elvadult világban már élni sem lehet senkinek bűntudat nélkül.
Sámannus
@durbincs: Nos valóban messze lakom. A távoli Borsodban. Ahonnan a létező legtöbbet lopnak el napjainkban is.
És te hol rontod a levegőt rossz magyar? A hülye írásodból kitalálom, csak valami gyógyintézményben lehetsz, vagy onnan szöktél. No jó, lehet még valamelyik fütyiszes budi, ahol "csokiznyi" szoktál.
silber13
@Sámannus: M Egy vén szőröstalpú buzeráns,aki ugatja a magyart,műveletlen és visszaríja a vasgárdát.:-))
42
Ezt, az elcseszett buta arcot...
EZ, orbán igazi arca!

Nagyon sokat gyakoroltam a tükör előtt, de megközelítőleg sem tudtam ennyire buta arcot vágni.
Pedig mindent bevetettem. Még arra is gondoltam, hogy semmire.
peterkelemen
A legkiszolgáltatottabb magyarokért sem vállal szolidaritást Orbán nemhogy az Unióval. Az Unió már régen bűnös, mert egy diktatúrát támogat. Miféle intézmény az amelyik pénzel egy diktatúrát az Unió belül? Itt bűnös Orbán és bűnbandája és mindazok, akik nem bojkottálják ezerrel és semmilyen szinten nem lenne szabad velük semmiben együttműködni amíg a jogállamot vissza nem állítják, valamint az Alkotmányt is, mert így még akkor sem lehetett volna megváltoztatni és eltörölni ha erre jogilag lehetőségük volt. A népet bezzeg arról nem szavaztatták.
Nessy
@Shikari: Bölcs ötlet! kerítést a tenger közepére! Esetleg visszadobálni öket, mint a méreten aluli halakat! Mindezt természetesen Isten áldásával.
Tényleg, nem tudom mi lett volna a megoldás, a bombázások elhagyás helyett. Viszont ezen jól kerestek az amerikaiak, meg az oroszok is. Mindegyik védte az "érdekeit", a többi nem érdekelte őket!
Ja, hogy milliók lettek földönfutók? Így jártak!
Nessy
@peterkelemen: Ahhoz is ostoba lett volna a nép a fidesz szerint.
kissé felnőttem
magyaruk sem ért nem olaszul, lepörög róla
silber13
Rá kell nézni a fényképre,aztán: no comment!
szaboria1
@magyarbakancs: Bocsika nem ötezer hanem 17000-nél tartanak akít pénzért engedtekbe.
szaboria1
@durbincs: Egyszer az életbe legalább a cíkkhez szólnál mert már unalmas vagy másokon károgni.
szaboria1
@durbincs: Fiatalon sokkal szebb voltam smink nélkül mint ez a mű csaj.
silber13
@Shikari: Minek lövöldözni? Megmondtam már sokszor, egy közepes romboló farhulláma is felborogatja a csónakokat és akkor lehet úszni!
Rockxy
Létezik békés megoldás, de az nem kell, mert fontosabb a balhé, a felfordulás és akkor a zunió nem is érné el az igazi célját.
Griffin, ez a lefasisztázott fajgyűlölő néhány másodpercben elmondja.
Figyeld a végén a banya orcáját, ahogy szóhoz sem jut!
De ne kárörvendjünk ezen, mert még mindig a harcos, felfordulásos terv van érvényben, ami nem a megoldás, hanem a káosz.
Itt van:
drive.google.com/file/d/1h1Rdp3pI0y2Q65pAagaxLbJWqLP_rAMm/view?usp=sharing

És itt van egy olasz, aki tisztánlátó:
drive.google.com/file/d/1WnxbLl41dIMYXPvz33ow5OpBeZBbqn8F/view?usp=sharing
Sámannus
@silber13: Látom én is, ki ez a nyomorék, ő magázódik egyedül ezen az oldalon. Valami pópa farkán ő a himbilimbi, csak már zörög mint egy popkornos zacskó mert kiszáradt.
cikicakk55
Ez az egész menekült ügy már nagyon túl van bonyolítva. persze,hogy senki nem szeretne szomszédnak egy olyan embert,mint amilyeneket 2015-ben a tv felvételeken láttunk.Azok meg voltak vágva épp úgy mint a Gyurcsányék által szintén megvágott videók! A FideSS a rengeteg 18-45 év közti agresszív embert mutatta,még nők és gyerekek szinte nem is látszottak,még a gyurcsányék által feltett videók az országukban élő,vagy az onnan éppen elinduló gyerekeket,asszonyokat,nagyapa korú embereket mutatta.Náluk a film tele volt rettegő szemű síró gyerekkel és asszonnyal.Az igazság valahol a kettő közt van.Az biztos,hogy a kvótánál jó párszor több migráns,megélhetési bűnöző,terrorista él az országunkban,mint letelepedési kötvényes.Annyi csak a különbség,hogy értük nem az EU fizet az államnak,hanem maga az ide letelepedési kötvényt vásárolni akaró fizet és nem a kormánynak,hanem Rogánnak,Habonynak,amit Ők szépen elosztanak Orbánnal közösen.Azoknak nem kell a mi munkánk,mert el vannak eresztve anyagilag,nincsenek rászorulva a mi szanaszét szakadt szociális hálónkra. Én is láttam" menekülteket" nem tévében,élőben.Egy csoport cirka 40 fő volt,ebből kb 25 balhézott menet közben,a többiek csendben baktattak gyermekeik kezét szorítva.Voltak asszonyok,és idősebb emberek. Akik őrjöngtek,nem úgy néztek ki mint egy megtört menekült.márkás cuccok,okos telefonok,Adidas cipők és ami furcsa,csomag szinte alig volt náluk. A csendesen ballagók rongyosak,megtörtek,fáradtak és betegnek látszottak. Nem tudom ezek közül kik voltak akik csak Magyarországig akartak jönni? Nem tudom,hogy az asszonyok férjei az őrjöngök közt voltak-e,de nem hinném,hisz a ruházatuk nagyon elütött a nyomorult nőkétől.Akkor ott rettegve egy függöny mögött az jutott eszembe,hogy ezek a bátor férfiak,akik olyan merészen tudták a sok idős ember házát értékeit összezúzni,miért nem maradtak a hazájukban és vitézkedtek ott a hazájukat lebombázókkal szemben? Erről az oldalról nézve,azt mondom egyet se,mert ezek nem dolgozni jöttek Európába...
cikicakk55
Az igazság valahol a kettő közt van.Az biztos,hogy a kvótánál jó párszor több migráns,megélhetési bűnöző,terrorista él az országunkban,mint letelepedési kötvényes.Annyi csak a különbség,hogy értük nem az EU fizet az államnak,hanem maga az ide letelepedési kötvényt vásárolni akaró fizet és nem a kormánynak,hanem Rogánnak,Habonynak,amit Ők szépen elosztanak Orbánnal közösen.Azoknak nem kell a mi munkánk,mert el vannak eresztve anyagilag,nincsenek rászorulva a mi szanaszét szakadt szociális hálónkra. Én is láttam" menekülteket" nem tévében,élőben.Egy csoport cirka 40 fő volt,ebből kb 25 balhézott menet közben,a többiek csendben baktattak gyermekeik kezét szorítva.Voltak asszonyok,és idősÁm ha a gyerekeket és az asszonyokat nézeem,akkor az volt a fejemben,hogy vajon az a csöpp gyerek meddig tud még gyalogolni? Eszembe jutottak a gyerekeim,akik egy-két sarok után már emelték a karjukat,hogy vegyem fel őket,mert elfáradtak.Vajon ezek a gyerekek mióta gyalogoltak? ezek az asszonyok a rengeteg csomag mellett fel tudják még a gyerekeket is venni? Őket nagyon sajnálom és szívem szerint azt mondanám,hogy engedjük be őket.Még is attól tartok,hogy a hitük,amit kő keményen beléjük neveltek,az itt Európában is tovább fog terjedni. Ezeknek az embereknek nincs szexuális kultúrájuk.Nem érdekli őket hány gyereket szülnek a nők a világra. Azok a gyerekek meg végig szenvedik az életük jelentős részét,éhezve fázva rettegve.Ha id engedjük őket,is is azt fogják csinálni,mert nem biztos,hogy a vallásuk megengedi a fogamzásgátlást. Ez a legnagyobb kínja Afrikának és az ázsiai országok túlnyomó részének.Túl sok a felelőtlen szaporodás.Ha itt is ezt csinálják,hamarosan sokkal több néger,arab,muszlim,meg ki tudja milyen fajta lesz Európában. Szerintem ha kötelezve lennének, szabályoznák a szüléseik számát,akkor miért ne jöhetnének? 1300 ember nem okoz annyi kárt egy év alatt,amennyit Orbánék ellopnak egy nap alatt. Sorost sem értem.Milliárdjai vannak.Tudja,hogy orbán pénzért bár mit!.Miért nem választ...
cikicakk55
ki pár nyomorultat,akik megígérik,hogy nem fognak itt szűlni? Adja nekik oda a pénzt,vegyenek letelepedési kötvényt.Soros remélem nem léhűtőket választ ki,hanem olyanokat akiknél van esély arra,hogy dolgozni is fognak.persze ezek már kvótázva lennének és a kötvény ára már nem Rogánéké,hanem az államé lenne( modnjuk nekik tök mindegy honnan lopják el) Így a kvóta is teljesítve lenne,az EU is megnyugodna, az ide jött emberek meg nem szaporodnának tovább.Persze tudom,hogy Orbánéknak ez nem megoldás,mert nekik az az érdekük,hogy mi rettegjünk tovább és Őt tartsuk a megmentőnknek.Az a baj,hogy pont tőle kéne bennünket megmenteni,mert ők a nagyobb baj,nem az az 1300 szerencsétlen.
Lepényleső
...holott a verbális kiosztás helyett a fizikálist jobban megérdemelné?
silber13
@szaboria1: Soha nemfog ccikkhez hozzászólni, mertrettenetes buta, és lételeme a gűlölködés!
peterkelemen
Köztévé már régen nem köztévé, de mégis a közpénzen vagyis a nép pénzén tartják ki és ez óriási aljasság és szégyen! Köztévé manapság egyenlő Orbán szócsövével. A népbutítás egyik eszköze.
bakegya
@peterkelemen: "Mert jónak lenni jó!"-koldulnak a SIKERES tolvajok ISTEN NEVÉBEN-hát ezen csakkk röhögni volna JÓ,de van olyan hülye aki még adakozik is.
A lévai anikóka is előbújik az odujából,de nem felejti el bekapcsolni a riasztókat a számtalan kastélyában,nehogy kifosszák és beköltözzenek a migrik!-HÁZHOZ VINNI VOLNA JÓ NEKI IS AZ" AJÁNDÉKOT"-de nem a sipos BÖSKE utalványokra gondolok.
bakegya
@magyarbakancs: na ennek a féregnek meg nem engedném még azt se!!!-szerintem ez a bayer zsóti-annak van ilyen mocskos pofája!!!
bakegya
@magyarbakancs: szólok az ügyvédemnek-mit szólsz-megérne egy lehúzást-persze ki fog derülni ,hogy nem büntehető,de legalább kivonják innen a forgalomból ezt a perverz toprongyot.
magyarbakancs
@bakegya: Durbincs embernek nevezett tárgyra gondoltál?
magyarbakancs
@durbincs: kérdőjeles idióta!
NYALD KI !!!
bakegya
@magyarbakancs: ki másra?-itt volt már egy s más de ilyen gödörtúró még nem emlékszerm h.lett volna.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, írásjel-huszár?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, írásjel-huszár?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?
quadrocopter
@durbincs: Te barom, állandóan más farka foglalkoztat, animál-szexes perverz állat, az a szerencséd, hogy "a bárányok hallgatnak"!

Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?
quadrocopter
@durbincs: Te barom, állandóan más farka foglalkoztat, "kisebbségi" érzéseidet kompenzálod? Animál-szexes perverz állat, az a szerencséd, hogy "a bárányok hallgatnak" a hajlamaidról!

Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?
quadrocopter
@durbincs: Te barom, állandóan más farka foglalkoztat, "kisebbségi szervi adottságaidat" kompenzálod? Animál-szexes perverz állat, az a szerencséd, hogy "a bárányok hallgatnak" a hajlamaidról!

Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?
magyarbakancs
@durbincs: Majom ketrecből kijöttél?
Napi banánodat meg kaptad?
Ki ganéztak alólad majom?
Készüljél a nyalásra majom?
magyarbakancs
@durbincs: Majom nyalásra felkészültél ?
Te kérdőjeles idióta NYALÁSRA!!!
quadrocopter
@durbincs: Te beteg barom, állandóan más farka foglalkoztat, "mini szervi adottságaidat" kompenzálod? Animál-szexes perverz állat, az a szerencséd, hogy "a bárányok hallgatnak" a hajlamaidról!
Te nem zsebre teszed a mancsaidat, hanem sliccbe! Latens buzera!

Mit akartál kinyögni, írásjel zsonglőr? Keményen tolod a Calgont, debil?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...emléxel még, hogy a VIM-nek milyen íze volt, "he"? Hát az Ultrának, "holla"?
kokopelli
@quadrocopter: ne válaszolj neki kérlek,mert minden "kérdés-felelek" dialógot
megszakítotok,ami az ő ill. a munkaadója célja! Ha a tetves Orbáni adminisztrá-
ciót nem zavarná az itteni kritika,úgy nem fizetnének ilyen getziket napszám-
ban,hanem már rég kibaxták volna,mint a nívósabb helyeken!A kutyámmal is
beszélgethetnék úgy mint "ezzel",mert annál legalább csak a "vau",meg a
"vaauuu" lenne a válasz!..talán kicsit magasabb lenne a szint a farkcsóválás
miatt?! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.