Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint országszerte jól járhatóak a főbb útvonalak, ám több helyen baleset nehezíti a közlekedést. Budapest felé torlódások alakultak ki.

Az Útinform hétfő reggeli összesítése szerint az alábbi útvonalakon lehet számítani valamilyen fennakadásra:

- Torlódik a forgalom Budapest felé többek között az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s csomóponttól, de már Hatvantól szakaszos lassulásra kell számítani, továbbá az M2-es autóúton Sződliget és Dunakeszi között, a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál és a Csepel-szigeten Halásztelektől befelé a II. Rákóczi Ferenc úton.

Torlódások alakultak a Budapestre vezető főbb útvonalakon

Fotó: police.hu

- Az M5-ös autópályán, Röszke felé a 101-es km-nél egy a leálló sávon álló műszaki hibás járműbe rohant bele hátulról egy másik személyautó. A külső sávot lezárták.

- Az M0-s autóúton, az M1-es felé, a Hárosi Duna-híd közepén, a 15-ös km-nél két személyautó ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el, több km-es a torlódás.

- A 3-as főúton, Mezőkövesd keleti határában a 143-as km-nél két személyautó ütközött össze. A főutat lezárták, a forgalmat Bogács és Tard felé terelik el.

Jól járhatóak a főbb útvonalak, a burkolat legtöbb helyen száraz, vagy sónedves

Az Útinform jelentése szerint országszerte "csapadékmentes az idő, kivéve Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes területeit, valamint Mosonmagyaróvár térségét, ahol havazik vagy szállingózik a hó.

A látási viszonyok általában jók, viszont Szikszó, Sátoraljaújhely és Vác környékén ködfoltok alakultak ki. Itt 100-300 m a látótávolság.

A gyorsforgalmi utak, valamint a fő- és a mellékutak burkolata a nyugati országrészben általában száraz, máshol a kiszórt só hatására nedves.

A hőmérséklet -7 és +1 fok közötti" – olvasható a jelentésben.

(Címlapi kép: police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.