Heller Ágnes egyike a mai élő legfontosabb, legizgalmasabb magyar gondolkodóknak. Megszólalásaira, véleményére mindig érdemes odafigyelni, hiszen egy tartalmas élet munkája hitelesíti állításait. A Városi Kurír olvasói számára igyekeztünk Heller Ágnes legérdekesebb gondolatait szemlézni, a teljesség igénye nélkül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Agi neni! Nagyon jo dolog, hogy teccik velemenyt nyilvanitani - bar az utobbi idoben kicsit furcsakat is teccik mondani neha.
Valoban az osszefogas lenne a gyozelem erdekeben a legjobb, de nem biztos, hogy pont a Jobbikkal.
Ugyanis lehet, hogy a hirtelen hatalomba juttatott - es hatalomban sosem volt! - Jobbik annyira megmamorosodik a hatalmatol, hogy pont Agi nenit fogjak eloszor felkoncolni, mint zsidot.
Nagyon nagy botorsag, hogy azt tetszik hinni, hogy a fidesz gyozni akar, az ellenzek meg nem.
A fidesz nem gyozni akar, hanem a higfosasig retteg a bortonbol, es ezert BARMIRE kepes. Meg arra is, hogy esetleg osszefogjon a celegyenesben a jobbikkal, - ha mar a tobbi ellenzeki nem akar veluk kozoskodni.
Nem biztos, hogy az ellenzek annyira toketlen, en inkabb azt latom, hogy orban valtozott legalabb 180 fokot, a 29 ev ezelotti enjehez kepest.
A "fejlodese" szep es massziv parhuzamot von hitler elvtarseval, akit szinten demokratikusan valasztottak meg, es akinek az elejen sokat koszonhettek a nemetek. Az az ido is elmult, es orban is megvaltozott.
Nincs mar Magyarorszagnak annyi ideje a kiserletezesekre, hogy megtudjuk, milyen vezeto is lenne Vona, ha o lenne a miniszterelnok. Sehol sincs arra garancia, hogy Vona nem valik cukiskodo kutyasimogatobol hatalomehes diktatorra.
Agi neni, akkor nem tetszett IGAZAN verni a nyalat, amikor mar lathato0 volt, hogy orban pl. megszunteti az Alkotmanyt, hogy sorban kihereli a birosagokat, hogy leamortizalja az iskolakat, meg ugy altalaban: leepiti a demokraciat. Pedig akkor sokkal fiatalabbnak tetszett lenni , es megse mondta el minden leheto forumon, hogy allj, es ne tovabb.
Szoval nem az ellenzeki partokkal van a baj, mert onekik legalabb van valamilyen demokraikus programjuk, elveik, hanem arra a kozel 45 % fotelbuzira tessek pipa lenni, aki SOHA nem megy el szavazni, amikor eletbevago lenne.
karma1
Ja, es meg egy, Agi neni: a szavazo'k minden parttol programokat varnak, mert csak abbol tudjak meg, hogy kire szavazzanak, merre induljanak.
Ebben a cikkben rettenetesen tetszik ostorozni az osszes baloldali partot - kiveve a jobbikot (sic!) , viszont semmifele iranyt, "to do list"-tet a tennivalokrol nem ad.
Elmondja, hogy kinek kikkel kellene osszefognia, de hogy utana kinek mit kene tennie, arrol melyen hallgatni tetszik (teccik, mert igy sokkal aranyosabb..).
Szoval? HOGYAN TOVABB?

Ez egy sarkalatos kerdes annak tudataban, hogyha a fidesz nem is lesz kormanyzopart egy sikeres szavazas utan, attol meg ellenzekben nagyon tetu tud lenni, mint ahogy tette is MINDIG, amikor ellenzekben volt az elmult 28 evben.
Tehat mi legyen a legfontosabb teendo, hol kezdjek el a partok, kit kell feltetlenul kirugni (monnyuk polt lenne az elso, kuszaszem a masodik, aztan az egesz Bibo kollegista bagazs+ rogan a bortonbe...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.