Gianni Pittella olasz EP-képviselő vasárnap kelt ki a magyar kormány ellen a kvótarendszer kapcsán, a Nézőpont Intézet szerint felmondta a Soros-tervet.

Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata frakciójának vezetője felmondta a "Soros-tervet", amikor arról nyilatkozott, hogy a magyar kormány ellenállása miatt nem működik a kvótarendszer – jelentette ki a Nézőpont Intézet ügyvezetője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Fodor Csaba hangsúlyozta, a magyar kormánynak valóban fontos célja, hogy ne működjön a "teljesen értelmetlen és átgondolatlan" kvótarendszer. Ezzel szemben Pittella és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke is azon dolgozik, hogy legálissá tegye a ma még illegális migrációt, ami megdöbbentő – tette hozzá.

Arról is szólt, hogy az intézet legújabb felmérése szerint a teljes népesség körében a Fidesz támogatottsága 35 százalékos, a Jobbik 9 százalékon, az MSZP 5 százalékon, a Demokratikus Koalíció és az LPM 4-4 százalékon, a Momentum pedig 2 százalékon áll. Az Együtt, a Párbeszéd, a Kétfarkú Kutya Párt és a Liberálisok támogatottsága egyaránt 1 százalékos.

Ez a teljes ellenzék válságát mutatja, amiből aligha lesz kormányváltás. Annál is inkább, mert a Nézőpont egy másik felmérése szerint nincs kormányváltó hangulat, tízből hat szavazó nem szeretné, ha megbukna a kormány – mondta Fodor Csaba.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@bencemacska: Mert gondolom valami határon túli selejt...és nem jönne jól a fityiszpropagandának...azért román állampolgár...ha őt verték volna pofán,akkor határon túli testvér lenne!!
quadrocopter
Wazze, frissen bukott meg a nemzethy vásári mutatvány hülyegyerekeknek fedőnevű akció, de még tart a lendület a vízfejekben!
lusta
@Pálinkás Pál: Hirtelen egy pár lengyel eset. Ők is kézzel lábbal védekeznek a migránsok ellen, ugyanakkor most könnyítették meg a harmadik országból bevándorlók munkavállalási lehetőségeit.
A hétvégén egy ATM kifosztásánál aegy rendőrt lelőttek. A múlt héten Katowice mellett egy társaság tagját késelték meg, belehalt. Emlékezetes a szegény élettárs esete a vak komondorral. Nincs olyan nap, amikor nem törtrénik kis hazánkban egy-egy súlyosabb bűncselekmény, de az nem hír. Bezzeg, ha egy menekült, vagy egy bevándorló teszi, az már döfi. Lehet gyűlölködni. Sziszit sem egy muzulmán terrorista szúrta le, de még Ferenc Ferdinándot sem egy muzulmán fanatikus lőtte le. Aldo Moro, de Olof Palme sem az iszlám terroristák áldozatai voltak. Jelenelg az Unió ilyen biztonságos már nagyon régóta nem volt.
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 16:27
Persze, ha közölnék, hogy pl. K. János, akkor mindenki tudná, hogy Semjén szülte állampolgár!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika, ma is szar napod van...kapod az orrod alá rendesen...
desiro
Fodor Csaba az ügyeletes barom , nem is tudja miről beszél, de ha kihúzná a fejét gorbán seggéből talán meg látná az igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.