Gianni Pittella olasz EP-képviselő vasárnap kelt ki a magyar kormány ellen a kvótarendszer kapcsán, a Nézőpont Intézet szerint felmondta a Soros-tervet.

Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata frakciójának vezetője felmondta a "Soros-tervet", amikor arról nyilatkozott, hogy a magyar kormány ellenállása miatt nem működik a kvótarendszer – jelentette ki a Nézőpont Intézet ügyvezetője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Fodor Csaba hangsúlyozta, a magyar kormánynak valóban fontos célja, hogy ne működjön a "teljesen értelmetlen és átgondolatlan" kvótarendszer. Ezzel szemben Pittella és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke is azon dolgozik, hogy legálissá tegye a ma még illegális migrációt, ami megdöbbentő – tette hozzá.

Arról is szólt, hogy az intézet legújabb felmérése szerint a teljes népesség körében a Fidesz támogatottsága 35 százalékos, a Jobbik 9 százalékon, az MSZP 5 százalékon, a Demokratikus Koalíció és az LPM 4-4 százalékon, a Momentum pedig 2 százalékon áll. Az Együtt, a Párbeszéd, a Kétfarkú Kutya Párt és a Liberálisok támogatottsága egyaránt 1 százalékos.

Ez a teljes ellenzék válságát mutatja, amiből aligha lesz kormányváltás. Annál is inkább, mert a Nézőpont egy másik felmérése szerint nincs kormányváltó hangulat, tízből hat szavazó nem szeretné, ha megbukna a kormány – mondta Fodor Csaba.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A Nézőpontnál lehetetlennek tartják, hogy létezik önálló vélemény!
Ezt a fogalmat náluk tiltja "hitük", és a zsebük!
Pálinkás Pál
"Nézőpont egy másik felmérése szerint nincs kormányváltó hangulat, tízből hat szavazó nem szeretné, ha megbukna a kormány – mondta Fodor Csaba."..Mondjuk ez nettó hazugság...de ettől nyugodtan aludhat a duce..ugyanis...amíg az ellenzék tolja a kell nekünk afrikai migráns vonalat...addig bizton hatalmon marad...mert bármennyire is fáj nektek libsik,az emberek többsége nem akar arabbal ,négerrel egy helyen élni,semmilyen formában..És ha nem is fognak orbánra szavazni miatta,de rátok sem,inkább otthon maradnak!!!Tehát ha össze is jönne a szövetség...nem lenne elég,mert akkor a fidesz megnövelné a migránstéma emlegetését,és máris elvéreznétek...
lusta
@Pálinkás Pál: Ez így nem igaz. A gyűlöletkeltés, ami eléggé megragadt az emberekben.
˝Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, vagy ahogyan mindenki nevezi, Abdul doktor rendel. A csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos nem csak a helyiek körében kedvelt. Még a több mint 60 kilométerre fekvő Dévaványáról is járnak hozzá. Az egyik édesanya például Békéscsabáról érkezett a kisfiával az orvoshoz. Mint mondta, a doktor bármikor rendelkezésükre áll, akár éjszaka is számíthatnak rá. Úgy érzi, barátként, nem pedig csupán egy esetként kezeli őket.˝
Ez csak egy példa.
Van máááásik. Ez pont a sorosbérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk sorait erősíti, egyébként szkmailag kiváló ember. Az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézetben Dr. Daher Pierre főigazgató főorvos vezeti, gazgatja, de vehetjük a volt farkaslyuki alpolgármestert, kiváló és elismert szülész-nőgyógyászt, dr dr. Abu-Kamar Ata személyében aki nem mellesleg volt kiváló polgárőr is.
Pálinkás Pál
@lusta: Te most felhozol egy embert a sokezer állat közül aki beáramlik...most akkor én is írjak listát a sok abdulról,mohamedről aki embereket gyilkolászik Európában???Tudomásul kell venni ,hogy más "kultúra" más vallás,semmi keresnivalójuk európai emberek között...és felsorolhatod azt az ezrelékekben sem mérhető hányadot,attól még tény marad hogy nem akarnak az emberek se arab ,se négert a közelükben...és amíg ezt nem látja be az ellenzék,hanem tolja a migráns propagandát,addig esélytelen..
lusta
@Pálinkás Pál: Hát akkor egyszerűen nem ismeri őket. Annyira rossz hírüket költik, aminek Ön is bedől. Nem egy példát hoztam fel. Teheránban az éjszaka kellős közepén, mit Teheránban, Casablankában is, jóval nagyobb biztonságban van az ember, mint Budapesten.
Pálinkás Pál
@lusta: Hát hogyne..mert Teheránban nem libsikormány van..ott pillanatok alatt felkötik őket ha valami olyat csinálnak..Iránban dívik a nyilvános akasztás daruskocsival,még a szimpla buzikat is!!! Ahogy ideér,kinyílik a csipája...elvégre a libsik megvédik őket!!!
Nessy
Milyen szerencse, hogy kis hazánkban ismeretlen fogalom az erőszak, a gyilkosság, a rablás, és egyéb bűncselekmény!
Pálinkás Pál
@Nessy: persze hogy nem ismeretlen..de ugye tudod hogy az általad felsorolt típusú büncselekmények zömét..egy migránsokra megtévesztésig hasonlító óindiai népcsoport követi el!!!
Pálinkás Pál
@bencemacska: És most ezzel mit akarsz mondani???
bencemacska
@Pálinkás Pál: Trógerekért nem kell sem a Közel- Keletre, sem Afrikába menni.
Miért nincs még keresztneve sem az illetőnek, úgy mint az a magyar elkövetők esetében lenni szokott?!
Pálinkás Pál
@bencemacska: Mert gondolom valami határon túli selejt...és nem jönne jól a fityiszpropagandának...azért román állampolgár...ha őt verték volna pofán,akkor határon túli testvér lenne!!
quadrocopter
Wazze, frissen bukott meg a nemzethy vásári mutatvány hülyegyerekeknek fedőnevű akció, de még tart a lendület a vízfejekben!
lusta
@Pálinkás Pál: Hirtelen egy pár lengyel eset. Ők is kézzel lábbal védekeznek a migránsok ellen, ugyanakkor most könnyítették meg a harmadik országból bevándorlók munkavállalási lehetőségeit.
A hétvégén egy ATM kifosztásánál aegy rendőrt lelőttek. A múlt héten Katowice mellett egy társaság tagját késelték meg, belehalt. Emlékezetes a szegény élettárs esete a vak komondorral. Nincs olyan nap, amikor nem törtrénik kis hazánkban egy-egy súlyosabb bűncselekmény, de az nem hír. Bezzeg, ha egy menekült, vagy egy bevándorló teszi, az már döfi. Lehet gyűlölködni. Sziszit sem egy muzulmán terrorista szúrta le, de még Ferenc Ferdinándot sem egy muzulmán fanatikus lőtte le. Aldo Moro, de Olof Palme sem az iszlám terroristák áldozatai voltak. Jelenelg az Unió ilyen biztonságos már nagyon régóta nem volt.
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 16:27
Persze, ha közölnék, hogy pl. K. János, akkor mindenki tudná, hogy Semjén szülte állampolgár!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika, ma is szar napod van...kapod az orrod alá rendesen...
desiro
Fodor Csaba az ügyeletes barom , nem is tudja miről beszél, de ha kihúzná a fejét gorbán seggéből talán meg látná az igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.