2016 szeptemberében többször megerőszakolta és különös kegyetlenséggel bántalmazta barátnőjét egy győri férfi.

2016 januárjában ismerkedtek meg. A küzdősportot űző 26 éves férfi egyre kevésbé engedte, hogy a barátnője rajta kívül bárkivel kapcsolatot tartson, akár hozzátartozójával – ellenőrzés nélkül – érintkezzen.

Ha a vádlottnak dolga volt, édesanyjához vitte el a sértettet, addig sem engedte őt egyedül lenni.

Folyamatosan verte, szexuálisan bántalmazta a barátnőjét a küzdősportoló

(Fotó: Pixabay, CC0)

Mások társaságában is megütötte, haját megrángatta, telefonját hozzávágta, illetve azzal fenyegette, hogy algériai hozzátartozóival öleti meg, ha még egyszer egy másik férfi megérinti. A sértett a vádlott ellenőrzései miatt a munkahelyét is elveszítette.

2016 szeptemberének elején a vádlott saját – egyébiránt külön élő – 4 és 5 éves gyermekét a lakásának egyik szobájába zárta, míg az étkezőben a barátnőjét, a sértettet bántalmazta, és azt követelte tőle, hogy beszéljen korábbi kapcsolatairól. Eközben a sértettet rugdosta, ököllel ütötte, a fejét a hűtőbe verte. Berángatta a sértettet a fürdőbe és megalázás céljából egyfajta szexuális cselekményt hajtott rajta végre. Ezt követően tovább bántalmazta és fojtogatta a sértettet, és őt azzal fenyegette meg, hogy ha hangosan sír, súlyzóval veri szét a fejét.

Szeptember második felében azért bántalmazta a vádlott a sértettet, mert a sértett hívást fogadott egy ismerősétől. Ekkor öt órán át bántalmazta őt. A bántalmazás során egy eszközzel újabb szexuális erőszakot is véghezvitt rajta, majd ismét folytatta a bántalmazását.

A nő a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, a számtalan zúzódás miatt vérrögök keletkeztek az ereiben.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakkal és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértéssel vádolja. A büntetési tétel 12 évig terjedő szabadságvesztés.

(Ugyeszseg.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Azért remélhetőleg megvette a letelepedési kötvényt. Vagy a szakosztály fizette?
Orbán ajánlásával?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Algériai hozzátartozóival öleti meg". Ez akkor valamiféle jó migráncs, aki kötvénybiznisszel jött? Tezsvír?
Pálinkás Pál
Algériában hozzátartozók..csak nem ez is valami arabféle ??
csipetke
Az efféle szadista perverz barmokkal az a legnagyobb gond,hogy nehéz tőlük megszabadulni.Ha egyszer az ilyen megkaparint egy nőt,a tulajdonának tekinti,akivel azt tesz amit akar,és kínozza,amíg csak tudja.Remélem,a sitten majd rajta is kipróbálnak ilyen olyan szexuális segédeszközt.
GeoCravker
Azért remélhetőleg megvette a letelepedési kötvényt. Vagy a szakosztály fizette?
Orbán ajánlásával?
Tekla
@Pálinkás Pál: Szines állat, más portálokon írták, de ugye ez tabu.
quadrocopter
"déli típus, tiszta fajú árja..." ja és úgy tűnik nem illegális "migri"! A francba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.