11 évet tanult, hogy aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos lehessen, most pedig képzést indítanak egészségügyi főiskolát végzetteknek, gyógytornászoknak, dietetikusoknak, hogy másfél év alatt pont olyan jogosítványokat kaphassanak, mint egy aneszteziológus szakorvos. Név nélkül mesélt az aneszteziológus arról, hogy ez miért veszélyes, és milyen élete van annak, aki ezt a szakmát választja Magyarországon.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, majd egy ilyen gyorstalpalos-levelezos fogja altatni a vityat is, amikor jovore megtudja a valasztasok eredmenyet , es szivrohamot kap...:o))
simmering73
Egy fideszes aktivista fog sorosozni ájulásig a műtőasztalnál.
wagabund
elolvastam a cikket...ettől sokkos állapotba kerültem, ezért csak ezt tudtam kiemelni:

..."kifaggatjuk a beteget a műtét előtt, aztán elaltatjuk és csókolom."...

nos ez következik..nekem továbbra is az jön le, hogy az életbenmaradáshoz itt csak szerencse kell...ha az nincs, akkor csókolom.
relatív
Szerintem az anasztelógia - talán - a legfontosabb mozzanata egy emberi élettel kapcsolatos beavatkozásnak...

Az a törekvés - ami a jelenleg regnáló kormányzat látható általánosan ismert jelensége -, hogy egyre silányabb politikai-, emberi-, közéleti környezetben vegetáljon országunk, egy nemzetvesztő irányba tolja el a a jövőnket !
relatív
..természetesen aneszteziológia, és nem anasztelógia , elnézést az elírásért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.