A törpepártot nem érdekli, ha a szocialisták először a DK-val tárgyalnak, majd utána velük, a lényeg az, hogy legyen megállapodás 2018-ra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Szerintem eleve rossz a módszer is.
Csak úgy tudom elképzelni a használható lista(ák) kialakítását, hogy minden érdekelt ott van, és egyszerre, választókerületenként mindenki közli az elképzelését, indoklását, utána megállapítják ki az esélyesebb és az megy tovább. Tovább mehet 2-3 is, majd a második körben finomítják, módosítják. (Előválasztás pártvezetőkkel!)
Sámannus
Kezd érdekessé válni választási összeborulás. Mielőtt ki csinálnák az illetékesek egymást jó lenne figyelembe venni a képviselők követőit is, mármint a választókat. Azok akik az arra érdemes politikusokat igyekeznek megszavazni. Ha nem lesznek választhatóak kevesebben mennek el szavazni. ezért lenne érdekes nem felőrölni egymást a pártoknak. Országosan így kerülhettek a parlamentbe olyanok akik az MSZP hátán kerültek oda. Lehet kisebbíteni ennek jelentőségét, de ez kiderült amikor Bokros nem vette figyelembe, hogy az MSZP szavazók nem állnak mellette egyértelműen 2014-ben.
Nessy
tessék tanulni a KDNP-től, hogy juthat be a parlamentbe, és lehet önálló frakciója, egy tagság nélküli "pártnak"!
bencemacska
@Nessy: ma, 15:33
Ismereteim szerint kettős tagság van. Vannak fideszesek, aki önként (és dalolva?) felveszik a KDNP tagságot is. Így lesz koalíciós partner!
Azt nem tudom fizetést kapnak-e érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.