Több mint félmilliárd forinttal támogatja a kormány a szentgotthárdi Nagyboldogasszony-templom belső felújítását - közölte Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár advent első vasárnapján a Rába-parti városban.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/kereszt.jpg
Jó. Én meg bejelentem, hogy teli van a szamóca mintás napozóm Soltész Miklóssal, a keresztény egyházzal, a kormánnyal és azzal, hogy mindenkit hülyének néznek ebben a szétrabolt országban. Azt gondolom, hogy ráfordultunk a választásra. A kormány – ami azonos a Fidesz nevű párttal és ez pedig azonos az Orbán nevű őrülettel – felvásárolja az egyházat. A mindenki pénzéből tömi a perselyt, mert marhára kell a misén elmondott kortesbeszéd, a híveknek az eligazítás, amit a pap fog elmondani. Az egyházi iskolák szülőértekezletein kell az a kis kötetlen beszélgetés, hogy kire is kéne szavazni. A templom ajtajára, hirdetőtáblájára, vagy a franc tudja hová kitűzött tacepao. Mert csak a Fidesz! Az én pénzemből, a te pénzedből, a mi pénzünkből. És nekem senki ne mondja, hogy ez így rendben van, ez normális és csak az én csőrömet b*ssza. Egyszerűen a pofánkba röhögnek, nyíltan, szemérmetlenül és már nem csak a kormánynak nevezett bűnszervezet, hanem az egyház is. Nem tudom, más országokban ez hogyan működik, de hogy nálunk ez is velőscsontig rohadt, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.