Hétfőn reggel Székesfehérváron megkezdődött a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatójának és egyik nevelőjének tárgyalása, akiket azzal vádolnak, hogy a rájuk bízott kiskorú fiúkkal szexuális cselekményeket végeztek.

"Nyugodtan elcsöppenhetsz" – megrázó részletek a bicskei gyermekmolesztálási ügy tárgyalásán

A Székesfehérvári Bíróságon elkezdődött a bicskei gyerekotthon egykori igazgatójának és munkatársának pere. A gyermekotthon vezetője és egy nevelő ellen augusztusban emeltek vádat, mely szerint 

2004 és 2016 között a nevelésük, gondozásuk, felügyeletük alatt álló kiskorú sértettekkel a fennálló alá-fölérendeltségi viszonyát kihasználva szexuális cselekményeket végeztek, több esetben megkísérelték a gyerekeket szexuális cselekményre rábírni, erkölcsi, érzelmi fejlődésüket veszélyeztették.

Az Index tudósításából az is kiderül, a tárgyaláson megjelentek között akad olyan is, aki V. János elsőrendű vádlottat szeretné támogatni. A férfi azt mondta, nem hiszi el, amivel egykori tanárát és kollégáját vádolják, szerinte a vádlók a kártérítés miatt hazudják, hogy az igazgató szexuális viszonyt tartott fenn velük.

A vádiratból durva részleteket idéz a portál. A tíz sértett azt állítja, V. János

mindannyiukat fogdosta, kézzel és orálisan elégítette ki, illetve rávette a gyerekeket, hogy ők elégítsék ki őt kézzel vagy orálisan.

A gyerekek a cselekmények idején tíz-tizenhét évesek voltak.

Akadt olyan gyerek is, akinek épp akkor halt meg az édesanyja, a vádlott pedig "vigasztalásból" csupasz nemiszervét fogdostatta a gyerekkel, majd a fiút is lemeztelenítette, és kielégítette.

Egy 13 éves fiúnak azt ajánlotta, hogy nézzen pornót a gépén, és végezzen önkielégítést.

"Adok zsepit, nyugodtan elcsöppenhet"

- mondta a gyereknek, majd ő is önkielégítésbe kezdett. Megdicsérte a fiú nemiszervét, azt mondta neki, hogy milyen ügyes, majd megkérte, hogy ne beszéljen senkinek az esetről.

Több olyan esetet is ismertettek a vádiratban, amikor a gyerekek ellenálltak, de az igazgató folyamatosan győzködte őket, például egyiküknek, miután adott neki valamit, akkor azt mondta,

Most már nekem is járna valami!

K. Béla, a másodrendű vádlott szabadlábon védekezhet. A férfi egy évig dolgozott az otthonban, a vádirat szerint négy nevelésére bízott fiúval végzett szexuális cselekményeket. Kielégítette őket orálisan, fenekükhöz nyomta péniszét, rávette a gyerekeket, hogy elégítsék ki őt szájjal. 

A bicskei gyermekotthon szexuális zaklatással vádolt volt vezetője maximum 22,5 év fegyházbüntetést, míg az ügyben szintén érintett nevelő 12 éves börtönbüntetést kaphat.

(Index)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha ezt előbb tudom, megértőbb lettem volna veled durbincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Ezeknek is egy kötél kijárna, fellógatni vagy lelőni az ilyen férgeket! De felnőttként a gyerekek is bosszút állhatnának!
lampa laz
Remélem a börtönben kreatív módszerek, eszközök tárházával fogják majd "kényeztetni" ezeket a perverz állatokat.
wagabund
nem olyan bátor a bíróság, hogy a maximumot adja...ugyanis ott lihegnek a jogvédők, akik szerint a kisfiúk így váltak felnőtté, tehát kimondottan jót tett velük..
...amúgy a szüleik nem tették volna...

tehát elmehetnek!
quadrocopter
@wagabund: Eltévedtél! Mi közük a jogvédőknek egy büntető eljáráshoz? Szerinted miért vannak ügyvédek?
Equus
nem irigylem a bírót... Hogy fogja ebből kihámozn az igazságot?... Közben meg csak gyűlnek a sértettek... "Te gazsi, dikk mán, tanáltam egy kis pénzt, he... Csak le kell érte hajolni. Elmegyünk a tárgyalásara,, oszt asztat mondjuk, mink is meg vóutunk molesztálva, he... Ahogy kijöttem Vácrul megyünk együtt, de lehet, h már hóunap szólok a nevelőtisztnek..."
lópicigáspár
Nem lesz gondja a nagydologgal, valószínűen tágítani fogják a záróizmokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.