Hétfőn reggel Székesfehérváron megkezdődött a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatójának és egyik nevelőjének tárgyalása, akiket azzal vádolnak, hogy a rájuk bízott kiskorú fiúkkal szexuális cselekményeket végeztek.

"Nyugodtan elcsöppenhetsz" – megrázó részletek a bicskei gyermekmolesztálási ügy tárgyalásán

A Székesfehérvári Bíróságon elkezdődött a bicskei gyerekotthon egykori igazgatójának és munkatársának pere. A gyermekotthon vezetője és egy nevelő ellen augusztusban emeltek vádat, mely szerint 

2004 és 2016 között a nevelésük, gondozásuk, felügyeletük alatt álló kiskorú sértettekkel a fennálló alá-fölérendeltségi viszonyát kihasználva szexuális cselekményeket végeztek, több esetben megkísérelték a gyerekeket szexuális cselekményre rábírni, erkölcsi, érzelmi fejlődésüket veszélyeztették.

Az Index tudósításából az is kiderül, a tárgyaláson megjelentek között akad olyan is, aki V. János elsőrendű vádlottat szeretné támogatni. A férfi azt mondta, nem hiszi el, amivel egykori tanárát és kollégáját vádolják, szerinte a vádlók a kártérítés miatt hazudják, hogy az igazgató szexuális viszonyt tartott fenn velük.

A vádiratból durva részleteket idéz a portál. A tíz sértett azt állítja, V. János

mindannyiukat fogdosta, kézzel és orálisan elégítette ki, illetve rávette a gyerekeket, hogy ők elégítsék ki őt kézzel vagy orálisan.

A gyerekek a cselekmények idején tíz-tizenhét évesek voltak.

Akadt olyan gyerek is, akinek épp akkor halt meg az édesanyja, a vádlott pedig "vigasztalásból" csupasz nemiszervét fogdostatta a gyerekkel, majd a fiút is lemeztelenítette, és kielégítette.

Egy 13 éves fiúnak azt ajánlotta, hogy nézzen pornót a gépén, és végezzen önkielégítést.

"Adok zsepit, nyugodtan elcsöppenhet"

- mondta a gyereknek, majd ő is önkielégítésbe kezdett. Megdicsérte a fiú nemiszervét, azt mondta neki, hogy milyen ügyes, majd megkérte, hogy ne beszéljen senkinek az esetről.

Több olyan esetet is ismertettek a vádiratban, amikor a gyerekek ellenálltak, de az igazgató folyamatosan győzködte őket, például egyiküknek, miután adott neki valamit, akkor azt mondta,

Most már nekem is járna valami!

K. Béla, a másodrendű vádlott szabadlábon védekezhet. A férfi egy évig dolgozott az otthonban, a vádirat szerint négy nevelésére bízott fiúval végzett szexuális cselekményeket. Kielégítette őket orálisan, fenekükhöz nyomta péniszét, rávette a gyerekeket, hogy elégítsék ki őt szájjal. 

A bicskei gyermekotthon szexuális zaklatással vádolt volt vezetője maximum 22,5 év fegyházbüntetést, míg az ügyben szintén érintett nevelő 12 éves börtönbüntetést kaphat.

(Index)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha ezt előbb tudom, megértőbb lettem volna veled durbincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ha ezt előbb tudom, megértőbb lettem volna veled durbincs.
csa-csa
farkát karikára, torkán lenyomni fulladásig!
dr. prédikátor
@kokopelli: Már rajta vannak, nem sok hiányzik hogy lebukjon!!!
GeoCravker
Ez biztos egy migráncs volt. Orbán ajánlásával.
Béla333
Az egészben az a legnagyobb dráma, hogy ezt folyamatosan tudta évtizedeken keresztül csinálni!
1magyar
Ezeknek is egy kötél kijárna, fellógatni vagy lelőni az ilyen férgeket! De felnőttként a gyerekek is bosszút állhatnának!
lampa laz
Remélem a börtönben kreatív módszerek, eszközök tárházával fogják majd "kényeztetni" ezeket a perverz állatokat.
wagabund
nem olyan bátor a bíróság, hogy a maximumot adja...ugyanis ott lihegnek a jogvédők, akik szerint a kisfiúk így váltak felnőtté, tehát kimondottan jót tett velük..
...amúgy a szüleik nem tették volna...

tehát elmehetnek!
quadrocopter
@wagabund: Eltévedtél! Mi közük a jogvédőknek egy büntető eljáráshoz? Szerinted miért vannak ügyvédek?
Equus
nem irigylem a bírót... Hogy fogja ebből kihámozn az igazságot?... Közben meg csak gyűlnek a sértettek... "Te gazsi, dikk mán, tanáltam egy kis pénzt, he... Csak le kell érte hajolni. Elmegyünk a tárgyalásara,, oszt asztat mondjuk, mink is meg vóutunk molesztálva, he... Ahogy kijöttem Vácrul megyünk együtt, de lehet, h már hóunap szólok a nevelőtisztnek..."
lópicigáspár
Nem lesz gondja a nagydologgal, valószínűen tágítani fogják a záróizmokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.