Nagy nap a mai, az Echo TV merőben új külsővel, ám a régi, megszokott belsővel áll kedvelői rendelkezésére. A garancia, hogy nem a szellem, csak a küllem változott, hogy Mészáros Lőrinc neje, Kelemen Beatrix nyerte el az orgánum igazgatóságának elnöki címét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
A Beatrix név a garancia.
Annak idején Torgyán a felesége rokonát Hingyi Beatrixot nevezte ki a MALÉV igazgatóságába.Őt egy "légügyi dinasztia sarjának nevezte.
Most mészáros Kelemen Beatrixot egy tv szerűség igazgatóságába nevezte ki.
Ő bizonyára egy régi tömegkommunikációs dinasztia sarjadéka.
Az echo tv-n nem ront, csak egy hely ahonnan anyu a tűpénzt felveheti.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
A Beatrix név a garancia.
Annak idején Torgyán a felesége rokonát Hingyi Beatrixot nevezte ki a MALÉV igazgatóságába.Őt egy "légügyi dinasztia sarjának nevezte.
Most mészáros Kelemen Beatrixot egy tv szerűség igazgatóságába nevezte ki.
Ő bizonyára egy régi tömegkommunikációs dinasztia sarjadéka.
Az echo tv-n nem ront, csak egy hely ahonnan anyu a tűpénzt felveheti.
justhpeter
@staro2: OK. De egy pofa bagót nem ér, ha az Echonak a pénzt is az ura adja. Ennyi erővel az a másik eszetlen odaadhatná az asszonynak otthon is ezt a pénzt.
Edmond Dantes
Még ott van az anyós,a sógor...meg a többi felcsúti koma.Fényes jövő vár az Echo tv-re,Bayer Zsolt boldogan szívhatja a nyálát.A magát budai úrfinak nevező Bayer végre megtalálta a neki megfelelő értelmiségi társaságát.
quadrocopter
Ugyan már...egy nalfa Bélánéval több, vagy kevesebb, a hordán nem segít, csak a színvonalat ( ha volt! ) nyomta le a Föld vasmagjáig!
nezelodo
Istenem, micsoda szellemi műhely kerekedett ebből a szánalmas gyülekezetből! Sosem vártam el, hogy valamelyik elröhögje magát a mondandója közben, mert ezek annyira sötétek, hogy hiszik is azt a sok zöldséget, amit összehordanak. Most hogy a gázszerelő família lett a szellemi mérce az Echos grémiumban, aggódok, hogy hamarosan az MTA vezére lesz az önerőből oly sikeres gázszerelő család feje. A M. János Elek meg majd elénekli a beiktatáson szép huszárokat, illő gázsiért a Puzsér Robi örömére.
Eladott Ország
Tehetséges emberek lakják ezt az országot, szó se róla. Olyan tehetséggel bírnak, hogy mire
magunkhoz térünk az ámulatból, nem marad anyaföld egymásra lépő talpaink alatt. Illiberális
ko(ó)rtünet ez, terjed mint a pestis: elvagyonosodásnak hívják. Kormánytagokat, kormánypártok jeles képviselőit és megszámlálhatatlan hozzátartozóit, vazallusait érinti. A pórnépet nem fenyegeti. Nem hagy nyugodni a kérdés: miért nem egyenesedik az a kasza? Pedig már azt is viszik, ami nem mozdítható. Már annak is örülünk, ha nem röhögnek bele a pofánkba, miközben kioktatnak, hogyan is kéne élnünk, szaporodnunk, párt választanunk. Mi fizetjük a kukában landoló drága öltönyeiket, az egyre táguló lakásaikat, de az ibizai lazulásaikat is. Megtisztelő, hogy a gyerekeikről is mi gondoskodhatunk. A mieink nem biztos, hogy minden nap háromszor esznek. Ha nincs gyerekünk, hálásak lehetünk, hogy életben tartanak. A munkánk ugyan szart se ér, de az adóink befizetése legalább magától értetődő. Ha megöregszünk netán, ha megbetegszünk esetleg, magunkra vessünk, hogy nem csináltunk elég gyereket nekik. Hogy egyúttal rólunk is gondoskodjanak. Nincs kire mutogatni. Mi hagytuk, hogy így legyen. Ha nem rólunk van szó, nem érdekel. Nem állnak keresztben a traktorok sehol, nem egyenesednek a kaszák, nem lángol a főváros. Ők meg már viszik azt is, ami nem mozdítható. A fejünkre nőttek, a gyomrunk száját rugdossák, és néha le is vizelnek szimbolikusan.
dr. prédikátor
Remélem a lölö felesége is végzett gázszerelő???
cikicakk55
Szerintetek van az országban olyan lelki nyomorék,aki ezt a tv adót nézi? Én még egyszer sem néztem bele,de a Showder klubban ha Jól emlékszem hadházi mondta,hogy tele van jósokkal,jövőbe látókkal,meg pénzmágiát küldőkkel.Úgy tudom,hogy a tv-ket a reklám bevételekből tartják el. Ki az a marha,melyik cég az amelyik az Echo-val reklámoztatja a cuccait.Már az figyelmeztető jel kéne,hogy legyen,hol jelenik meg a hirdetésük.Ha Bayer Zsóti is ott van,akkor jó helyen van,legalább nem kell a pofájába belefutni valamelyik másik adón. Igaz,hogy én nagyon ritkán nézek úgy mond magyar kereskedelmi tévét.hetente 1x ha épp olyanom van a kormányinfót megnézem,de csak onnan,hogy a riporterek,újságírók kérdeznek. Kifejezetten tetszik,mikor Lázár feszeng a kínos kérdések súlya alatt. Minndig azt várom,hogy oda basz egy nagyot a pulpitusra és azt mondja! Na G.. Hazudjon tovább érted a jó k. anyád! Azzal kiviharzana,de örökre a politikából.Ő benne még talán van egy kis emberség az egész FideSS bagázsból.Az echót meg tőlem vezetheti az eész Mészáros família. Akkor kapcsolnék oda,ha a FideSS vezérek akasztását mutatnák élőben.
Eladott Ország
@Edmond Dantes: tegnap, 16:23 m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/bayer2_1.jpg
Bayer, Körbenézett, pislogott kicsit, majd a fogd, csibész! - parancsnak megfelelően leszaladt a Széles Birodalom lépcsőjén, és az összes arra járót megugatta.
öcsi55
Ott ahol,lovas,bencsik,bayer,boros szerepel a képernyőn ,ott már a gázszerelőné ő nagysága nem ront a színvonalon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.