Van egy ember a magyar politikai életben, aki jogi végzettséggel rendelkezik, aki az igazságot képes akár a saját meggyőződése elé helyezni, ráadásul minden egyes megnyilvánulása emberi, elegáns és intelligens. Schiffer András 2016-ban lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról, azóta ügyvédként tevékenykedik, ám a politikai élettől nem távolodott el, hiszen az LMP hátországának kiépítésében vállalt szerepet. A közéleti eseményekkel kapcsolatban rendszeresen hívják a televíziós műsorokba, illetve megnyilvánul Facebook-oldalán is. Többször bebizonyította, hogy képes a saját elveit és nézeteit félretenni, mert a kíváncsiság és az igazság keresése hajtja. Jobb- és baloldaltól függetlenül, ügyek mentén képes politizálni. A Jobbik nézeteiben távol áll tőle, mégis ki tudta mondani, hogy ha az ügynöklisták nyilvánossá tételének szükségességében egyet tudnak érteni, akkor ebben az ügyben együtt kell működniük. A párt béruniós kezdeményezését is aláírta, mert egyetértett azzal, hogy...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Béla333: mocskolódsz te állandóan mint imádott Schifferd! Mit tudott hiteltérdemlően bizonyítani? De a tények makacs dolgok. Nem minden LMP-s barom, de van közöttük kivétel.
Egyről megvagyok győződve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@Béla333: hogy nyomhatod az igazságot mikor köztudott hogy nincs igazság.
Madácsi Pali
@Béla333: mocskolódsz te állandóan mint imádott Schifferd! Mit tudott hiteltérdemlően bizonyítani? De a tények makacs dolgok. Nem minden LMP-s barom, de van közöttük kivétel.
Egyről megvagyok győződve.
RonaGyuri
Lazán de kapcsolódik:

Ennek az országnak tényleg annyi

Nem elég, hogy az altív politizálásban ennyi szerencsétlen barom van

Tudom, hogy ez is csak egy afféle vélemény (ráadásul a jelzőknek manapság nagyon más értelmet tulajdonítanak), de van benne valami kiábrándító. Az index.hu által szemlézett nemlib.blog „Az 5 leghitelesebb közéleti személy” címmel adja közre a véleményét.
Nos az egy dolog, hogy a CEU ügy miatt karakánul hitehagyott lett Lukácsi Katalin, vagy a humorista Bödöcs ide soroltatik, legfeljebb elgondolkodtató a magas helyezésük.
Az azonban már meghökkentő, hogy Navracsics és Puzsér egyáltalán szóba kerülhetett.
Azonban a leg elképesztőbb, hogy a lista élén a derék Szakasits unoka a Schiffer András áll. Vele kapcsolatban a hitelesség legfeljebb egy szomorú szójáték formájában értelmezhető. Úgy hiteles, mint azok a zömmel kormánypárti politikusok, akik milliókat kaszáltak a devizahitelesek megsegítése ürügyén! =))
Pálinkás Pál
Dehogynem,felmértük...csináltatok a fidesszel egy olyan Alkotmánybíróságot,ami elutasít minden narancshordának nem tetsző beadványt...,helyben hagyja a szemét törvényeket...soroljam még???
Equus
"Többször bebizonyította, hogy képes a saját elveit és nézeteit félretenni"... Na... ez már derék. Elvtelen, megalkuvó haszonleső a Kapitány úr, másként reb Schiffer. Egy ügyvédnek éppen ilyennek kell lenni.
@Béla333: Bejla! Te meg imádsz olyan medencében mártózkodni, ahol tudod jól, h nem kedvelnek, mert folyton belehugyozol.
grincss
@Equus: 1000 Like, de sajna csak egyet adhatok! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.