Durván homokvárat építő gyermekek? Keményen a tantábla előtt álló és agresszívan vonatozó fiatalok? Ez felháborító! Koppanó hangon jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy Soros György az általa támogatott civil szervezeteken keresztül kívánja befolyásolni az ország sorsát meghatározó választásokat, ennek alátámasztására pedig megemlítette: az üzletember alapítványa 130 millió forintos támogatást nyújtott a pécsi Emberség Erejével Alapítványnak. Hidvéghi azt is elmondta: Soros György azért kívánja befolyásolni a választásokat, hogy elmozdítsa azokat, akik szemben állnak az állandó, kötelező és felső határ nélküli bevándorlást szorgalmazó „Soros-tervvel”, ezért az üzletember komoly támadásba lendül.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ennél "drámaibb" sose legyen. Szűkölnek a fiuk!!??
Clavigo
Körbe kéne már hordozni a véres kardot...
karma1
@Clavigo: Gondolod, hogy a sok okostelcsijere buko' ifju eszrevenne a veres kardot? Ahhoz fel kene nezni a laptopbol, okostelobol,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.