ó nem, korántsem Komor János – zárójel.hu Bayer már nem tud kimászni a függöny mögül, amit elé húztak. Megállás nélkül megy a “sorosozás”, a vádaskodás, és ki nem hagyható a gyalázás. Amit ez az ember, mint “újságíró” produkál, messzemenően katasztrófa! Minden, ami elhagyja a száját nem más, mint értelmetlen gyalázkodás, és szitkok tömege. Ez az ember újságíró? Bayer Soros Györgyről – nem az a baj, hogy ön egy elaggott, elbutult vénember, ó nem, korántsem A fenti sorok is a lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt szavai, ami hol máshol, mint a magyar idők oldalán jelent meg. Íme itt van töménytelen zagyvasága módosítás nélkül. “Beszéljünk őszintén: nem az a baj, hogy ön egy elaggott, elbutult vénember, ó nem, korántsem! Az elaggottságnak, agyalágyulásnak van és lehet méltósága, és mindenképpen van helyi értéke. Arról nem beszélve, hogy az ezzel szembesülőt eleve lefegyverezi, mert együttérzésre, szánalomra, megértésre, türelemre kényszeríti. Ön azonban egy cégéres gazember...

Forrás: serfozoistvan.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Magyar Érdemrend lovagkeresztjének és a fidesz ötös pártkönyvének tulajdonosa. Aki melegszívű, lovagias és aki sohasem lesz agg, sohasem lesz elbutult, sohasem lesz vénember... Megáll nála az idő, vagy már meg is állt. Ő simán csak egy velejéig aljas, romlott, bunkó fideszes. Egy ócska ripacs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A Magyar Érdemrend lovagkeresztjének és a fidesz ötös pártkönyvének tulajdonosa. Aki melegszívű, lovagias és aki sohasem lesz agg, sohasem lesz elbutult, sohasem lesz vénember... Megáll nála az idő, vagy már meg is állt. Ő simán csak egy velejéig aljas, romlott, bunkó fideszes. Egy ócska ripacs!
volvós
Meg a qrwanyád, te jellemtelen náci !!!
Yoda69
bayer, te geci!
Soros Gyorgyot Nobel-dijra jelolik.
Teged?
tudode
Ráhibázott - többek között" EZ az elaggott, elbutult vénember által "KITARTOTT" mocskos szájú akárki, de Sorosból - a KORA ELLENÉRE - nem halt ki az emberség, az egymás iránti tisztelet, és az ELESETTEK, leigázottak segítése.
.
Nem csoda az, hogy a 37 FIDESZ ALAPÍTÓBÓL csak 4-5 gátlástalan menetel a TÁRSADALOM ELLEN, az élő fába is belekötve a HATALOM, ÉS A PÉNZ szaga bűvöletében.
.
Mindazok, akik a SEGÍTŐ KÉZBE BELEMARNAK, rágdalják, mint a kutya a koncot NEM EMBERNEK VALÓK!!!
.
Szégyentelen bagázs!
1magyar
@tudode: Ezt a nagy vagyonát, milliárdokat, puszta jóságból szerezte, úgy,hogy közben mindenkin segített?
Na ne röhögtess már!
Üzletember, a pénzével próbál mindenkit megvenni.
nevemnick
"Beszéljünk őszintén: nem az a baj, hogy ön egy elaggott, elbutult vénember, ó nem, korántsem! Az elaggottságnak, agyalágyulásnak van és lehet méltósága, és mindenképpen van helyi értéke. Arról nem beszélve, hogy az ezzel szembesülőt eleve lefegyverezi, mert együttérzésre, szánalomra, megértésre, türelemre kényszeríti. Ön azonban egy cégéres gazember..."

B+ Zsóti, úgy közel nyolcmillió magyar polgár ugyanezt gondolja rólad. De neked nem kell ehhez megöregedned
kokopelli
"...nem az a baj,hogy középkorú vagy,és a nyugatiak tiltakozása ellenére a "Bayer"
nevet bítorlod,hanem az,hogy már olyan vagy mint egy 100 éves "demenzes ex-
nazi"! A ß@r az,hogy nem áll jó neked Ha XX. század tömeggyikosait majmolod!
...az evolúció elkerülte a családodat?! Nem baj,mert úgysem fogod fel,hogy mi az!
kissé felnőttem
na csak önéletrajzot irtál ? Bravó, megtetted helyettem, " hej te bunkocska te drága hej te eleven fa gircses görcsös ága..."
kokopelli
@Yoda69: (11:39) ...a "lelógó Nobel"-díjra!...hogy egy ménesre utaljak! ;-)
dr. prédikátor
Ezt a buzi bajerzsot a rövidkötél díjra jelölöm!!! Csak a hurok legyen jó szoros!!!
Aki Én
Erre mondják, hogy mit sem ér a butaság, rosszindulat nélkül.
Szinte látom, ahogy az írás végeztével elégedetten hátradől, és elképzeli, hogy a szekta elélvez a gyönyörtől, vagyis tőle.
Úgy látszik, hogy a kór, amit Soros hordoz a kezdetektől, éppen arra a néhány évre elszállt, mikor a nemzeti beteget és pajtásait támogatta. Vagy azzal is baja van ennek a gennynek?
Ez az ember totál hasztalan, sőt, kimondottan ártalmas.
tudode
@1magyar: ..
.
Azt még nem olvastam, hogy MILYEN MÓDON SZEREZTE a vagyonát. Feltételezem, hogy ÉRT A TŐZSDÉHEZ, képes 1 Ft-tól 100-at gyarapítani!
.
Részemről azokra az emberekre felnézek, akik KI TUDJA MILYEN MÓDON SZERZETT VAGYONÁBÓL képesek, nem csak ANNO EZEKET A CSÓRÓ MAGYAR LEGÉNYEKET, a világ minden táján támogatni azokat , akik "hajlandók voltak/vannak" az elnyomás ellen fellépni úgy, ahogy ezek a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGEI, de
.
----- Soros György a putriból vakarta ki a fideszeseket, és adott nekik hatalmat
pestibulvar.hu/2017/07/28/soros-gyorgy/
.
Kevesen vagyunk már, akik ÁTÉLTÉK A II. VILÁGHÁBORÚ borzalmait. Akik, hála a sorsnak "NEM", nem is tudják ELKÉPZELNI miről beszél, tesz ez a tiszteletre méltó ember!
.
Lehet követni! ADNI JOBB, MINT KAPNI!
Sziszifusz
Bayer Zs.-re is érvényes a szállóige: " A stílus maga az ember."
Mocskos stílus = mocskos ember.
csipetke
Ez a Bayer a magyar közélet,és a magyar újságírók legusztustalanabbja.Ez az ember kapott lovagkeresztet?A hasonlóan gusztustalan írásaiért?Sajnos nem fogom megérni,hogy ez a mindennek a legalja farok betöltse a 86 évet,(már ha addig nem verik agyon),de kiváncsi lennék az ő szellemi teljesítményére,ha sikerül betöltenie ezt a kort.Valószínűleg ügyesen ki tudja majd cserélni a Tena betétjét,vagy még annyira sem lesz képes.A Soros videókat láttam,és lehet,hogy Bayer hülyének nézi,de az öreg gondolkodása még mindíg penge.Isten éltesse még sokáig!
Nessy
Anno ugyanilyen vehemenciával nyalta az akkori párt és kormány talpát, amikor még a Szabad Nép "publicistája" volt! Egy kaméleon hozzá képest maga a stabilitás!
Qqberci
@Manhattan: Miért van az, hogy a "fidesz ötös pártkönyvének tulajdonosa" helyett azt olvastam, hogy "fidesz ötös patkánykönyvének tulajdonosa"?...
Manhattan
@durbincs: Kicsit érthetőbben légyszi...
kokopelli
@Manhattan: találkozott a román tesóival,azért olyan biztos benne!
Amíg Pesten van addig az öccse futtatja a mamát otthon a havasokban
a medvéknek! Az üzletnek menni kell,hiszen az öccsét is maga csinálta,
hogy legyen helyettese a mama altesti vállalkozásában! Primőr szamó-
cáért nem rossz üzlet! :--)))))))
kokopelli
@volvós: nem názi a Bayoros-trágya,mert egy názi egész életében názi!
Ez az emberszabású,meg vedlik,mint egy kígyó! Mennyi idő alatt lenne új-
ra szocialista ez a genyó?! ;--)
Sámannus
Nem az a szégyen hogy ez a kretén köcsög egy vénemberen hegyezi a tollát, hanem az, hogy egy fiatal magát értelmiséginek vélő pojáca, hogy lehet fiatalkora ellenére ilyen szenilis agyalágyult mint te vagy. Te geci szlovák rendszámos hazaáruló bélféreg a nemzet testében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.