Tanulni kell megtanítani a gyermekeket, mert nem tudni, hogy aki most kezdi az iskolát, milyen világban kezd majd dolgozni a diplomája megszerzése után. Ezt a Nemzeti alaptanterv megújításáért felelős miniszteri biztos jelentette ki kedden az Országgyűlés kulturális bizottsága előtt. Az új Nemzeti alaptanterv 2019 szeptemberében indulhat.

Csépe Valéria úgy fogalmazott, hogy az oktatás mindig rohan a társadalom és a gazdaság kihívásai után, ezért az alapkészségek megerősítése, a kompetenciák meghatározása szükséges.

Nem ismert, hogy milyen szakmák lesznek például 2034-ben

- jegyezte meg.

Erre kell megtanítani a gyerekeket a miniszteri biztos szerint

Fotó: Pixabay cco

Az új Nat bevezetésének céldátuma 2019. szeptember 1-je, a feladat az, hogy egy tudományosan megalapozott, koherens javaslatrendszert dolgozzanak ki

- mondta a miniszteri biztos, hozzátéve: a cél egy időtálló alaptanterv, a korábbiak ugyanis alig értek meg többet öt évnél.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
és ebben a vallásoktatásnak különösen nagy szerepe van. El kell rendelni a kötelező templomjárást és az egyházi adót, a papi robottal együtt. A piacra nem kell bízni semmit, mert az hülye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@wagabund: Nem szoktam nézni,de nagyon szeretem Hadházit,, Aranyosit,, Kovács András Pétert,és házimunka közben szoktam hallgatni a youTub-on a videójukat.Na ott gyakran beszélnek erről a műsorról. Azt hittem,csak hülyéskednek mikor olyan kérdésekre,amit egy általános iskolás is tud,érett nők és férfiak olyan baromságokat tudnak válaszolni,hogy egyből gyanút fogtam,hogy ez csak kamu rendezés.Ennyire szőke egy celeb férfi és nő sem lehet. Ráadásul főleg a férfiak közt elég sok ex sportoló van, A nők meg állítólag mind érettségizett. Azóta több cikkben olvastam,hogy ez tényleg igaz,ezek a "celebek" azért lettek ilyen híresek és gazdagok,mert ma Magyarországon az él a legjobban aki nagyon hülye,vagy persze nagyon FideSSes.
justhpeter
@kokopelli: Azért az oktatás irányítóit keresztényeknek nevezni nem tévedés, hanem bűn.
wagabund
@cikicakk55: fokozom a fokozhatatlant..van köztük több is aki diplomás, sőt tanárnő is...ő például csak rövid ideig tanított, mert nem neki való..a sportolók is csak olyan futottak még kategória..

sajnos igaz..a sok borzalom közt a legjobb amit kedvelek a vaktérkép..nemhogy a világot nem ismerik, Magyarországot sem...
ügyes ez a vaktérkép...aki nem ismeri a földrajzot, hazánkat, az azonnal látszik...

ezért mondta egy nagyon sötét válasz után a műsorvezető, hogy e válasz után magyartanárok százai tépik szét a diplomájukat.
mégállnekem
Jáj, hogy egyem a zúzátokat, hát nem azt mondtátok, hogy nem kell az a sz@ros diploma, elég a sarló, kalapács, kasza, kapa! Gondolkodni sem kell, mert majd Ti gondolkodtok helyettünk!
wagabund
@Nessy: 15.06...tényleg ennyire ostobák, ráadásul ezt meg is fizetik..

de bennem van egy kérdés..
ezek hazamennek, majd látja ország-világ, munkahely, gyerekeik osztálytársai, rokonok, hogy milyen gyökér ez a Gizus.. ...ez egy picit sem zavarja a versenyzőket?

egy életre hülyét csináltak magukból.
Eladott Ország
@mégállnekem: Ostoba, alázatos, az egyház tanításain túllátni nem tudó és nem akaró vakbuzgó birkákat akarnak.A Fidesz-kormány legnagyobb ellensége a demokrácia, a szabadság, az egyenlőség, a szolidaritás, a civil kurázsi és a mindezekkel együtt járó szabad, bátor, önállóan gondolkodó ember. A körmány gyűlöli és retteg a szabad gondolatoktól. Minden rohadt lépésével abba az irányba nyomakszik, ahol az államnak kizárólagos joga döntéseket hozni minden területen és minden pillanatban. Orbánék semmitől sem rettegnek annyira, mint az önállóan gondolkodó, a gondolatait elmondani képes és kész bátorságtól. Gyenge, gyáva és
szánalmasan ostoba kormány az, amelyik ennyire törekszik a diktatúrára. Ellenőrizni akar mindent és meg akar szabni mindent. A magánélet-, a vallás-, a gondolat szabadsága halálos ellensége.A magyar kormány semmi mást nem akar, mint totális diktatúrát, teljes irányítást az életünk, a gondolataink felett. A magyar kormány és az egyház semmi mást nem akar, mint egy engedelmes, tanulatlan, kiszolgáltatott és kizsákmányolható társadalom kinevelését. Közös erővel. Hogy a Lázárok, Orbánok, Matolcsyk, Rogánok és társaik kiépíthessenek egy új főúri rendszert, ahol a vagyon és a hatalom generációról generációra öröklődik. Ahogy a nincstelenség, az igénytelenség, a mindenbe beletörődő alázat is öröklődik. Igazat mondott Lázár, amikor az ezer évvel ezelőtti eszményekhez nyúlt vissza. Valóban ezt akarják. A modern, fejlődő, fogékony, versenyképes, kritikusan gondolkodó, bátor és szabad polgárok helyett ők szolgákat akarnak nevelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.