Minden idők legsikeresebb konzultációja zárult le az előző héten, minden korábbi részvételi rekord megdőlt – mondta a kormányszóvivő a postától származó végleges adatokra hivatkozva.

Kovács Zoltán kifejtette, a meghosszabbított határidőig

2 332 755 kérdőív érkezett vissza, amelyek közül 2 154 264-et nyomtatott formában, további 178 491-et pedig az interneten töltöttek ki a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción.

Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció

Fotó: MTI /Bruzák Noémi

A kormányszóvivő ismételten köszönetet mondott a konzultáció minden részvevőjének, továbbá hangsúlyozta:

részvételi számok is azt tükrözik, hogy a konzultáció olyan nemzeti ügyről szólt, amely a jövőben is meghatározza Magyarország és az Európai Unió sorsát.

Olyan kérdésekről, amelyek nemcsak magához a Soros-tervhez kapcsolódnak, hanem általában a bevándorláshoz és az illegális migrációhoz – tette hozzá Kovács Zoltán, aki egyúttal azt is közölte, hogy a kérdőívek tartalmi feldolgozása a következő napokban szintén befejeződhet.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Bruzák Noémi

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem értem a matekot. Tavaly az érvénytelen népszavazáson állítólag 3 millió embere ment el a fideSS-nek. Most állítólag 2,3 millió embere küldte vissza a választ.
Hol a rekord ?
Hol a fideSS 700 ezer embere ?
Mert ha a különbözetnek egy év alatt kinyílt a szeme, nem sok jövőt jósolok ez ütem mellett a fideSS-kdnp kondának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@verőce21: "nagy szerencse, hogy Te meg tudod különböztetni őket egymástól!" Ja és, ha nem lehet egyértelműen eldönteni, akkor dögöljön meg az összes. Ez ismét szép emberi hozzáállás..

Képzeld, nem tartom sem kulturálisan, sem "mennyiségileg" integrálható folyamatnak, de ettől még nem fogok senkit sárba teperni, azok után, amin végigment. Nem tudom mi köze az emberséges viselkedésnek, ahhoz, hogy el van mondva "ne gyere ide, de itt egy takaró és ott szívesen látnak" . Elárulok egy titkot, ha fidesz nem ilyen barmokkal lenne tele és így adná elő, akkor sokkal nagyobb tábora lehetne és ez sok más mindenre igaz, hogy csak egy kis emberséget kéne mutatnia egészségügyben, stb. A stadionokhoz képest filléreket rakni oktatásba és egészségügybe és be lenne fogva az ellenzék szája, de nem dafke bunkó vagyok izomból:)
verőce21
@SystemError: (20:23) Próbálsz az érzelmekre hatni, de ostobán és ellentmondásosan!

Először is, senki nem írta, hogy ne segítsünk senkin! Sőt éppen az ellenkezőjét írtam? A problémájukat ott, helyben kell megoldani. Mármint az első biztonságos állam menekülttáboraiban. Ez nemcsak a magyar álláspont, hanem számos más európai országé is! Mondataidból azt érzem, hogy igen.
JAJMÁR
@peterkelemen: Èn tudom. Akik viszont komolyan vettèk a kèrdèseket, elèültek ,gondolkodtak, ès visszaküldtèk, őket talàn èrdekli a valós, rèszletes eredmèny...
sic
:)
Meg engem is, hogy hogyan èsmit.
kukac50
Ha ez igaz akkor az ellenzékieknek megfogják engedni,hogy megszámolják,átnézzék,hogy hány igenes szavazat van köztük!
Nessy
@kukac50: Hátha erre vársz, örök életű leszel itt a Földön, JAJMÁR-ral egyetemben.
SystemError
@verőce21: "Először is, senki nem írta, hogy ne segítsünk senkin! Sőt éppen az ellenkezőjét írtam?" Igen pontosan ugyanezek a frázisok és érvrendszer, ahogy az előző érv is Ők már itt vannak vagy a faladikban százan éppen és velük itt és most kell emberségesnek lenni. Bocs de ez megint egy "magyarázat" volt indokként, de ez nem magyaráz meg semmit az adott már itt lévő menekült számára. "Szia, kiirtották a családod, a gyereked lába üszkös Amúgy ebben teljesen egyetértünk, hogy a probléma okát kell megszüntetni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél