Az egyetem ellenállt, de Áder Jánosnak valahogy csak sikerült kineveznie. ... "Most megnéztem a következő, szeptember 26-ai ülés jegyzőkönyvét, amiből kiderül, hogy a Kari Tanács 8 igen, 23 nem és 1 érvénytelen szavazattal elutasította Polt egyetemi magántanári kinevezését. Valahogy mégis sikerült jogalapot találni Polt felterjesztéséhez, ugyanis - ahogy a Zoom a tegnapi Magyar Közlönyben észrevette - Balog Zoltán javaslatára egyetemi tanári címet adományozott Polt Péternek Áder János köztársasági elnök. Úgyhogy a december 15-ei hatályba lépéstől kezdve már hívathatja úgy magát, hogy Polt professzor. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bűnöző, bűnpártoló professzora még úgy sem volt Gagyisztánnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ez a rohadt kormány mostmár eszement ámokfutásba kezdett, érzik a vesztüket. Mindegy, hogy értelmetlen, jogtalan, pofátlan, csak minden ötletet megvalósítani ami még az eszükbe jut, mert ha most elvesztik a választásokat, akkor a büdös életben nem kerülnek hatalomra! Addig viszont lerabolni minden pénzt, kiosztani minden plecsnit a haveroknak, hogy be legyenek biztosítva a 777 szűk esztendőre
Nessy
Ezek után már a szomszédasszony macskája is lehet díszdoktor, professzor, csak szépen doromboljon, meg dörgölőzzön Orbánhoz!
Aztán tessen mondani mit tanítana a "professzor úr"? Hogy kell a családnak jó állást szerezni, magának nem megérdemelt címet, elfeledve az emberi és ügyészi tisztesség minimumát is?
Na, hívek! Jöhet a hozsanna!
keresztapa
@nemkati: Miért kell egy címért ennyi piszkot elviselni, a címet nem kiérdemelte de érdemtelenül
Janitól mégis megkapta, egy ólból valók...Vád írat megsemmisítve, tisztalappal indul a professzor...
nemkati
@Nessy: Egy olyan országban, amelyikben egy smittpál köztársasági elnök és egy 0rbánviktor miniszterelnök lehet, ott már egy ilyen professzori cím bakfitty. :)
quadrocopter
@keresztapa: Mi ez a baromság, ember és honnan jött? ("apatszerek"!)
" A nyolc igennel szavazó szakmai tudása közömbösítette a 23 nemmel szavazók szavazatát...)
colibri
Az ötletgazda ezer %-ban orbánc és a főféreg a lapátnyelvű se..nyalója. a ferdenyakú, elmebeteg módjára vigyorgó balog páter, aki leszarva a jogi kar döntését, a bajszossal karöltve keresztülvitte orbánc akaratát. Mi lesz még itt a következő 4 évben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.