Kedd hajnalban rálőttek egy osztrák rendszámú autó vezetőjére és utasára az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél, a sofőr a helyszínen meghalt. Az utas a nyomozóknak azt mondta, nem tudja, miért támadott rájuk a két férfi.

Mint ismert, kedd hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél, a Szeged felé tartó oldalon két, eddig ismeretlen fegyveres rálőtt egy osztrák rendszámú autóra. A sofőr a helyszínen meghalt, utasát súlyos sérülésekkel (has- és láblövés) vitték Szegedre, ahol megműtötték.

Autópályás gyilkosság: a túlélő nem tudja, miért lőttek rájuk

Fotó: police.hu

Az RTL Klub Híradója szerint két ismeretlen férfi intette le az ezüst színű Ford Galaxyt, mikor az kifelé hajtott a pihenőből. Mikor az autó a gyorsítósávban megállt, a két férfi tüzet nyitott a bent ülőkre, majd elmenekültek – de semmit sem vittek magukkal, nem történt rablás. A meglőtt 45 év körüli férfi azonnal rendőrt és mentőt hívott, a nyomozóknak pedig a híradó értesülései szerint azt mondta, nem tudja, miért támadták meg őket.

A rendőrök még kedd este is helyszíneltek, a pihenőbe nem lehetett behajtani, az ott tartózkodó kamionosokat sem engedték el, hanem kihallgattak mindenkit, de úgy tudni, sok konkrétumot ők sem tudtak mondani, volt, aki nem is látta az esetet.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy forró nyomon zajlik a nyomozás, ennél bővebb információt azonban nem adtak.

(Címlapi kép: police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Eléggé életszerútlen ez a történet így ! Valami csak történhetett vagy van közös bennük ! Ha csak "véletlen az egész" akkor az nagyon tragikus lenne az ország biztonságára nézve...!!!
simmering73
Még a vadnyugaton se lövöldöztek vaktában. Fog ez a jó ember még dalolni.
Jozefina
Remélhetőleg mielőbb elkapják és méltó karácsonyi ajándékot kap. De én azt sem bánnám, ha menekülés közben élketét veszítené!!!
nem tibi
Persze , csak úgy hobbiból kivégezték mert UNATKOZTAK ÉS nem volt jobb dolguk . KAMU ! :-(((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.